typson 08.11.06, 03:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html no jak mi jeszcze bedzie jakiś poseł wespół z osłem mowic, co ja moge sobie na mojego miąchacza zakładać a co nie, to naprawdę wyjadę z tego kraju... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Guma jest beee 08.11.06, 07:14 poseł marian piłka z trąbek samą prawdę rzecze. my z żoną stosujemy i nie mamy dzieci:) niech se gadają, im więcej takich bzdur tym szybciej znikną Odpowiedz Link
emes-nju Re: Guma jest beee 08.11.06, 08:31 Dokladnie to samo wpadlo mi na mysl... Tez stosuje antykoncepcje od lat i nie mam dzieci. Chyba zaglosuje na pisiorkuf bo to takie mondrale :-P Odpowiedz Link
edek40 Re: Guma jest beee 08.11.06, 08:53 Niestety, jak zwyklem mawiac za b. prezydentem Walesa, jestes w mylnym bledzie. 1. Wszyscy (lub prawie wszyscy) w prywatnych rozmowach uwazaja, ze nasze drogi sa "przeznakowane', ze znaki sa stawiana zupelnie bez pomyslu i potrzeby. Gdy jednak dochodzi do publicznej dyskusji takie glosy nikna. Pojawiaja sie swietoszki, ktore uwazaja, ze Polacy to takie piraty, ze jeszcze bardziej trzeba ograniczac 2. Gdy mowimy o podatkach, biurokracji, rozrostowi administracji publicznej, znouw generalnie sytuacja jest podobna - na koniec zawsze gremialnie wyplywaja glosy, mowiace o tym, ze tylko tak mozna utrzymac bezrobotnych przy zyciu, ze CBS jest potrzebne, bo Polacy to przekreciarze i ze gdybysmy nie byli narodem zlodziei to i administracja moglaby byc mniejsza 3. Dzis w Radiu Pogoda puscili telefon od sluchaczki - konkluzja byla taka: wszyscy psy wieszaja na takich pomyslach, a poparcie dla tych szamanow rosnie. wniosek nasuwa sie jeden: spoleczenstwo chce takich rzadow. Wypowiedz w tonie spokojnej rezygnacji. 4. Czas wyjezdzac. Juz pisalem, ze nie jestem spoleczenstwo... 5. Glosowac, glosowac, glosowac!!!! Nie dopuszczac do zloba kolejnych palantow. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Guma jest beee 08.11.06, 08:50 Ja tam ich nie rozumiem, można całkiem ładne baloniki robić, nawet kolorowe, więc o co kaman? Odpowiedz Link
emes-nju Re: Guma jest beee 08.11.06, 08:58 pizza987 napisał: > Ja tam ich nie rozumiem, można całkiem ładne baloniki robić, nawet kolorowe ... a nawet smakowe :-) A tak w ogole to kondony dosc skutecznie radza sobie ze spinakerem, mozna je napelniac woda i rzucac ludziom pod nogi oraz wymyslac setki rownie genialnych zastosowan. Jak mozna ludziom odbierac tak wszechstronny instrument obslugowo/naprawczo/rozrywkowy? :-P Odpowiedz Link
edek40 Nikt mi nie wmowi, ze czarne jest biale 08.11.06, 10:45 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724043.html Odpowiedz Link
emes-nju Re: Guma jest beee 08.11.06, 11:06 mrzagi01 napisał: > gumy so złe bo sie gno i spadywujo i jeszcze smierdza guma! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Guma jest beee 08.11.06, 16:43 Sie tam gna od razu i spadywuja. Jak sie ma wacka z waty to moze i tak ;-) Odpowiedz Link
typson Re: Guma jest beee 08.11.06, 16:55 no to było oczywiste, ze predzej czy pozniej panowie zaczną sobie podawać linijkę. Ba kurwa, nie linijkę ale metrówke budowlaną. Orys, daj na luz i tak jezdzisz najwiekszym autem, wiec w tych konkurencjach nie masz juz szans Odpowiedz Link
pizza987 Re: Guma jest beee 08.11.06, 10:56 A ja tym razem stwierdzę (po dociekliwych przemyśleniach) że oni mają rację. Trzeba zakazać. Bo inaczej takich mądrych Piłek z Trąbek by nie było.... Chociaż mam nieodparte wrażenie że jego to zrobili przez dziurawą rękawiczkę...., albo skarpetę. A na pewno przez nieuwagę :/ Odpowiedz Link
edek40 Re: Guma jest beee 08.11.06, 11:08 To ja juz chyba wole sterylizacje na zadanie lub, po zbadaniu glowy, przymusowo. Odpowiedz Link
yamasz KURWA MAĆ! 08.11.06, 11:13 przepraszam, ale to jedyne słowo które mi przyszło na myśl! Onie się nudzą w sejmnie, podobnie jak ten pomysł żeby ludziom uzależnionym od alko zabierać prawka. No co za debilizm. Jeżeli ta ustawa dojdzie do skutku to połowa 30 latków będzie miała po pięcioro dzieci a druga połowa będzi prawiczkami. I jak można normalnie żyć w tym kraju? Chyba zorganizuje kilka granatów i pojade pod sejm. Odpowiedz Link
yamasz Re: 08.11.06, 11:25 chciałem jeszcze dodać że Polska, nasz kochany kraj powoli zmienia się w snaksen europy. Myślę że to wystarczy :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: KURWA MAĆ! 08.11.06, 13:17 yamasz napisał: > Chyba zorganizuje kilka granatów i pojade pod sejm. Na prawde zrobisz to dla mnie?!?! Odpowiedz Link
