sherlock_holmes 28.11.03, 11:10 Zgodnie z propozycja Krakusa, robimy spotkanie forumowiczow w najblizsza niedziele o godz.14 (wstepny projekt) pod Muzeum na ul.Wawrzynca. Obecnosc obowiazkowa :))))) Prosze,aby wszyscy czuli sie zaproszeni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 11:26 czy wszyscy beda mieli kartki ze swoim nickiem? hihi Odpowiedz Link
typson No i jak z tymi 28.11.03, 11:53 karteczkami? Jak to wyglada, nigdy nie bylem na takich z(a)lotach. no niech ktos mi opowie!!!! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: No i jak z tymi 28.11.03, 11:54 Niue, na privie dagudujemy sie kto jak bedzie wygladal (tzn. w co ubrany). Na spotkaniu Dekamerona (bylem na dwoch) zidentyfikowalismy sie bez zadnych problemow. Odpowiedz Link
typson Re: No i jak z tymi 28.11.03, 11:57 czyli nie ma imion, pelna anonimowosc/nickowosc? Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: No i jak z tymi 28.11.03, 12:02 typson napisał: > czyli nie ma imion, pelna anonimowosc/nickowosc? jasne- wszyscy przychodza w papierowych torbach na glowie...:D i przy okazji mozna zmontowac spontaniczny flash mob :))) Odpowiedz Link
typson Re: No i jak z tymi 28.11.03, 12:04 no i smiejesz sie ze mnie jak ja nie wiem co to nick, forum, mail, internet... ale mi przykro sie zrobilo Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: No i jak z tymi 28.11.03, 12:18 typson napisał: > no i smiejesz sie ze mnie no co ty, gdziez bym smial... dostalem tylko zajawkowej glupawki :D wyobrazilem sobie po prostu kilkudziesiecioosobowa grupe ktora powoli zbiera sie u stop szacownego gmachu w papierowych workach na glowie :DDDDD ... albo np. wariant ze kazdy zaklada dyskretny umowiony element rozpoznawczy.... sombrero :DDDDDDDDD ROTFL Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 11:42 sherlock_holmes napisał: > Zgodnie z propozycja Krakusa, robimy spotkanie forumowiczow w najblizsza > niedziele o godz.14 (wstepny projekt) pod Muzeum na ul.Wawrzynca. Obecnosc > obowiazkowa :))))) Prosze,aby wszyscy czuli sie zaproszeni. fajnie! gdyby ktos zabral laptopa to chetnie wdepne via GPRS :D > Odpowiedz Link
przemo_c Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 11:51 Ja też wdepnę wirtualnie... Niestety :( Może uda mi się na nastepne... Odpowiedz Link
greenblack Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 12:04 Czy będzie kolaż ze spotkania? Odpowiedz Link
rozaola Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 12:11 Myslalam, ze to ma byc spotkanie dla automobilistow, a nie dla kolazy? ;-))))) Pozdro Roza Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 14:41 greenblack napisał: > Czy będzie kolaż ze spotkania? Oczywiscie, jeden specjalny z toba w roli glownej. Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 12:15 no ja niestety z warszawy nie dojade, a szkoda. sluchajcie, a moze jednak zrzucicie te papierowe torby i zrobicie sobie pare zdjec? z checia zobacze je w necie. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 12:39 Ja mam niedaleko. Pzdr. Odpowiedz Link
staruch5 Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 12:45 bede z Wami duchem! O 14ej bede na miedzynarodowej sumie adwentowej w dunskim miescie... Odpowiedz Link
rozaola Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 14:14 > bede z Wami duchem! O 14ej bede na miedzynarodowej sumie adwentowej w dunskim > miescie... Na czym? Chodzi ci o rybe sum? To chyba na miedzynarodowym sumie adwentowym, ale dlaczego adwentowym? Pozdro Roza Odpowiedz Link
greenblack Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:07 rozaola napisała: > Na czym? Chodzi ci o rybe sum? To chyba na miedzynarodowym sumie adwentowym, > ale dlaczego adwentowym? Jesteś aż tak zlaicyzowana czy może zwyczajnie tępa? suma - religiozn. w Kościele katolickim główna uroczysta msza z homilią odprawiana w niedziele i święta. Odpowiedz Link
