28.03.06, 00:53
Nie wiedzialem ze juz takie bajery robia:
www.dickssportinggoods.com/product/index.jsp?productId=2129485&cp=713103.1892903.2140643&filter=yes&fCat=2140643&fpricesort=priceDescending&parentPage=family&searchId=2140643
Obserwuj wątek
    • typson Re: Rower AWD 28.03.06, 02:32
      rowery z wałem giętkim są juz od dawna. Tylko chyba jest to bardziej bajer niz
      rewolucja, bo jakos nie moze sie przyjąc. Mam gdzies katalog rowerowy sprzed
      nastu lat i juz wtedy takie byly ;)
      • marekatlanta71 Re: Rower AWD 28.03.06, 04:13
        Mysle ze rower sie troche za szybko zuzywa z uwagi na moj rozmiar a przede
        wszystkim wage. Dotychczas mialem tzw. rower rekreacyjny (plaska kierownica,
        przerzutki o bardzo duzym zakresie, przedni resor), ale jakos mi nie pasuje
        jazda powoli i chcialbym kupic cos co pozwoliloby na szybsza jazde. A w teren
        sie nie zapuszczam - jedyne co ten rower musi wytrzymac to nierowny chodnik.
        Jest u nas sciezka dla gorali, ale troche nudne jest jezdzenie po gorkach. Duzo
        fajniej sie sunie szybko po rownym :)
        • typson Re: Rower AWD 28.03.06, 11:16
          są przeciez górale miejsckie. Góral to nie do konca oznacza opony jak w Uazie i
          dziwną, niewygodną rame. Mozna sobie kupic wezsze opony o typowo miejskim
          biezniku (nie szumi, male opory toczenia)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka