tomek854 04.08.07, 15:04 www.szkocja.net/artykuly/art.aspx?id=734 (i oglądać). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskava Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 04.08.07, 15:32 Przeczytane. Zacny opis, foty również. Właśnie, jak masz możliwość to zapodaj więcej zdjęć. I tak nie oddają obrazu rzeczywistości, ale zawsze miło pooglądać pół-dziewicze krajobrazy i inne ciekawostki. Odpowiedz Link
edek40 Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 04.08.07, 18:43 I pomyslec, ze Ty tam jestes w pracy. Dobrze, ze dajesz rade widziec cos ponad deske rozdzielcza auta. Super. Odpowiedz Link
mejson.e More! 04.08.07, 20:09 Jak zwykle fajne! Ale TU: strony.aster.pl/mejson/images/trips/Szkocja/kierowca_zeglugi_dalekomorskiej.htm było więcej! ;-) Pisz dalej! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
margotje Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 04.08.07, 23:49 "Jazda samochodem po Atlantyku nieco odbiega od tego, do czego przyzwyczajeni jesteśmy na co dzień" Nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta jazda samochodem po Atlantyku. Latałam nad Atlantykiem, pływałam po nim.... ale samochodem po nim nie jeździłam. Zdradź tajemnice na czym to polega? Odpowiedz Link
tomek854 Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 02:08 na tym, ze z niego ze srodka wystaje pare gorek otoczonych kilkoma plaskimi placuszkami. I to wlasnie te wyspy ;-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 09:51 Rewewlacja aż szkoda, że tak krótko. Odpowiedz Link
1realista Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 11:29 Oryś, Oryś, Oryś !!! Może byś został jakims korenspondentem zagramanicznym z jakiej wiekszej prasy? Fajnie wygladają te wieksze owłosione zwierzaki. Odpowiedz Link
bassooner Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 12:43 1realista napisał: Fajnie wygladają te wieksze owłosione zwierzaki. Daj spokój...to Oryś...;-))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 21:10 Akurat nie. Moja luba każe mi się regularnie golić :( Odpowiedz Link
1realista Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 21:48 No włąsnie. A jak sie nie goli to raczej przypomina yeti w ciezarówce. A na zdjeciach nigdzie nie ma yeti :-))) Odpowiedz Link
rapid130 Re: Proszę usiąść wygodnie i czytać ;-) 05.08.07, 14:15 No, no, no... nasz własny Max Kolanko. :PPPP Odpowiedz Link