emes-nju Re: wo_bi 08.11.06, 17:34 O granaty ciezko, ale zawsze mozna jajami cos poobrzucac - tak jak moj przyjaciel doktor medycyny zrobil ze straszacym go przez okno billboardem wierzejskiego. Mowilem mu, zeby zrobil wydmuszki i nalal do srodka farby, ale sie nie zdecydowal. Za duzo roboty, a rece go swierzbily. Odpowiedz Link
wo_bi Re: wo_bi 08.11.06, 21:43 yamasz napisał: > z przyjemnościa, skombinuj tylko granaty :P z racji zamieszkania... nie ma problemu. Ile sztuk? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Guma jest beee 08.11.06, 11:36 Czy im juz mozgi posralo?? kurwa jak czytam takie brednie to sie powstrzymuje sila od rozpierdolenia monitora. Czy te debile (chyba ublizam debilom) nie maja sie juz czy zajmowac? To jest parodia panstwa. Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Guma jest beee 08.11.06, 11:47 że tej świętej sobeckiej nie przeszkadzają koledzy klubowi (ruch ludowo narodowy) bestry i misztal... Odpowiedz Link
edek40 Re: Guma jest beee 08.11.06, 12:03 Tak a propos monitora - posel Pilka zapewne nie wie, ze promieniowanie klasycznego monitora jest "kastrujace" :) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Guma jest beee 08.11.06, 12:09 A skad ma wiedziec? Jemu juz wykastrowalo... mozg. Odpowiedz Link
edek40 Re: Guma jest beee 08.11.06, 12:13 Ja zawsze twierdzilem, ze ludzie na eksponowane stanowiska powinni miec robiony chociaz RTG glowy, o powazniejszych badaniach nie wspominajac. Bo gdyby tak bylo, to moze daloby sie wyeliminowac z polityki np. ludzi z kompleksem konusa. Odpowiedz Link
bassooner Re: Guma jest beee 08.11.06, 13:48 No pewnie, że jest bee...patrzysz wybrance w jej piękne oczęta i....widzisz to, ten błysk, to drugie dno oka :-) i...już wiesz...będzie się działo.Czujesz się tak jakby w samochodzie załączyła się turbina, to doładowanie i wtedy przypominasz sobie, że gumki są w drugim pokoju, albo co gorsza w drugim pokoju ale na parterze lub na piętrze w zależności od tego gdzie ujrzałeś ten błysk, to drugie dno w Jej oku, albo co gorsza w kiosku na rogu :-(... W najlepszym układzie biegniesz ze "wskaźnikiem" do drugiego pokoju co i wygląda śmiesznie, i jest niewygodne, i w końcu mąci ciągłość akcji. Dopadasz do plecaka, czy jak wolisz torby lub (wersja gimnazjalna) tornistra i wyciągasz co trza, lub co gorsza damskiej torebki bo powszechnie wiadomo co ma kobieta w torebce...ano jubel czyli bałagan i wtym momencie jesteś już załatwiony na cacy.Lepiej już się ubierz i idź z kumplami na piwo...bo piwo nie jest bee. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Guma jest beee 08.11.06, 14:27 Trafna diagnoza. A najbardziej przej... jest wtedy, gdy ten browar jest w kiosku na rogu... Odpowiedz Link
bassooner Re: Guma jest beee 08.11.06, 15:43 No tak ale browar poczeka, a rozgrzana do czerwoności dama stygnie. Odpowiedz Link
yamasz Re: hehe 08.11.06, 17:27 święta prawda bassoner, naprawde, jakbym siebie widział :D Odpowiedz Link
frax1 Re: Guma jest beee 08.11.06, 13:29 A tak mi się w Polsce na urlopie podobało.... jutro wyjeżdżam spowrotem i było mi trochę przykro z tego powodu... jak to usłyszałem to jest mi podwójnie przykro że nie pójdę na wybory :/ Odpowiedz Link
edek40 Re: Guma jest beee 08.11.06, 13:33 Mi jest zawsze smutno PO wyborach. Dotychczas tylko raz "wygralem". Wtedy gdy glosowalo sie na PZPR i UW. A potem bylo mi tylko coraz smutniej. Wszystko wskazuje, ze po tych tez mi bedzie smutno. Jedyna korzysc, to ta akcyza na poprawianie humoru. Ale to podobno szkodzi na watrobe. Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: Guma jest beee 08.11.06, 19:48 Podjąłem decyzję. Idę na wybory. Żeby im dojebać. Nie mogę tego kraju. Odpowiedz Link
bassooner Re: Guma jest beee 08.11.06, 20:43 tomek854 napisał: Sie tam gna od razu i spadywuja. > Jak sie ma wacka z waty to moze i tak ;-) Może i z waty ale za to jaki waryjot... Odpowiedz Link
wo_bi Re: Guma jest beee 08.11.06, 21:45 typson napisał: > ...co ja moge sobie na mojego miąchacza zakładać a co nie... > ja swojego inaczej nazywam. Hmm, ale przyznac musze oryginalne. ;) Odpowiedz Link
camillie Co to jest miąchacz? 08.11.06, 21:56 typson napisał: > no jak mi jeszcze bedzie jakiś poseł wespół z osłem mowic, co ja moge sobie na > mojego miąchacza zakładać a co nie, to naprawdę wyjadę z tego kraju... kojarzy mi się z warząchwią..... Odpowiedz Link
typson Re: Co to jest miąchacz? 09.11.06, 12:29 moj miąchacz kojarzy Ci sie z warząchwią???? Spostrzegawcza jestes ;) Odpowiedz Link