przemo_c Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:21 O wszechwiedzący GB... GB, nie możesz języka opanować?? Nie potrafisz swojej wiedzy przekazywać w sposób inny, niż tylko upokarzjąc innych, albo starając się innych upokorzyć?? Odpowiedz Link
rozaola Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:55 Greenblack, jestes zwyklym kawalem chama. Roza Odpowiedz Link
greenblack Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:57 Za to ty jesteś nieprzeciętną debilką. "Na sumie adwentowym" - dzieciak z podstawówki by tego nie wymyślił. Ale najważniejsze, że masz skończone dżendery. Odpowiedz Link
rozaola Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 16:09 greenblack napisał: > Za to ty jesteś nieprzeciętną debilką. "Na sumie adwentowym" - dzieciak z > podstawówki by tego nie wymyślił. Ale najważniejsze, że masz skończone dżendery > . Szkoda mi czasu na pogawedki z toba, agresywny chamie. Pluj sobie dalej, mnie nie dosiegniesz. sherlock, darekk, przemo - dzieki za reakcje. Roza Odpowiedz Link
betty-bt Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 17:58 greenblack napisał: > Za to ty jesteś nieprzeciętną debilką. "Na sumie adwentowym" - dzieciak z > podstawówki by tego nie wymyślił. Ale najważniejsze, że masz skończone dżendery ja pier'?$"§&%/! no pieknie! mam nadzieje, ze rozaola nie bierze sobie tych "wymiocin" greenblackowych do serca. nie warto. moze teraz narod zrozumie moj stosunek do greena. przerabiam to z nim od dluzszego czasu i uwazam, ze nadwyraz cierpliwa jestem. do tego typu chamskich tekstow z jego strony nawet juz przywyklam, ale myslalam, ze tylko mnie tak "lubi". a tu sie okazuje, ze to zwykly ciec! Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 22:14 rozaola napisała: > Greenblack, jestes zwyklym kawalem chama. > > Roza Cześć. Wybacz greenblackowi.Kolega ma jakieś życiowe problemy? Za jakiś czas dojdzie do siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
greenblack Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 22:16 Znalazł się psychoanalityk za 3 grosze... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:55 To ja ci odpowiem w twoim stylu: masz problemy egsytencjonalne czy jestes zwyklym chamem? Nadla nie widzisz nic zlego w swoim zachowaniu. Pomysl chwile zanim zaczniesz szczekac i swoim belkotem obrazac kolejne osoby. Powoli wiekszosc osob ma ciebie dosc, jestes glownym tematem rozmow pozaforumowych. Chcesz odejsc z hukiem? daruj sobie... Odpowiedz Link
greenblack Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:59 > To ja ci odpowiem w twoim stylu: masz problemy egsytencjonalne czy jestes > zwyklym chamem? Pisze się egZystencjalne. > Nadla nie widzisz nic zlego w swoim zachowaniu. Pomysl chwile zanim zaczniesz > szczekac i swoim belkotem obrazac kolejne osoby. Mnie obraża debilizm niektórych. Powoli wiekszosc osob ma > ciebie dosc, jestes glownym tematem rozmow pozaforumowych. Planujecie zamach? Nie macie ciekawszych tematów? Chcesz odejsc z > hukiem? daruj sobie... Wali mnie to. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 17:38 Temu panu juz podziekujemy. Nie potrzeba nam tu chorych z nienawisci do ludzi. Polecam zajrzec tutaj: forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html punkt 5. Jesli nie wiesz co to moralnosc (a watpie), zajrzyj do slownika wyrazow obcych. Powtarzam po raz kolejny - nie chce cie na tym forum dopoty obrazasz gosci forum. Znajdz sobie inne gdzie bedziesz wylewal swoje pomyje, a przestan obrazac normalnych ludzi. wstyd mi, ze kiedys mieszkales w tym samym miescie co ja. Masz ode mnie totalny ignor na wszystkie posty (nie ban - nie dam ci satysfakcji). Jesli bedziesz sie dalej tak zachowywal, zostaniesz usuniety. Nie jestes swieta krowa, niezaleznie od tego, co pomysli twoj fan-klub. A moze pora na odwirusowanie? Chyba jakis wyjatkowo zlosliwy robak sie przyplatal... PS.Dziekuje ze patrzysz na tresc, a nie na literowki - wiele to mowi o tobie. Odpowiedz Link
