krakus.b6 18.10.07, 18:36 www.sport.pl/moto/1,78995,4589641.html Po tym sezonie.:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.b6 QRNA!!! Tego już nie Qmam. 19.10.07, 18:53 www.sport.pl/moto/1,78995,4594484.html O co chodzi. Alonso nagle zmienił zdanie? Nagle pokochał Mc Larena? Podobno podczas konferencji prasowej,zachowywali się z Hamiltonem jak najlepsi kumple. Alonso jak panienka.Często zmienia zdanie. Wqrzył mnie na maxa.Chyba nie będę za niego trzymał kciuków. Trzymam za Raikonena. Odpowiedz Link
winnix Re: QRNA!!! Tego już nie Qmam. 19.10.07, 21:19 Bo Ty Krakus zachowujesz się tak jakbyś miał 16 lat i wierzył we wszystko co mówią kierowcy i co pisze prasa:) Po pierwsze, być może konflikt został trochę przesadzony przez media. Po drugie, F1 to sport kłamców i aktorów i o tym wiadomo od dawna. Myślę, że Alonso z Hamiltonem się nie lubią, wypowiedzi zarówno jednego jak i drugiego nie pozostawiają wątpliwości, że kumplami nie są. Podejrzewam, że konferencja jest po prostu próbą uciszenia prasy i w pewnym sensie próbą uzyskania jakiegoś spokoju przed kluczowym wyścigiem. Nigdy się prawdopodobnie nie dowiemy co tak naprawdę myślą. Kiedyś widziałam wywiad z Fernando, jeszcze zanim został mistrzem świata i powiedział, że w F1 panuje specyficzna atmosfera i poza samym ściganiem niczego innego tam nie lubi. Poza tym powiedziął, że prasa dużo rzeczy zmyśla, a z drugiej strony oni też grają, żeby zmylić prasę. Nie wyobrażam sobie, żeby Alonso został w McL, jeśli nie ze względu na Lewisa, to na Rona. W tym drugim przypadku akurat napięte stosunki nie pozostawiają wątpliwości, Ron powiedział parę niemiłych rzeczy podczas przesłuchania i po nim, Alonso wydaje się być bardziej dyplomatyczny i trzeba pewne rzeczy czytać między wierszami. Także według mnie ta wypowiedź to może być sygnał, że nie ma ochoty rozmawiać o ewentualnym transferze, bo na razie mistrzostwo jest najważniejsze. Może to też być sygnał, że jeszcze nie podjął decyzji - w końcu zupełnie nie wiadomo, czy w przyszłym sezonie Renault wystawi bolid, w którym będzie mógł walczyć o tytuł. A może to być sygnał, że jak obroni tytuł, to rozważy pozostanie z McL, w co osobiście wątpię. > Alonso jak panienka.Często zmienia zdanie. W którym momencie zmienił zdanie, on nigdy nie powiedział, że zamierza zmienić team, co więcej, już jakiś czas temu mówił, że dopóki ma bolid, w którym może wygrywać, jest szczęśliwy. Odpowiedz Link