wo_bi 27.01.05, 18:53 <a href="www.automobil.za.p l/index.php?kid=36&full=yes">Za gadke podeslal Qrakki</a>, tylko On zna odpowiedz. I pewnie On ma tez jakas nagrode dla zwyciezcy ;)) Np. uscisk dloni... ;) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_bi Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 27.01.05, 18:57 Czy na forum zawsze musze miec takie problemy ze wstawieniem linku. wrrr Mam nadzieje, ze teraz bedzie ok. www.automobil.za.pl/index.php?kid=36&full=yes Odpowiedz Link
wo_bi Hmm mam podejrzenie.... 27.01.05, 21:59 Przygladalem sie uwaznie temu co widac w lusterku... Widac jakby "odstajace" nadkole tylniego kola. Znam osobiscie tylko jeden wspolczesny samochod majacy takie cos ;-) A jest nim Chrysler PT Cruiser. Tak tylko strzelam, a moze mi sie uda. :-D Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
qrakki999 Czy dac szansę innym?Czy podac odpowiedź? 28.01.05, 10:04 Czy podać Wam odpowiedź? Mam podejrzenia, że jeden z forumowiczów dostaje wynagrodzenie z Langley:) Q Odpowiedz Link
wo_bi Re: Czy dac szansę innym?Czy podac odpowiedź? 28.01.05, 14:14 qrakki999 napisał: > Czy podać Wam odpowiedź? Eee, moze jeszcze nie :) > Mam podejrzenia, że jeden z forumowiczów dostaje wynagrodzenie z Langley:) A kto, a kot?? Piszac swojego poprzedniego posta zapomnialem o New Beatle ze stajni VW... Rozwazalbym mozliwosc miedzy Chlyslerem i VW. Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Czy dac szansę innym?Czy podac odpowiedź? 28.01.05, 14:20 wo_bi napisał: > > Eee, moze jeszcze nie :) > Q: OK.:-) > > Mam podejrzenia, że jeden z forumowiczów dostaje wynagrodzenie z Langley: > ) > > A kto, a kot?? Q: Ktoś z południa (nie moge powiedzieć bo to może służyć za podpowiedź;-) > Piszac swojego poprzedniego posta zapomnialem o New Beatle ze stajni VW... > Rozwazalbym mozliwosc miedzy Chlyslerem i VW. Q: No comments;-) pzdr Q > > Pozdrawiam > Wobi > > Odpowiedz Link
wo_bi Re: Czy dac szansę innym?Czy podac odpowiedź? 28.01.05, 15:30 qrakki999 napisał: > > Q: Ktoś z południa (nie moge powiedzieć bo to może służyć za podpowiedź;-) > Piszac swojego poprzedniego posta zapomnialem o New Beatle ze stajni VW... > Rozwazalbym mozliwosc miedzy Chlyslerem i VW. > Hmm ktos z poludnia?? Sa dwie osoby SH i Krakus... Poniewaz Ibiza Szerloka nie podchodzi mi, bo to "prosty" samochodu. Czyli odpowiedz to New Beatle!!!! No Krakus, chyba mozna juz Ci gratulowac zwycieztwa. :) Ale, nieskromnie mowiac, pierwszy zwrocilem uwage na wystajace nadkole... A ze zapomnial mi sie nowy garbus... :-D Coz moje gapiostwo... Tak analizujac widok w lusterku... To Beatle ma szersze nadkole niz Cruiser... A na zdjeciu wyglada na dosc szerokie :) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
frax1 Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 28.01.05, 14:16 A może to Renault Megane II? Tak mi się jakoś wydaje że tylna szyba jest pionowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 27.01.05, 19:30 W pierwszej chwili myślałem, że to jego Polo :) Raz, że tak dzielone listerko maja auta z koncernu VW (dosyć chharakterystyczny sposób podziału) oraz lakierowanie lustrek, w czym się VW lubuje :) Ale kształt lusterka w Polo jest trapezowy, nie jajowaty. Może Ibiza? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 27.01.05, 22:06 New Beatle (Nowy Garbus). pzdr. Odpowiedz Link
betty Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 27.01.05, 22:07 No wlasnie. Przeciez mozna sie dopatrzec w lusterku. Mysle, ze garbus. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 28.01.05, 07:15 Faktycznie, macie rację. Musiałem tylko rozjaśnic monitor, bo ineskopy FD Trinitron są ciemne... I przychylam sie do opinii Betty - garbus, nie New Beetle (siakoś ten tył mi bardziej na klasyka, niż nowego pasuje :) ) Odpowiedz Link
