tomek854 25.07.07, 00:54 ale smutne jest to, ze jakby byla to: - wcale bym sie nie zdziwil - wcale by mnie to nie obeszlo. www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/popracujemy;obowiazkowo;przy;euro;2012,65,0,254785.html# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fazi_ze_sztazi Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 02:45 to jak sie mnie na sentymenta zbierze i pojade ogladnac mecz jakis na E2012 to mnie wtedy do ciupy wsadza na dni 8 za uchylanie sie od panszczyzny ... pzdr. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 04:10 Sa dwie mozliwosci: a) pierwszy kwietnia w tym roku zostal oficjalnie powtorzony b) komus odbilo kompletnie i dokumentnie Odpowiedz Link
civic_06 Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 04:40 marekatlanta71 napisał: > Sa dwie mozliwosci: > a) pierwszy kwietnia w tym roku zostal oficjalnie powtorzony > b) komus odbilo kompletnie i dokumentnie Jest mozliwosc trzecia... W Kaczolandzie wszystko jest mozliwe! I mam tylko nadzieje, ze sie myle... Odpowiedz Link
lexus400 Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 07:17 Wierzyc czy nie, tak czy owak trzeba to miec w dupie, wszystkich nie wsadza:)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 08:44 Mi sie najbardziej podoba egzotyka tego pomysłu. Czyli jakiegoś 60 letniego menela z Bździdównicy dolnej pod Włodawą będą wieźć do Wrocławia, żeby 2 godziny łopatą pomachał na budowie stadionu? ;-) Odpowiedz Link
kaqkaba Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 08:48 Wygląda na to, że jest to pomysł równie mądry i realny jak organizacja mistrzostw 2012 :P Odpowiedz Link
edek40 Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 08:51 Od dawna powiadam Wam, ze Kaczory to bolszewiki. Ten projekt to nic innego jak "ukaz" wladzy. A te prace to przymusowy czyn spoleczny z malowaniem powietrza wlacznie, znany z lat PRL. Historia zatoczyla wielkie kolo... Odpowiedz Link
margotje Re: To chyba nie jest prawda 25.07.07, 09:09 Gdyby niet to, ze dzisiaj sa imieniny mojego syna, to powiedzialabym, ze to prima aprilis...... Jesli nie primaaprilisowy, to jest napewno inny zart... . Odpowiedz Link
mrzagi01 nieeee, to jakaś kaczka (pardon)..... 25.07.07, 09:10 ...dziennikarska jest. nie podniecajcie sie niezdrowo bo wam trądzik wyskoczy. Odpowiedz Link
wujaszek_joe ale mnie bolą kolana 25.07.07, 09:11 czy mogę otrzymać zwolnienie od prac ziemnych? odpracuję w kancelarii ale cyrk, już widze ten bajzel :) Odpowiedz Link
edgar22 Spójrzcie na datę tej informacji. 25.07.07, 09:27 Ci starsi pamiętają jeszcze święto 22 lipca. To zapewne żart na tę okoliczność. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Spójrzcie na datę tej informacji. 25.07.07, 09:30 edgar22 napisał: > Ci starsi pamiętają jeszcze święto 22 lipca. > To zapewne żart na tę okoliczność. no! fajne festyny robili, można było kupić nowego Tytusa Romka i A'tomka, albo składaka Wigry Odpowiedz Link
margotje Re: Spójrzcie na datę tej informacji. 25.07.07, 11:50 edgar22 napisał: > Ci starsi pamiętają jeszcze święto 22 lipca. > To zapewne żart na tę okoliczność. hehehehehe..... pamietaja, a pamietaja... brawo Edgar... To nic innego jak kaczka-zartownisia na te okolicznosc hehehehehehehe Odpowiedz Link
emes-nju To musi byc kaczka dziennikarska! 25.07.07, 11:31 NIE WIERZE!!! Sankcje za uchylanie się od robót wpisane zostały do nowelizacji Kodeksu Wykroczeń: "Kto nie dopełnia obowiązków wynikających z rozdziału 16a ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy albo odmawia pracy w ramach przygotowań do organizacji EURO 2012: - uważany będzie za niedojrzałego społecznie i będzie musiał przejść jednodniowe szkolenie patriotyczne w najbliższym Urzędzie Gminy. Następnie ma odpracować przewidziany limit w miejscu wskazanym przez szefa biura organizacyjnego EURO 2012". Ja PIERDOLE! Do pudla mnie zamkna za uchylanie sie i nie placenie, a palcem nie kiwne! Lo Jezu! Nie wierze w to! Ale to, k... mac, prawdopodobne. W kaczolandzie wszystko jest mozliwe :-/ Odpowiedz Link
rapid130 Re: To musi byc kaczka dziennikarska! 25.07.07, 16:56 emes-nju napisał: > NIE WIERZE!!! Albercik, wychodzimy!!!!! :PPPPPP Odpowiedz Link
s4 super! 26.07.07, 23:32 Kazdy ma to, na co zasluzyl, jaki narod taki rzad, ze tak powiem... Teraz podobno nowe wybory, zaloze sie o $100, ze ta sama partia zostanie wybrana i taki sam rzad idiotow bedzie rzadzil... W normalnym swiecie, po takim ekserymencie PIS by dosta 1-2% glosow, w Polsce wygra. :-))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: super! 27.07.07, 08:34 s4 napisał: > Teraz podobno nowe wybory, zaloze sie o $100, ze ta sama > partia zostanie wybrana i taki sam rzad idiotow bedzie rzadzil... > W normalnym swiecie, po takim ekserymencie PIS by dosta 1-2% glosow, > w Polsce wygra. > :-))) .......obawiam sie, ze musze sie z Toba zgodzic.:(( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: super! 27.07.07, 20:27 W normalnym kraju idą głosowac ci, którzy maja olej w głowie, bo wiedza że od nich zależą losy Ojczyzny. W Polsce idzie głosować elektrorat oszołomów, garstka niepoprawnych optymistów i ...rodziny polityków. A reszta potem narzeka jaki rząd mamy :( Odpowiedz Link
sven_b Re: To chyba nie jest prawda 27.07.07, 08:23 Pod warunkiem ze bede kosił murawe. Lubie to:-) Odpowiedz Link
edek40 Re: To chyba nie jest prawda 27.07.07, 09:03 Tu nie chodzi o to co kto lubi. Jesli sie przyznasz pojdziesz do zbierania smieci. Siedz cicho, to moze Ci sie fartnie. A skoro lubisz, to moze pokosisz u mnie? 1000 m2 co tydzien, a jak zasile murawe przy tegorocznej pogodzie to nawet dwa razy. Odpowiedz Link
sven_b Re: To chyba nie jest prawda 27.07.07, 09:36 He he tak, faktem jest ze jak sie po tygodniu trawy nie skosi to potem trzeba sie zmierzyc z sawanną:-) Odpowiedz Link
bassooner Re: To chyba nie jest prawda 28.07.07, 15:44 Mnie na wykopki, na wykopki...!!! Odpowiedz Link