Dodaj do ulubionych

Alonso na wolności

18.10.07, 18:36
www.sport.pl/moto/1,78995,4589641.html
Po tym sezonie.:)
Obserwuj wątek
    • krakus.b6 QRNA!!! Tego już nie Qmam. 19.10.07, 18:53
      www.sport.pl/moto/1,78995,4594484.html
      O co chodzi.
      Alonso nagle zmienił zdanie? Nagle pokochał Mc Larena?
      Podobno podczas konferencji prasowej,zachowywali się z Hamiltonem
      jak najlepsi kumple.
      Alonso jak panienka.Często zmienia zdanie.
      Wqrzył mnie na maxa.Chyba nie będę za niego trzymał kciuków.
      Trzymam za Raikonena.
      • winnix Re: QRNA!!! Tego już nie Qmam. 19.10.07, 21:19
        Bo Ty Krakus zachowujesz się tak jakbyś miał 16 lat i wierzył we wszystko co
        mówią kierowcy i co pisze prasa:) Po pierwsze, być może konflikt został trochę
        przesadzony przez media. Po drugie, F1 to sport kłamców i aktorów i o tym
        wiadomo od dawna.
        Myślę, że Alonso z Hamiltonem się nie lubią, wypowiedzi zarówno jednego jak i
        drugiego nie pozostawiają wątpliwości, że kumplami nie są. Podejrzewam, że
        konferencja jest po prostu próbą uciszenia prasy i w pewnym sensie próbą
        uzyskania jakiegoś spokoju przed kluczowym wyścigiem. Nigdy się prawdopodobnie
        nie dowiemy co tak naprawdę myślą. Kiedyś widziałam wywiad z Fernando, jeszcze
        zanim został mistrzem świata i powiedział, że w F1 panuje specyficzna atmosfera
        i poza samym ściganiem niczego innego tam nie lubi. Poza tym powiedziął, że
        prasa dużo rzeczy zmyśla, a z drugiej strony oni też grają, żeby zmylić prasę.
        Nie wyobrażam sobie, żeby Alonso został w McL, jeśli nie ze względu na Lewisa,
        to na Rona. W tym drugim przypadku akurat napięte stosunki nie pozostawiają
        wątpliwości, Ron powiedział parę niemiłych rzeczy podczas przesłuchania i po
        nim, Alonso wydaje się być bardziej dyplomatyczny i trzeba pewne rzeczy czytać
        między wierszami.

Także według mnie ta wypowiedź to może być sygnał, że nie ma ochoty rozmawiać o
        ewentualnym transferze, bo na razie mistrzostwo jest najważniejsze. Może to też
        być sygnał, że jeszcze nie podjął decyzji - w końcu zupełnie nie wiadomo, czy w
        przyszłym sezonie Renault wystawi bolid, w którym będzie mógł walczyć o tytuł. A
        może to być sygnał, że jak obroni tytuł, to rozważy pozostanie z McL, w co
        osobiście wątpię.

> Alonso jak panienka.Często zmienia zdanie.

W którym momencie zmienił zdanie, on nigdy nie powiedział, że zamierza zmienić
        team, co więcej, już jakiś czas temu mówił, że dopóki ma bolid, w którym może
        wygrywać, jest szczęśliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka