Dodaj do ulubionych

Endrju out!

09.07.07, 21:53
Jaro wywalił na pysk spalonego slońcem. Siakieś czystki czy początki końca udanego trójkąta? :P
Obserwuj wątek
    • lobuzek1 Re: Endrju out! 09.07.07, 21:55
      Jeszcze jakby go do pierdla wsadzili, to byłbym cały hepi. W końcu byłby na
      właściwym miejscu.
      • krakus.b6 Re: Endrju out! 09.07.07, 22:13

Mnie się wydaje,że premier jest w kropce.Rydzyk pewnikiem się wyraził o
        prezydencie tak jak pisze Wprost.Ale kary nie poniesie, bo panowie K nie zadrą
        z radyjkiem co ma ryja. PiS wtedy straciłby elektorat ojca dyrektora.Rydzyk
        obdarzyłby zaufaniem pewnie samoobronę, a to by ją wzmocniło.Więc premier
        pozbył się solara. Solar zabierze ze sobą swoich przydupasów i koalicja się
        r...i.
        • bassooner Re: Endrju out! 09.07.07, 22:55
          Andrzej idź na swoje miejsce!!!
          Na buraczane pole...z haczką!!!
          "buraczane...pole rośnie wokół mnie"
          • krakus.b6 Re: Endrju out! 09.07.07, 23:33
            Obawiam się,że z duzej chmury mały deszcz spadnie.
            Premier już nie wyklucza powrotu solara do rządu,pod warunkiem oczyszczenia z
            zarzutów.
      • emes-nju Re: Endrju out! 10.07.07, 10:21
        lobuzek1 napisał:

> Jeszcze jakby go do pierdla wsadzili, to byłbym cały hepi.

A wolalbym, zeby endrju zostal na wolnosci, ale w zamian romus wylecial na zbity pysk. To niska cena - wolnosc dla przestepcy z zamian za wypierd... faszysty z rzadu :-)

Mulat w rzadzie BYL i juz - romus jest i bierze co chce spychajac powolutku polska szkole do XIX w.
    • mejson.e Re: Endrju out! 10.07.07, 00:20
      A Ty mając pod oknami miasteczko pielęgniarek, którym nic nie miałbyś do
      zaoferowania, tak jak lekarzom, chciałbyś być jeszcze premierem?

Po osiągnięciu wszystkich celów stołkowych (fotel prezesa NIK był zwieńczeniem
      walki o stołki), większość parlamentarna nie będzie już Jarkowi potrzebna.
      Większość ustaw pozostałych do przepchnięcia to te związane z Euro 2012, a te
      poprze każda partia.

Notowania wyborcze nie są złe, więc może spokojnie wykorzystać ostatnie podrygi
      dietetycznych posłów LPR i Samoobrony do prześlizgnięcia się do zimy/wiosny.
      Potem postraszy sie społeczeństwo koalicją PO/LiD i można będzie robić kolejne
      wybory na grzbietach, którzy nie wyjadą za granicę i nie potrzebują internetu do
      głosowania i można tworzyć kolejną koalicję.
      Jak z PSL nie wyjdzie, to kazać zjeść powyborczą żabę konkurentom.

Żyć nie umierać...

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • typson Re: Endrju out! 10.07.07, 00:48
        > Notowania wyborcze nie są złe, więc może spokojnie wykorzystać ostatnie podrygi
        > dietetycznych posłów LPR i Samoobrony do prześlizgnięcia się do zimy/wiosny.

a czy blokowanie list tyczy sie tylko samorzadow czy parlamentu rowniez?
    • sven_b Re: Endrju out! 10.07.07, 10:08
      Temat zastępczy. Woleli zestrzelic Andrzeja niz zadrzec z radiowym szamanem.
    • emes-nju W drodze do pracy... 10.07.07, 10:28
      Pomyslalem sobie, ze byc moze tu nie chodzi o to wszystko, co probuja wrozyc z fusow komentatorzy.

