bart.ez 08.11.06, 23:17 Krzysztof Kononowicz - rzetelny kandydat na prezydenta youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Aż musiałem w googlach sprawdzić czy faktycznie taki gość kandyduje, czy ktoś sobie tylko jaja zrobił Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: [OT] megaROTFL 09.11.06, 07:38 To brzmi jak bajka z innego swiata:)) Facet jest bardzo powazny i bedzie karal kierowcow nawet za papierosy:))))zenada. Odpowiedz Link
plawski Re: [OT] megaROTFL 09.11.06, 09:03 Bart.ez powiedz proszę, że to jaja są, proszę, naprawdę. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: [OT] megaROTFL 09.11.06, 09:35 właściwie, to od strony merytorycznej potencjał wypowiedzianych bzdur nie odstaje zbyt rażąco od standardu innych czrodziejów polityki i samorządności. Pan Kokonoko...cośtam ma tylko tyły w sztuce krasomówczej. Odpowiedz Link
lexus400 Re: [OT] megaROTFL 09.11.06, 09:53 > Pan Kokonoko...cośtam ma tylko tyły w sztuce krasomówczej. ......i wlasnie, zastanawia mnie czy ktos kto go nagrywal nie slyszal jak sie facet wypowiada?? przypomina mi to niektorych wykonawcow piosenek w programie "szansa na sukces" bo tez wystepuja ludzie nie majacy podstawowych predyspozycji do spiewania nawet w lazience a przeciez przechodza jakies eliminacje. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: [OT] megaROTFL 09.11.06, 13:19 w szansie na sukces ten kabaret jest wkalkulowany w konwencje. na eliminacjach wyławiają takich prawdziwków i dopuszczają o programu, żeby wesoło było. może Kokonoko to też jakiś performer ;) BTW Białystok onego czasu słynął z instytucji pt. Teatr Naturalny Odpowiedz Link
mrzagi01 BTW 09.11.06, 10:18 "moje miasto to białystok, umpa umpa umpa a moje życie to białystok, umpa umpa umpa" ale wymiatający bit ! :)))))) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: zlikwidować wszystko 09.11.06, 11:38 papierosy, alkohol....wszystko:) buhahahaha Odpowiedz Link
palovlad Re: zlikwidować wszystko 09.11.06, 11:58 Czy aby glosowac w bialymstoku musze sie tam zameldowac? Zdarze przed niedziela? Odpowiedz Link
lexus400 Re: zlikwidować wszystko 09.11.06, 13:07 ........kurde chcialem go jeszcze pokazac kumplowi ale cos nie moze mi sie zaladowac, czy Wy tez macie problem?? Odpowiedz Link
lexus400 Re: zlikwidować wszystko 09.11.06, 13:37 mrzagi01 napisał: > nieeee, u mnie działa tip-top .......cos sie spierdzielilo bo nie moge nic obejrzec, pisze tylko "loading" i tak trwa nieprzerwanie przez caly czas Odpowiedz Link