typson 22.10.08, 19:00 Całkiem spoko, czuje się jak u siebie, choć boli mnie noga opierająca się kością kolana o kant konsoli srodkowej. Może fajnie jest dlatego, ze audio BOSE niweluje wszelkie niedogodności... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejson.e Re: Koleos 22.10.08, 20:15 Mnie też się podobał, konsola jakimś cudem nie przeszkadzała. Fajnie się jeździ po krawężnikach... Pozdrawiam, Mejson Odpowiedz Link
pizza987 Re: Koleos 22.10.08, 20:27 typson napisał: > Całkiem spoko, czuje się jak u siebie, choć boli mnie noga opierająca się > kością kolana o kant konsoli srodkowej. Ja po przymiarkach nie zauważyłem żeby konsola jakoś podstępnie atakowała moje kolano (nie to bolące tylko prawe). Ale to chyba kwestia wzrostu-dzisiaj jeździłem focusem II seniora i już po wyjeździe za bramę firmy oczami wyobraźni widziałem odpowiednie (nieinwazyjne) ukształtowanie konsoli. Odpowiedz Link
plawski Re: Koleos 23.10.08, 09:43 typson napisał: > Całkiem spoko, czuje się jak u siebie, choć boli mnie noga opierająca się > kością kolana o kant konsoli srodkowej. Może fajnie jest dlatego, ze audio > BOSE niweluje wszelkie niedogodności... > > Dizla masz czy petrola? Mnie też troche w kolano uwierało. Ale BOSE rerelacja. Odpowiedz Link