wiktor_l 01.12.08, 22:50 www.moto.allegro.pl/item482758091_bmw_e_65_z_2002_za_18_900_okazja_tuning_e32_zobacz.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: Chris Bangle PL:)) 03.12.08, 07:40 Plawski mi się wczoraj wygadał że już jedzie oglądać i raczej kupi. Po czym słych po nim zaginął. A z jego reakcji wydaje się to prawdopodobne ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: Chris Bangle PL:)) 03.12.08, 08:07 pizza987 napisał: > Plawski mi się wczoraj wygadał że już jedzie oglądać i raczej kupi. _____________________________________________________________________ gadałem z nim przez telefon. kupił. stargował nawet o dwa koła i jest bardzo zadowolony. Odpowiedz Link
plawski Re: Chris Bangle PL:)) 03.12.08, 09:28 bassooner napisał: > pizza987 napisał: > > > Plawski mi się wczoraj wygadał że już jedzie oglądać i raczej kupi. > _____________________________________________________________________ > gadałem z nim przez telefon. kupił. stargował nawet o dwa koła i > jest bardzo zadowolony. ---------------------------- Mam Go!!! jest fenomenalny! Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Chris Bangle PL:)) 03.12.08, 09:51 A prawda to, co mowil mi Bass, ze jak wjezdzasz przodem na kraweznik to samochod lekko skrzypi, ale znacznie sie wydluza do wersji lang? Odpowiedz Link
plawski Re: Chris Bangle PL:)) 03.12.08, 10:08 wiktor_l napisał: > A prawda to, co mowil mi Bass, ze jak wjezdzasz przodem na kraweznik to samocho > d > lekko skrzypi, ale znacznie sie wydluza do wersji lang? Zdradził Ci to już? Szkoda, bo właśnie miałem o tym pisać... Ponadto ma świetny system audio - Gonze czy jakoś tak. Kolumny Tonsila są podłączone do maskotki Gonza - z Muppet Show - jak dajesz więcej bassu (hehe) to Gonzo kręci nosem w rytm muzy. Rewelacja. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Chris Bangle PL:)) 03.12.08, 10:05 bassooner napisał: _____________________________________________________________________ > gadałem z nim przez telefon. kupił. stargował nawet o dwa koła i > jest bardzo zadowolony. Ale stargował o lewe czy o prawe? Czy raczej osiami? Odpowiedz Link