lexus400 17.04.07, 15:07 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,59305,4062303.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edek40 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:21 No tak. Obiecywali IV RP, ale to zaden konkret. Kaczorek z przydupasami zawsze gawiedzi dali rade nawinac makaron na uszy. Obiecywali obnizke podatkow. Dotychczas nie obnizali, ale tez nie podnosili. A tu nagle podwyzka. I to jaka. Uderzajaca bezposrednio w ich elektorat. Tu nawet kretyn zobaczylby, ze solidaryzm spoleczny budowany jest kosztem najbiedniejszych. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:25 Dzien taki piekny, sloneczny, ptaszki pieknie spiewaja, trawa sie zieleni, chlopaki maja co robic a ja dzierze w reku zimnego Fostersa i tak sie kurwa rozmarzylem i wydawalo mi sie ze juz zyje w normalnym kraju a tu mnie nagle edek na ziemie sprowadzil:(( Odpowiedz Link
edek40 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:26 Panie Sercowy, piwko w godzinach zasluzonego odpoczynku? Odpowiedz Link
emes-nju Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:38 lexus400 napisał: > Dzien taki piekny, sloneczny, ptaszki pieknie spiewaja, trawa sie zieleni, > chlopaki maja co robic a ja dzierze w reku zimnego Fostersa No teraz, to przegiales! Wiekszosc z nas zasuwa w jakiejs pracy i sloneczko oglada przez szyby. O browarku nie wspomne... PODLY! Zaslinilem klawiature! Odpowiedz Link
computerland1 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:40 lex, za kare powinienes pifko wszystkim postawic. jak mozna ludzi w pracy stresowac:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Autogaz in:)) 17.04.07, 15:53 computerland1 napisał: > lex, za kare powinienes pifko wszystkim postawic. jak mozna ludzi w pracy > stresowac:) No ja tez w pracy jestem ale taki mam charakter pracy:)) a wlasciwie to ja na chorobowym jestem i zgodnie z zaleceniami lekarza przebywam na lonie natury, gdzie jak juz wspomnialem ZIMNY !!!!!! FOSTERS !!!!!! jest tylko uzupelnieniem szczesliwego dnia:)) a jezeli komus po drodze to zapraszam serdecznie do siebie, zimnego piwka nie zabraknie a jak zabraknie to na to tez mam sposob:)) Odpowiedz Link