typson 24.10.05, 10:28 no i mozna sie dopisywac p.s. Ja stąd wyjeżdzam, byle dalej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-b Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 10:36 Teraz bedzie Prawo i Sprawiedliwosc wg Kaczorow: za pan brat z przestepcami jak Lepper... dopisuje sie Odpowiedz Link
pelengajew Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 10:42 No tośmy sobie wybrali! Pięć lat zleci jak z bicza trzasnął:) Pozdr. Odpowiedz Link
talisker Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 11:20 A bo Narod sobie wyobrazil ze Kaczynski cos mu "da". Np jeden z moich szwagrow ktory zostal na roli i prowadzi 10 ha gospodarstwo na scianie wschodniej stwierdzil ze Kaczynski mu "da" lepsze ceny na mieso i mleko. I w sumie nie jest glupi chlop z tego mojego szwagra ale wytlumaczyc mu z cholere nie mozna ze Kaczynski mu nic nie da (a gdyby to bedzie to poczatek konca) A srobuj czlowieku powiedziec ze nie ma w Polsce miejsca na 3 miliony gospodarstw to cie na stosie spali. I tak mysli prawie cala polska wies. Zbieramy teraz zniwo kompletnego braku zainteresowania wsia (poza okresami przedwyborczymi) przez kolejne ekipy. Odpowiedz Link
talisker Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 11:21 A jeszce : ciekawe czy jakbym sobie zamowil T-shirta z cytatem "Spieprzaj dziadu" na piersi to cz mialbym problemy ? Jak myslicie ? Odpowiedz Link
typson Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 12:00 to dobry pomysl ;) I przydatne by byly na ewentualne manifestacje pod palacem prezydenckim. Wczoraj wieczorem podjechalem pod siedzibe pierwszego z nadzieja, ze juz tam jakis niezadowolony tlum sterczy i ze bede sie mogl przylaczyc. Ale chyba wszyscy w domach pozostali z voodką Odpowiedz Link
lexus400 Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 12:24 Ale chyba > wszyscy w domach pozostali z voodką Ja na ten przykład wino wczoraj piłem ale też do W-wy okazywać niezadowolenie trochę mi daleko.:(( Odpowiedz Link
typson Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 12:26 > Ja na ten przykład wino wczoraj piłem ale też do W-wy okazywać niezadowolenie > trochę mi daleko.:(( to wyjdz przed warsztat i krzycz!! ("I scream, you scream, ...") Odpowiedz Link
ensignxx Właśnie dostałem wierszyk ... 24.10.05, 12:55 Drugiej tury przyszła pora, A więc głosuj na Kaczora. On Ci da jabłek i gruszek Tych na wierzbie. Jak komuszek On napełni Ci twój mieszek, jak niejaki Miller Leszek. Bo pomysły ma prześliczne, Cudne, bo socjalistyczne Weźmie od tych, co pracują Tym pyszałkom, chamom, lujom Niech nie myślą sobie tacy, Że dostaną profit z pracy. Trzeba pięknie, solidarnie Temu dać, co się nie garnie Temu, co pracować nie chce Gdyż go praca coś nie łechce Dać mu trzeba na to tanie Do wychlania wino w bramie. Tak to Lech nasz zdecydował Tak się pięknie nam zachował Jak on rządził nami będzie, Dowie się każdy, bo wszędzie On przyjmując butną pozę Ogłosi nam swe expose: "Pracowici to przekleństwo "Solidarne społeczeństwo" To jest to, co sprawiedliwe Na nic mi spojrzenia krzywe Tych co robią - niechaj płacą! Żeby żul miał wciąż pić za co Żeby miał na papierosy By nie musiał chodzić bosy Żeby on miał na leczenie Na swych snów, marzeń spełnienie Tym, co myślą wciąż inaczej Powiem teraz - krótko raczej Jam jedyny jest stróż ładu Nie chcesz mnie? Więc... spieprzaj dziadu!" Odpowiedz Link
lewarek5 "Kaczka Bliźniaczka" 24.10.05, 12:57 W Warszawie w ratusza krzaczkach Mieszkała Kaczka Bliźniaczka Co cały dzień na wyścigi Robiła z bratem intrygi Zamiast się miastem zajmować Kochała siebie promować I by pokazać jak działa Muzea wciąż otwierała Pomawiać innych lubiła Sprytnie to z bratem czyniła Wciąż ponoć gdzieś coś słyszała Tak w mediach się zaklinała Wściekli się ludzie okropnie Niech intrygantkę gęś kopnie Poszli w paradzie z plakatem Gej Kaczko jest twoim bratem Nad Polską się chmury zbierają Już ludzie po kątach gadają Premierem ma być jedna Kaczka A prezydentem Bliźniaczka Broń Boże przed widmem nas kaczym Cokolwiek w tym kraju to znaczy Niech lepiej historia starannie Upiecze te Kaczki w brytfannie. Odpowiedz Link
typson Re: Właśnie dostałem wierszyk ... 24.10.05, 12:57 no jakby kwintesencja tematu. Nie trzeba sie juz wiecej produkowac Odpowiedz Link
rapid130 Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 13:25 To ja zapodam coś na rozluźnienie dla wyjątkowo rozeźlonych tuskowiczów: www.cyberiapc.com/flashgames/duckhunt.htm Postrzelajcie sobie do kaczek. ;) Odpowiedz Link
rapid130 Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 16:25 A widzę, że leży sobie parę plików na :C, pt. duckhunt w Temporary Internet Files. Trza tylko ich poszukać, wybrać które trzeba, wyciąć i wkleić w lepsze miejsce. Trochę zabawy, ale wykonalne. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 16:54 a ja mam coś takiego :) msh.imn1.pl/kaczka/wstyd6bo.jpg skopiujcie do przeglądarki bo nie chce mi się linka robić... Odpowiedz Link
rapid130 Re: Spieprzaj dziadu 24.10.05, 19:19 > piszesz o przeladowaniu broni? Upsssss.... Bysnąłem inteligencją ;) hihihihi Sorry, mistrzu! Tylko "czy szczały" na jednego kaczora! Odpowiedz Link