typson 21.07.05, 10:26 szkoda, jeden z niewielu polskich sportowcow - tych prawdziwych sportowcow. Grajacych dla sportu i zabawy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 21.07.05, 10:28 ...a przecież to młody chłopak był chyba.:( Odpowiedz Link
typson Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 21.07.05, 10:31 juz taki super mlody nie byl - w kategorii sportowcow przynajmniej. I znow refleksje nad zyciem i smiercia powracaja. Zdrowo zyl, wysportowany, szczuply - rak nie wybiera albo na przekor - wybiera "smaczniejszych" Odpowiedz Link
pap10 Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 21.07.05, 10:30 Oj, naprawde mi sie przykro zrobilo :(((( Smutny Pap Odpowiedz Link
typson Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 21.07.05, 10:31 papcio nie smuc sie, planuje podjechac do Ciebie i Piotra na piwko to sie pocieszymy. Piotr mowil, ze z toba to bez piwka sie nie obejdzie ;) Odpowiedz Link
pap10 Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 21.07.05, 10:41 hehe, fajnie! Kiedy bedziesz w 3-city? Pap :) Odpowiedz Link
typson 3city 21.07.05, 10:44 jeszcze dokladnie nie wiem. Teraz jest pisany projekt tego co robie wiec wolalbym przyjechac z tym jesli mielibysmy gadac o byznesach przy okazji. Przewiduje, ze za jakis tydzien bedzie ta dokumentacja wiec jeszcze tydzien minimum. Poza tym pozyczam koledze w przyszlym tygodniu kabriosa (na tydzien) - jedzie nad morze ;) wiec musze poczekac az wroci bo kombiakiem nie chce mi sie telepac (nie bedzie lansu ;-) Odpowiedz Link
pap10 Re: 3city 21.07.05, 10:51 hehe, slusznie, kabrios jest dobrym posunieciem :) Ja sie nawet boje wychodzic z pracy w cigu dnia zeby zawalu nie dostac - takie widoki otaczaja czlowieka :)))) Pap :) Odpowiedz Link
typson Re: 3city 21.07.05, 11:00 > Ja sie nawet boje wychodzic z pracy w cigu dnia zeby zawalu nie dostac - takie > widoki otaczaja czlowieka :)))) moze masz niedobor magnezu i dlatego byle widoki powoduja kolatanie pikawy? Odpowiedz Link
pap10 Re: 3city 21.07.05, 11:07 hehe, raczej nie :))) I cale szczescie ze jezdze obwodnica bo Sopot jest nie do przejechania - zawal za kierownica murowany :)))) Czujny Pap :) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 21.07.05, 11:30 żal... pamiętam czasy jego największych sukcesów (dla mnie to było coś między 4 a 7 klasą podstawówki). każdy obowiązkowo w teczce oprócz książek i zeszytów miał paletkę do ping-ponga i na przerwach cała szkoła odbijała piłeczki :) facet był prawdziwym idolem, i to bez pomocy komercyjnej machiny jak w naszych czasach np. Małysz Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zmarł Andrzej Grubba. ['] 22.07.05, 12:07 ['] odszedł jeden z tych, o których nic nie trzeba było mówić - samo nazwisko wystarczy za wszystko... Odpowiedz Link