Dodaj do ulubionych

Autogaz in:))

17.04.07, 15:07
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,59305,4062303.html
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:21
      No tak. Obiecywali IV RP, ale to zaden konkret. Kaczorek z przydupasami zawsze gawiedzi dali rade nawinac makaron na uszy. Obiecywali obnizke podatkow. Dotychczas nie obnizali, ale tez nie podnosili. A tu nagle podwyzka. I to jaka. Uderzajaca bezposrednio w ich elektorat. Tu nawet kretyn zobaczylby, ze solidaryzm spoleczny budowany jest kosztem najbiedniejszych.
      • lexus400 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:25
        Dzien taki piekny, sloneczny, ptaszki pieknie spiewaja, trawa sie zieleni,
        chlopaki maja co robic a ja dzierze w reku zimnego Fostersa i tak sie kurwa
        rozmarzylem i wydawalo mi sie ze juz zyje w normalnym kraju a tu mnie nagle edek
        na ziemie sprowadzil:((
        • edek40 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:26
          Panie Sercowy, piwko w godzinach zasluzonego odpoczynku?
        • emes-nju Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:38
          lexus400 napisał:

> Dzien taki piekny, sloneczny, ptaszki pieknie spiewaja, trawa sie zieleni,
          > chlopaki maja co robic a ja dzierze w reku zimnego Fostersa

No teraz, to przegiales! Wiekszosc z nas zasuwa w jakiejs pracy i sloneczko oglada przez szyby. O browarku nie wspomne... PODLY! Zaslinilem klawiature!
          • computerland1 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:40
            lex, za kare powinienes pifko wszystkim postawic. jak mozna ludzi w pracy
            stresowac:)
            • lexus400 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:53
              computerland1 napisał:

> lex, za kare powinienes pifko wszystkim postawic. jak mozna ludzi w pracy
              > stresowac:)

No ja tez w pracy jestem ale taki mam charakter pracy:)) a wlasciwie to ja na
              chorobowym jestem i zgodnie z zaleceniami lekarza przebywam na lonie natury,
              gdzie jak juz wspomnialem ZIMNY !!!!!! FOSTERS !!!!!! jest tylko uzupelnieniem
              szczesliwego dnia:)) a jezeli komus po drodze to zapraszam serdecznie do siebie,
              zimnego piwka nie zabraknie a jak zabraknie to na to tez mam sposob:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka