10.01.16, 12:23
jadę sobie Lancią, słucham trójki i o mało co nie robię wymyku do tyłu, bo słyszę w wiadomościach, że jakiś niemiecki polityk gada coś o nakładaniu na Polskę sankcji... nie żebym twierdził że dzieje się dobrze ale coś chyba jest nie halo, skoro w tych samych Niemczech słychać głosy żeby sankcje na Ruskich znieść?

a na Kremlu chyba rżą ze śmiechu ;-)
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: sankcje 10.01.16, 17:08
      myślę że to wszystko się zgadza. jakoś patriotyczna prawica wojuje głównie z uchodźcami i zgniłym zachodem.
      putinowskie metody wprowadzania Dobrej Zmiany jakoś naród przyjmuje, poza komunistami i złodziejami z KODu.
      wydaje mi się że UE powinna zareagować. im mocniej tym dla nas finalnie lepiej.
      • xeikon Re: sankcje 10.01.16, 17:37
        Tylko patrzec jak Putin podesle nam zielone ludki w celu podzegania do zamieszek majacych na celu destabilizacje panstwa. Podobnie bylo na Ukrainie.
        • qqbek Re: sankcje 10.01.16, 18:18
          xeikon napisał:

> Tylko patrzec jak Putin podesle nam zielone ludki w celu podzegania do zamiesze
          > k majacych na celu destabilizacje panstwa. Podobnie bylo na Ukrainie.

Jestem w coraz większej mierze przekonany, że "ludziki" Putina nie będą potrzebne.
          To co się dzieje w MON, umowa jaką tuż po nominacji z Rosjanami podpisał nowy szef Orlenu, to co wyprawia MSZ utwierdza mnie w przekonaniu, że ludzie Putina już tu są.
    • mrzagi01 Re: sankcje 10.01.16, 23:04
      Strach pomyśleć co będzie kiedy PiS przestanie pokazywać Petru w TVP.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka