Dodaj do ulubionych

DEBIL STULECIA

30.03.05, 01:15
Współlokatorka wróciła z Łodzi i opowiada scenę której była świadkiem

Dwóch dresów ścigało się na ulicy w mieście.

jeden zajechał drugiemu drogę, więc ten rzucił się do niego na końcu i uderzył go w twarz przez szybę w wyniku czego tenże zaraz zalał się cały krwią. Potem zjechali na podwórko, aby dalej sobie wyjasniać o co chodzi. A chodziło o to, że ten skuerwysyn zajechał drugiemu drogę nie bacząc na to, ze tamten przecież jedzie Z DZIECKIEM!!!

Na szczęśćie policja ich dorwała pomimo ukrycia się w podwórku

I teraz wyobraźmy sobie dzieciaka siedzącego grzecznei w foteliku i obswerwujacego, jak tatuś ściga sie z innym, który zajeżdża mu drogę mało co nie doprowadzając do wypadku, nastepnie demolując samochód robi tamtemu krzywdę, tamten nie pozostaje dłuzny i również tatusiowi spuszcza wpierdol a na końcu tatuś w kajdankach odjeżdża radiowozem... nie ma to jak troska o dziecko...
Obserwuj wątek
    • kompressor Re: DEBIL STULECIA 30.03.05, 01:32
      No co! niech sie mlody uczy jak "nie byc frajerem"

niestety wielu wyznaje taki lifestyle ;)
      a zasadniczo w Lodzi to sie o wiele gorsze rzeczy dzieje, zreszta od dawna
      zastanawiamy sie czemu co 3cia zla wiadomosc w mediach to o tragedii w Lodzi..
    • dwiesciepompka Re: DEBIL STULECIA 30.03.05, 23:12
      No nie straszcie z tą Łodzią tak, bo chyba bede w niej w weekend.A jak sie będę
      bał to zacznę jechac z zamkniętymi oczami.
      • wo_bi Re: DEBIL STULECIA 30.03.05, 23:36
        dwiesciepompka napisał:

> No nie straszcie z tą Łodzią tak, bo chyba bede w niej w weekend.A jak sie
        będę
        > bał to zacznę jechac z zamkniętymi oczami.

wtedy zajedziesz komus droge i w pierd.... Hmm jedz z otwartymi oknami,
        przynajmniej na wstawianiu szyby zaoszczedzisz... Dolozysz do nowych
        implantow. ;))

Pozdrawiam
        Wobi
        • dwiesciepompka Re: DEBIL STULECIA 31.03.05, 19:43
          przerobię 200pompkę na batmobil i w krytycznym momencie opuszczę żelazne rolety:)
    • sherlock_holmes Re: DEBIL STULECIA 31.03.05, 19:52
      Ja nie wiem co, ale coś jest nie tak z Łodzią. Albo Pavulon, albo okradanie nieboszczyków, korupcja w policji, szumowiny polityczne, biją dzieci itd.
      Wydaje mi się, że zapaść polskiego przemysłu sprawiła, że w tamtym wysoko uprzemysłowionym, a obecnie martwym, rejonie ludzie dostają najnormalniej w świecie pierdolca (przepraszam za okreslenie).
      BTW - był ktoś niedawno w Łodzi? Robi bardzo przygnębiające wrażenie - wystarczy oddalić się 20m od Piotrkowskiej i widać ten drugi świat :(
      • typson Re: DEBIL STULECIA 31.03.05, 19:55
        bylem na jesieni zeszlego roku (wtedy co mi sie magiel zepsul). I robila marne
        wrazenie. tak jakby ktos pomyslal, ze gdy sie raz dobrze wybuduje, to juz mozna
        o serwisie zapomniec
      • tomek854 Re: DEBIL STULECIA 31.03.05, 23:01
        nie zapominaj o rozliczaniu kierowców karetek z paliwa - jak spalą więcej, niż w instrukcji napisane, to muszą dokładać z własnej kieszeni - niedawno wyborcza o tym pisała
      • dwiesciepompka Re: DEBIL STULECIA 03.04.05, 23:09
        Powróciłem z Łodzi.Nadal wygląda jak wioska olimpijska,wszyscy w
        dresach.Paskudne miasto.Ale trzeba przyznać,że nikt mi w mordę nie dał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka