typson 24.04.05, 03:48 na wislostradzie i wcale nie jest taki wielki i powalajacy. W kazdym razie do pytona to mu sporo brakuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frax1 Re: widzialem nowego paska 24.04.05, 10:16 Ja widziałem jakieś 3 tyg temu na saskiej kępie, a że stał zaparkowany to się dokładnie przyjrzałem. Dla mnie ten tył a'la Toyota Camry wygląda nieproporcjonalnie ciężko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
franek-b Re: widzialem nowego paska 24.04.05, 18:44 Rowniez widzialem. Opinie o tym, ze jest jakos nadzwyczajnie ladny w stosunku do poprzednika mozna miedzy bajki wlozyc. poprzednik wydaje mi sie ladniejszy wrecz... Odpowiedz Link
typson Re: widzialem nowego paska 24.04.05, 21:18 nowy niby ladny ale jakos tak dziwnie podjezdza charakterem golfa 5 - a o tym nie mozna nic dobrego powiedziec Odpowiedz Link
pap10 Re: widzialem nowego paska 25.04.05, 07:52 A ja tez widzialem wlasnie w weekend - mijala mnie jazda probna i na pierwszy rzut oka moge powiedziec ze mi tam sie podoba :] Pozdrowka! Pap P.S. Czyli pewnie jest brzydki bo zona mowi ze jestem bezguscie :)))) Odpowiedz Link
franek-b Re: widzialem nowego paska 25.04.05, 09:22 > P.S. Czyli pewnie jest brzydki bo zona mowi ze jestem bezguscie :)))) stosujac twarda logike, to Twoja zone rowniez Ty wybrales;-))) Odpowiedz Link
pap10 Re: widzialem nowego paska 25.04.05, 09:25 Wychodze z zalozenia ze to zona mnie wybrala :))) Odpowiedz Link
franek-b Re: widzialem nowego paska 25.04.05, 23:26 > Wychodze z zalozenia ze to zona mnie wybrala :))) :-))) Odpowiedz Link
kolowr tragedia - na zdjeciach lepiej wypadał... 26.04.05, 20:57 dzis go widziałem w najlepszym kolorze - czarny - i wrażenia padły jak tylko mnie wyprzedził. o ile w lusterku był całkiem spoko (podobny do A6 - choć to może właśńie jego wada) to już tył i bok był lekko mówiąc niezgrabny, a tylne swiatła jak z małego autka - beznadzieja wizualna :( Odpowiedz Link
iberia29 Re: widzialem nowego paska 27.04.05, 00:43 jakies 2 tyg temu widzialam w katowicach i....ten tyl jest beznadziejny, poprzednik przynajmniej wizualnie zdecydowanie lepiej s sie prezentowal Odpowiedz Link