betty Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 28.01.05, 09:10 Ale ja mam na mysli to samo co Krakus- new beatla :-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 30.01.05, 20:39 betty napisała: > Ale ja mam na mysli to samo co Krakus- new beatla :-) Jestem mile zaskoczony.:))))))))))) Pzdr. PS. I co ty na to SH? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zagadka - kto zna odpowiedz?? :-) 30.01.05, 21:25 Nie kumam osohozi :) No dobra - dałem d... i nie rozpoznałem bardzo charakterystycznego samochodu, ale naprawde wszystkie monitory, przy których siedzę, ściemniam i potem obrazki mam słabo widoczne :) Ale i tak koncern VW bez pudła rozpoznałem :) MAcie oboje rację - choć chciałbym usłyszeć oficjalną wersję, bo mam przekazać informacje o wygranej :))))) Odpowiedz Link
mejson.e Srebrny Lanos? 27.01.05, 22:38 Jeśli tak, to dlaczego SH nie rozpoznał? Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
mejson.e Re: Srebrny Lanos? 27.01.05, 22:41 Chociaż to "srebro" to chyba tylko odblask z lampy błyskowej albo chrom. Lusterko potrafi strasznie wykrzywiać, wiec nie byłbym pewny, co odbija... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Srebrny Lanos? 28.01.05, 00:37 Aja z innej beczki Moze to co widac w lusterku to nie wystajacy blotnik, tylko takie dziwacznie wypukle drzwi? Ja stawiam na multiple! Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Srebrny Lanos? 28.01.05, 08:12 mi najbardziej pasuje new beetle, chociaz mam sporo watpliwosci. garbollo classico to nie jest na pewno. wyslijcie to do Langley- niech sie mecza Odpowiedz Link
art_0 Re: Srebrny Lanos? 28.01.05, 10:42 Wg mnie jest to stary beetle.... pozdrawiam Art_0 Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Srebrny Lanos? 28.01.05, 11:03 art_0 napisał: > Wg mnie jest to stary beetle.... > nie ma szans... 1.nie pasuje wyprofilowanie drzwi 2. szyba powinna byc wyraznie cofnieta w glab ramki 3. powinna byc widoczna wystajaca klamka 4. powinna byc tez (ale niekoniecznie) chromowana listwa 5. no i lusterko sterowane od wewnatrz- nie nie nie ... nic z tego Odpowiedz Link
truskava Re: Srebrny Lanos? 28.01.05, 15:13 mrzagi01 napisał: > mi najbardziej pasuje new beetle, chociaz mam sporo watpliwosci. garbollo > classico to nie jest na pewno. > wyslijcie to do Langley- niech sie mecza Na Langley bym nie liczył. Tamtejsi analitycy widząc zdjęcie satelitarne samolotu, którego dziób wbity jest w jeden brzeg rzeki, lewe skrzydło i ogon znajduje się na drugim brzegu a kadłuba i prawego skrzydła nie widać - interpretują jako "obiekt prawdopodobnie uszkodzony". Co do meritum myślę, że Krakus "nie pomylił się ani o milimetr"... Odpowiedz Link
wo_bi Re: Srebrny Lanos? 28.01.05, 15:38 truskava napisała: > Na Langley bym nie liczył. Tamtejsi analitycy widząc zdjęcie satelitarne > samolotu, którego dziób wbity jest w jeden brzeg rzeki, lewe skrzydło i ogon > znajduje się na drugim brzegu a kadłuba i prawego skrzydła nie widać - > interpretują jako "obiekt prawdopodobnie uszkodzony". > A ja analizujac zdjecia lotnicze i satelitarne, poza tym, ze musze powiedziec dokladnie, to co na zdjeciu "rosnie", jaka gleba itp. A czy to na pewno laka a nie pastwisko... A moze to to nie zyto tylko jeczmien... To jeszcze mam podac powierzchnie pol i innych dzialek, a szczytem jest, jak chca ode mnie wysokosc budynkow... Swinie... Tez musze zaczac stosowac odpowiedzi: "prawdopodobnie to las lisciasty - olchowy ale niekoniecznie, bo to moze las iglasty... Albo nie, to las mieszany... moze byc." ;)) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
qrakki999 Krakus "Sokole Oko":-) 01.02.05, 09:22 Nie dośc, że jako pierwszy rozpoznał, że to VW New Beetle to jeszcze rozpoznał w jakich barwach auto jeździ!!!:) Faktycznie zdjęcie zostało zrobione z pojazdu służbowego RB. Gratuluję:) Nagrody nie przewidziałem ale pomyślałem, że może przydomek "Sokole Oko" ją zastąpi;-) pzdr Q PS. Przepraszam, że rozwiązanie tak późno podaję ale chorowało mi się trochu:/ Odpowiedz Link