A moze kaczkom, po dwoch latach umiarkowanie skutecznych rzadow, znudzilo sie juz byc obiektami "128, 129, 130, 131 (...) bezprecedensowego ataku opozycji"? Moze dopuszczaja mysl o przedterminowych wyborach, zeby z "honorem" oddac wladze, przejsc do opozycji i (we wlasnych, oraz garstki elektoratu, oczach) pozostac jako niezrozumiani bojownicy o dobro wszelakie, ktorzy musieli odejsc pod naciskiem SZATANA? "Nec Hercules contra plures" - takie wytlumaczenie mi sie wyobrazilo.
      • sven_b Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 10:41
        He he, Kaczory mialyby oddac władze? Te Kaczory, ktorych cel uświęcał srodki?
        • edek40 Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 11:13
          Tez jakos sie sklaniam ku takiej opcji. Oni maja na karku coraz powazniejsze naciski budzetowki, Euro 2012 itp. Moze maja nieustajaca prezydencka chorobe, ze w podrecznikach historii napisza o nich, jako o tych, ktorzy doprowadzili do bezprecedensowego odebrania organizacji powaznego wydarzenia pilkarskiego. W kraju, ktory pilka stoi.
        • emes-nju Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 11:41
          sven_b napisał:

> He he, Kaczory mialyby oddac władze? Te Kaczory, ktorych cel uświęcał srodki?

A mechanizm w stylu male chlopczyki chcialy sie pobawic, ale im zabierali zabawki wiec poszli do innej piaskownicy?

Kaczorki sa baaaardzo obrazalskie. Poza tym wisi nad nimi widmo Euro 2012, ktore moze okazac sie bardzo spektakularna kleska. Moga chcec, zeby bekneli za to inni tak, jak oni odcinaja kupony od dobrej koniunktory w gospodarce, do ktorej palca nawet nie przylozyli (i dobrze!).
          • sven_b Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 12:53
            Tak myslicie? To mocna teoria ale nie idzie mi w parze z charakterem tego rządu.
            To przecież slepy tabun:-) Szedl po trupach podrzucając co chwila kilka karier
            na pożarcie. Zgolili WSI, w zaparte kryją Rydza, szykują sie z kosą na TK, a
            teraz mieliby odpuscic?
            • mrzagi01 nie wiem o co chodzi.... 10.07.07, 13:05
              ... i szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi. Żałuje tylko troche że nie
              pojawiły się jakieś mocne okoliczności udupiające tego niedorozwiniętego
              dwumetrowego pytonga o końskiej twarzy. A już normalnie na rzyganie mnie bierze
              jak go widze... bleee... a nawet jak o nim pomyśle to mnie cofa...
            • edek40 Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 13:09
              Tu na temmat nieudolnosci i temu podobnych mozna zawsze dyskutowac. Utrata Euro zas to 100% oskarzenie. A chyba zaczynaja widziec, ze wszystko rozlazi sie w szwach. A moze byli na Ukrainie, gdzie robota az sie pali?
              • sven_b Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 13:30
                Mam nadzieje, ze wytną w ziemie z hukiem, a pyl po wybuchu okrąży kule ziemską:-)
                • emes-nju Re: W drodze do pracy... 10.07.07, 15:08
                  Jezeli kaczorki zdecyduja sie na, nawet przegrane, wybory teraz, ich skwaszone geby bedziemy jeszcze w lawach parlamentarnych ogladac. Jezeli zdecyduja sie wtedy, gdy np. sprawa Euro 2012 zacznie sie rypac (pisza juz o tym "malkontenci" w ramach "bezprecedensowego ataku opozycji" - za dwa lata, jezeli ten marazm potrwa dalej, nie bedzie trzeba pisac...), rzeczywiscie narod wyekspediuje ich w kosmos.

Kaczki kochaja wladze, ale o kupry tez umieja zadbac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka