krakus.mp 10.03.05, 15:59 W Subaru Imprezie STi Solberg Edition. Tylko dlaczego auto miało krakowską rej.? Pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 16:01 czy TVN formalnie nie pochodzi z krakowa? Choc w wawie tvnochody maja blachy na W.. Jesli osoba za kierownica trabila caly czas pomimo tego, ze dlonia miala na kierownicy a nie na klaksonie to na pewno ona! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 18:44 Podobno to silikony (ale nie zmiana taka jak u Pameli Anderson) - więc na nierównościach chlupie i się przemieszczają w niekontrolowany sposób :P Odpowiedz Link
typson Re: Chyba widziałem Martynę W. 11.03.05, 14:16 > Podobno to silikony zdadza sie. Wiesz, wykozystala dobry moment, zanim wszedl VAT 22% na artykuly budowlane Odpowiedz Link
typson Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 16:03 swoja droga chcialbym zauwazyc, ze J Clarkson kupil limitowana edycje GT40 a martynka Subaru. Z calym szacunkiem do subaru ale chyba jednak to cos swiadczy o automaniaku ;))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 16:12 A może testowała Subaru? Przedstawicielstwo na Polskę jest w Krakowie, więc nr rej. by się zgadzał... Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 16:53 Pani Martyna ujeżdza taki Subaru chyba na stałe. Widziawszy ją kilka razy juz w nim. Ponadto moge napisać, że mi się nie podoba:/ Tyle. pzdr Q Odpowiedz Link
wo_bi Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 18:24 qrakki999 napisał: > Ponadto moge napisać, że mi się nie podoba:/ Subaru czy Martyna... ;)) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Chyba widziałem Martynę W. 10.03.05, 18:42 Miałem o to samo pytać :P Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Chyba widziałem Martynę W. 11.03.05, 10:39 marekatlanta71 napisał: > Glupie pytanie... Święte słowa;-) Pewnie, że Martyna. Ale od Imprezy wolałbym Forestera. pzdr Q Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Chyba widziałem Martynę W. 11.03.05, 10:54 Co prawda Martyna urodą nie grzeszy, ale z tego co mi wiadomo, to jeździ baaaaardzo szybko i pewnie.Niejeden facet nabawiłby się kompleksów, siedząc obok Martyny na prawym fotelu.Również na motocyklach (ścigaczach)śmiga że aż miło patrzeć.Podobno w jej żyłach płynie benzyna, nie krew co tłumaczy brak urody :)))) Pzdr. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Chyba widziałem Martynę W. 11.03.05, 12:01 qrakki999 napisał: > marekatlanta71 napisał: > > > Glupie pytanie... > Święte słowa;-) Ja tam slyszalem, ze nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi... ;))) Ale moze powiedzial mi to ktos, kto zadaje glupie pytania... ;)) hahaha Pewnie, że Martyna. > Ale od Imprezy wolałbym Forestera. No wiesz, ludzie maja rozne upodobania... Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Chyba widziałem Martynę W. 11.03.05, 14:27 wo_bi napisał: > qrakki999 napisał: > > No wiesz, ludzie maja rozne upodobania... Q: A to a propos Martyny czy Subaru?;-) pzdr Q Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Chyba widziałem Martynę W. 11.03.05, 17:16 qrakki999 napisał: > wo_bi napisał: > > > qrakki999 napisał: > > > > > No wiesz, ludzie maja rozne upodobania... > Q: A to a propos Martyny czy Subaru?;-) > pzdr > Q Czym różni się Martyna od Subaru Imprezy? Tym,że nie można na nią patrzeć i jej słuchać dłużej niż minutę. Subaru Imprezę można oglądać non stop! Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Chyba widziałem Martynę W. 12.03.05, 09:19 Właśnie skończyłem oglądać kolejne wydanie automaniaka. Został nakręcony w Subaru Import Polska w Krakowie, więc już wiem co martyna robiła w tym mieście. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Chyba widziałem Martynę W. 12.03.05, 09:25 Też widziałem - mnie najbardziej przypadła do gustu jak zwykle szkoła "bezpiecznej" jazdy. Posadzili za kierownicą jakąś idiotkę, która stwarza zagrożenie przede wszystkim dla samej siebie, wymachując rękami niczym wiatrak - kiedyś wybije sobie zęby tymi grabiami... I jej słowa: "bo ja tak lubię sobie poruszać tym wszystkim w samochodzie" - dlatego np. zmieniała bieg z 2 na ..2. To nic, że kierownicę chwilami trzyma aż jedną ręką, to nić że na samym dole i to stosując "podchwyt". To nic, że siedzi za daleko kierownicy z ramionami prawie wyprostowanymi. Najgorsze jest to, że nie żadnego komentarza dla błędów tej kretynki - bo to, że Płaczek próbuje jej coś perswadować to jescze mało. Trzeba wyraźnie powiedzieć, że zachowania tej pani są karygodne! Bo na razie to pewnie dużo ludzi się od niej uczy - w końcu telewizja to autorytet... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Chyba widziałem Martynę W. 12.03.05, 09:31 To jakaś piosenkarka.Pierwszy raz o niej się dowiedziałem z automaniaka. Faktycznie idiotka nie z tej planety.A Płaczek jak to Płaczek.Pieprzy coś bez sensu pod nosem i udaje wielki autorytet w dziedzinie nauki jazdy. Płakać się chce nad automaniakiem, martyną i całym tym gównianym tematem jakim jest auto szkoła. Odpowiedz Link