lylu 29.08.07, 23:14 Właśnie odebrałam własne M :) Co prawda przede mna jeszcze bol doprowadzenia go do stanu do zamieszkania, ale jest :) Nie za bardzo wiem, za co się zabrać, chyba szczescie mi sie rzuciło..... :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Muszę się pochwalić! 29.08.07, 23:52 brawo. moje będzie moje dopiero za 29lat:) Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 22:29 wujaszek_joe napisał: > brawo. > moje będzie moje dopiero za 29lat:) no tak.... drobny szczegół :) moje jest juz, ale jakby co, to bank zabiera :))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 07:22 Gratuluję poważnego nabytku. Internet to chyba jeszcze nie w nowym M?? bo jeżeli w nowym to gonię Cię do roboty:)) Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 22:30 lexus400 napisał: > Gratuluję poważnego nabytku. Internet to chyba jeszcze nie w nowym M?? bo jeżel > i > w nowym to gonię Cię do roboty:)) w nowym M nie ma jeszcze NIC :) zasięgu orange tez nie :) a za oknem: kurnik. Ciekawe, ile kogutów mają.... Odpowiedz Link
pizza987 Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 10:57 Gratulacje! Tylko dobrze kąty "poświęć" okowitą, bo inaczej się rozeschnie ;) Odpowiedz Link
adek28 Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 14:08 gratuluję ja podpisałem kredyt prawie 2lata temu i jednocześnie zamieszkałem w domu. od tego czasu jestem szczęsliwszym człowiekiem choć co miesiąc oddaję sporą sumkę ( jak dla mnie ) i jeszcze 28 lat ( max ) będę to robił jest super a Dzidzi , które mieszka już z Nami prawiiiiiieeeee rok - ma super warunki do dzieciństwa dziś przyjeżdza ddd walczyć z osami (( pozdrawiam wszystkich kredytobiorców-) Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 23:33 Po pierwsze gratulacje dla nowego kamienicznika. A po drugie pytanie - dlaczego w PL nadal pokutuje takie wrazenie ze jak sie ma kredyt na dom to jest zle??? Odpowiedz Link
franek-b Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 11:51 > A po drugie pytanie - dlaczego > w PL nadal pokutuje takie wrazenie ze jak sie ma kredyt na dom to jest zle??? A od kiedy wysoka kwota po stronie pasywa (zwłaszcza bilansująca aktywa) w US oznacza powód do dumy? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 14:10 bassooner napisał: > Znaczy się "parapetówa"...;-))) W tej Wielkopolsce to w ogóle manier nie znają, ja tu delikatnie próbuję się "wczesać" na imprezę a ten jak zwykle wali prosto z mostu ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 14:58 "Parapetówa" to szansa, żeby sie za darmoche nałoić...;-))) Czyli po poznańsku...;-((( Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 22:32 bassooner napisał: > "Parapetówa" to szansa, żeby sie za darmoche nałoić...;-))) > Czyli po poznańsku...;-((( Darmocha? a prezenty? kłódka do piwnicy, szczotka do wc i chochla to co? sama mam kupic? :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 13:42 > bassooner napisał: > Darmocha? a prezenty? kłódka do piwnicy, szczotka do wc i chochla to co? sama mam kupic? :) Ja mogę kupić fartuszek kuchenny...;-))) Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 23:03 bassooner napisał: > > bassooner napisał: > > > Darmocha? a prezenty? kłódka do piwnicy, szczotka do wc i chochla to co? > sama > mam kupic? :) > > Ja mogę kupić fartuszek kuchenny...;-))) Obrażasz mnie!! No wiesz? Wyposażasz mnie, czy moje mieszkanie? Chociaż, jak mnie, to wolę jakis fajny komplecik..... nie mam też szlafroka... :P Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 22:31 pizza987 napisał: > Gratulacje! Tylko dobrze kąty "poświęć" okowitą, bo inaczej się rozeschnie ;) Pizzo, czyżbyś chciał z jedną flachę przywieźć? :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Muszę się pochwalić! 30.08.07, 22:51 lylu napisała: > pizza987 napisał: > > > Gratulacje! Tylko dobrze kąty "poświęć" okowitą, bo inaczej się > rozeschnie ;) > > Pizzo, czyżbyś chciał z jedną flachę przywieźć? :) Czy mam to traktować jako zaproszenie? ;) Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 23:11 Pizzo, nawet nie smiem sadzic, ze wpadłbys... Powaga? :)(Pamiętaj, zawsze proponowałam Ci kawe rano!) Odpowiedz Link
charlie_x Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 01:48 ..gratulacje, to jest jedno z wiekszych wydarzen..nastepne juz tak nie ciesza jak to pierwsze. Odpowiedz Link
franek-b Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 11:52 gratulejszyn:-) parapetów musi być bez tego kiepsko się będzie mieszkało;-P kiedy i gdzie? Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 22:59 franek-b napisał: > gratulejszyn:-) > > parapetów musi być bez tego kiepsko się będzie mieszkało;-P > kiedy i gdzie? > gdzie, to wiadomo..... parapety sa, całe szczęscie :) a parapetówa będzie, jak zamontuję krany i wc :)))) Odpowiedz Link
lylu Re: Muszę się pochwalić! 31.08.07, 22:55 a jakie są te następne, te mniej cieszące? nie przerażaj mnie :) Odpowiedz Link