Dodaj do ulubionych

"Malutcy" Hindusi

14.12.06, 03:56
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3789837.html
Rozmawialem z moimi Hindusami i wszyscy twierdza ze tak, to prawda choc akurat
oni maja "normalny" rozmiar.
Obserwuj wątek
    • drpawelek Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 05:19
      A mnie sie zdawalo, ze z Hindusami o takich sprawach sie nie rozmawia, bo sa
      wstydliwi.
      • marekatlanta71 Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 05:24
        Wiekszosc z moich znajomych Hindusow jest "ucywilizowana". Tylko z jedna
        dziewczyna mielismy klopot, bo smierdziala, ale juz jest lepiej - teraz wylewa
        na siebie butelki tanich pachnidel dziennie.
        • drpawelek Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 05:32
          Rozumiem, ze sie aromaty kuchenne wydobywaly z jej pieknego sari...
        • typson Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 12:19
          > Tylko z jedna dziewczyna mielismy klopot, bo smierdziala

o dżizas! ;-)))

U nas tez byla kiedys taka baba. Co prawda nie byla Hinduską ale za to miała
          ksywę "guziec" - pasowało do niej jak ulał. Normalnie jak Pumba z Króla Lwa
          • mrzagi01 Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 12:49
            a u mnie w firmie kiedyś urzędowal taki ochroniarz, który okrutnie jebał i do
            tego zalewal sie litrami jakiejś koszmarnej wody kolońskiej (podobno adidas- coś
            sie tak laski go raz podpytały) problem polegal na tym że ten sztynks którym
            gościu emanował unosił się klatką schodową i koncentrowal na ostatnim piętrze na
            którym urzęduję. latem bywalo strasznie.
            facet mial ksywe Wunderbaum.
            • marekatlanta71 Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 13:08
              Moja Hinduska uzywa takich ilosci pachnidel, ze dostaje ataku kichania za kazdym
              razem jak sie zbliza. Ale to i tak lepsze od stanu poprzedniego, kiedy po jej
              przejsciu korytarzem, wszyscy wlaczali wentylatory + psykali roznymi srodkami.
              • typson Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 14:16
                ale to dlatego, ze sie myje tylko od swieta czy dlatego, ze jej ciało zasiedliły
                jakies nieznane baktere?
    • mrzagi01 Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 08:11
      a bo to kiedyś H. Bakuła w jakimś felietonie zauważyła prawidlowość, że nacje/
      rasy gorzej obdarzone przez naturę nadrabiają wydumanymi technikami typu
      kamasutra czy takie tam. gdy tymczasem, jak głoszą slowa starej przyśpiewki
      "murzyn z afryki p...oli jak dziki".
      • yamasz Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 10:02
        kilka lat temu przeczytałem że właśnie Hinduski są najlepsze w łóżku. Podobno
        potrafią samymi ruchami warg sromowych doprowadzic do tego żeby facetowi
        postawic żagiel... no, ale może ja sie nie bede rozpisywał na ten temat... wiem
        jedno, mój kolega, który niedawno przyjechał z Anglii, na tydzień do Polski
        (mieszka juz na stałe w GB) ożenił się w lipcu z hinduską. I powiedział że jest
        super. :PP
        • typson Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 12:26
          ja slyszalem, ze potrafia nawet robic domek z kart, zapałek, ustawiac domino,
          wymieniac swiece i wylewac fundamenty!
          • bassooner Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 12:36
            ...."wylewac fundamenty!"

A ja k.... płacę krocie majstrowi!!! Chcę hinduskę!!!
          • mrzagi01 Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 12:38
            i każda ma zdrapke
          • marekatlanta71 Re: "Malutcy" Hindusi 14.12.06, 13:09
            typson napisał:

> ja slyszalem, ze potrafia nawet robic domek z kart, zapałek, ustawiac domino,
            > wymieniac swiece i wylewac fundamenty!

Chcialem dodac, ze doniesienia o tym ze Hinduski potrafia streowac mysza
            komputerowa za pomoca lechtaczki sa niestety falszywe. A szkoda, bo w ten sposob
            moglyby obie rece na klawiaturze trzymac.
    • marekatlanta71 Zwiazane z tematem 14.12.06, 13:17
      2url.org?24047
      Moj znajomy antysemita twierdzi ze to zmowa - jak wszystkich skroca, to w razie
      czego nie bedzie jak rozpoznac kto jest zydem. Ale antysemita ma powod - Izrael
      zestrzelil samolot jego ojca w czasie wojny w Egipcie. Samolot byl cywilny i
      lecial w miedzynarodowej przestrzeni powietrznej.

Ja w kazdym razie sie skrocic nie dam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka