krakus.mp 06.07.05, 22:07 Widziałem dzisiaj u dealera w ...Zakopanym. Koszmar na kołach.Szkoda gadać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Croma 12.07.05, 18:37 Znów widziałem,tym razem w Krośnie.Miałem czas,to zatrzymałem się i dokładnie obejrzałem.Z boku i z profilu przypomina....mrówkojada.Długi ryj i masywne cielsko.Fiat znów umoczy tyłek z ceną tego badziewia.83 tyś. zł za podstawę to przesada.!20 kosztuje taka sama wersja z silnikiem 1900 MuliJet! Chora cena. wróżę klapę Fiatowi,chyba że zmniejszy cenę o 1/4. pzdr. Odpowiedz Link
topol Re: Croma 13.07.05, 11:31 Jak mrówkojad to wygląda Honda FR-V (wybacz mi niknejmie - ale taka jest według mnie) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Croma 14.07.05, 22:50 Chyba jestes odosbniony w swoich odczuciach: www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=7974 No cóż, podobno to nowa klasa - nie wiem tylko jakie 3 literki ją okreslają. Ale brawo dla marketingowców Fiata, wykonali kawał dobrej roboty. DOdam tylko, że projektował Crome Giugiaro, a projekt jest w rzeczywistości odświeżonym poptotypem Megagama sprzed 20 kilku lat: auta5p.car.cz/katalog/italdesign/megagamma_01.htm Wygląd "nieco" inny, ale koncepcja ta sama. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Croma 14.07.05, 22:58 Jak każdy z dealerów został odgórnie zobowiązany do kupna tego mrówkojada, to mogło zostać złożone 5,500 zamówień. Mnie to auto się nie podoba z zewnątrz. środek ujdzie w tłoku. Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Croma 15.07.05, 00:30 Ot napompowane kombi :). Niezbyt urodziwe. Odpowiedz Link
franek-b Re: Croma 15.07.05, 19:22 > Ot napompowane kombi :). Niezbyt urodziwe. > wole to od pozal sie boze minivanow i innych tego typu aut 'wiele_miejsca_na_kapelusz' ;-) Odpowiedz Link