typson 27.03.06, 16:30 serwisy.gazeta.pl/kraj/0,71898,0.html Niedobitki ludzi myślących, autorytetów, nieskalanych politycznym brudem i głupotą wykruszają sie w zastraszającym tępie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniac44 Re: [*] Stanisław Lem 27.03.06, 16:45 To fakt.I czy ktoś lubił Jego książki czy nie to i tak szacunek dla tego człowieka bo to duża strata. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: [*] Stanisław Lem 27.03.06, 17:10 A ja na Lemie sie wychowałam, Bajki robotów, Dzienniki gwiazdowe, traktaty,.... Wspaniały futurolog i genialny pisarz. On jedyny chyba by rozumiał pokrętne dusze. Zawsze, gdy jest źle "Ze wspomnień Ijona Tichego". Odpowiedz Link
mejson.e Powrót do gwiazd 27.03.06, 21:35 To był wspaniały pisarz. Najbardziej przemówił do mnie "Powrót z gwiazd". A On może już wrócił do Swoich gwiazd... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
bassooner Re: [*][*][*] 27.03.06, 23:11 Wychowałem się na jego książkach,nawet nie pamiętam,które czytałem, a które nie ale było ich dużo.Stara gwardia odchodzi zostawiając pustkę...co w zamian...nie wiem. Odpowiedz Link