stadox Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 17:38 Czyżby GB poczuł sie urazony w swoich uczuciach religijnych? Swoja drogą żart rozaoli był kiepski a reakcja GB nieadekwatna. Aha, z przykroscią informuje (jesli to kogoś obchodzi) że nie będę na krakowskim zlocie. pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 16:00 greenblack, ty chyba naprawde masz ostatnio jakis problem ze soba. co sie kurna z toba dzieje? Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 16:44 Zawsze mnie ciekawilo czy ludzie,ktorzy z taka latwoscia wyzywaja innych przy pomocy internetu,rownie latwo powiedzieli by to samo patrzac swojemu oponentowi w twarz. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 17:45 Nie, bo chcialem sie spotkac z GB, Kuzynem, Heniem i paroma innymi - i nic, zawsze im rura miekla. Moze teraz Lolo przyjedzie? Skoro taki mocny w gebie, niech sie pokaze w realu :PPPP Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 17:51 Szpaka bys mogl na niedzielny meeting zaprosic ;D (znowu prowadzi ostrzal na forum skoda)... bylo nie bylo- twoj ziomal :D Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 22:07 mrzagi01 napisał: > Szpaka bys mogl na niedzielny meeting zaprosic ;D (znowu prowadzi ostrzal na > forum skoda)... bylo nie bylo- twoj ziomal :D Witam. Jak chodzi o mnie,to też chciałbym szpaka poznać osobiście.Jaki jest z niego kolo,to wszyscy wiemy z forum,ale przy browarze może być duszą towarzystwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 22:12 greenblack napisał: > rozaola napisała: > > > Na czym? Chodzi ci o rybe sum? To chyba na miedzynarodowym sumie adwentowy > m, > > ale dlaczego adwentowym? > > Jesteś aż tak zlaicyzowana czy może zwyczajnie tępa? > > suma - religiozn. w Kościele katolickim główna uroczysta msza z homilią > odprawiana w niedziele i święta. Witam. Szanowny greenblacku!!! Nie poznaję kolegi ostatnio.Czy to ten sam gb,który tak fachowo pisuje (pisywał) na starym i nowym forum motoryzacyjnym? Co Ci się chłopie stało? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 13:37 Pstrykniecie paru fotek to dobry pomysl,nieobecni chetni zobacza do kogo pisza.:)Życze dobrej zabawy. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 15:34 No to generalnie mam pytanie - czy ktoś będzie na spotkaniu bo jak narazie nie widzę chętnych? Proszę się jasno zdeklarować TAK lub NIE Pozdrawiam Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 16:37 Niestety NIE,jade zupelnie w innym kierunku.:( Odpowiedz Link
hidden Re: Spotkanie forumowiczow w Krakowie! 28.11.03, 17:11 lexus400 napisał: > No to generalnie mam pytanie - czy ktoś będzie na spotkaniu bo jak narazie nie > widzę chętnych? > Proszę się jasno zdeklarować TAK lub NIE > Pozdrawiam No właśnie,może bym wpadł jako stary forumowicz ale towarzystwo powinno być trochę większe. Odpowiedz Link
krakus.mp TAK! Przyjdę! 28.11.03, 22:04 lexus400 napisał: > No to generalnie mam pytanie - czy ktoś będzie na spotkaniu bo jak narazie nie > widzę chętnych? > Proszę się jasno zdeklarować TAK lub NIE > Pozdrawiam Witam. Przyjdę (samochód muszę zostawić żonie) na 100%!! Proponuję zrobić to samo tym co są z Krakowa, bo na terenie Muzeum jest knajpka i po zakończeniu zwiedzania można wypić browara (nareszcie shermlock). Mam nadzieję żę również inni się pojawią.Będzie mi z tego powodu bardzo miło/ Pozdrawiam. PS. Czy godz 14 Wam odpowiada? Odpowiedz Link
lexus400 Re: TAK! Przyjdę! 28.11.03, 22:07 krakus.mp napisał: > lexus400 napisał: > > > No to generalnie mam pytanie - czy ktoś będzie na spotkaniu bo jak narazie > > nie > > widzę chętnych? > > Proszę się jasno zdeklarować TAK lub NIE > > Pozdrawiam > Witam. > Przyjdę (samochód muszę zostawić żonie) na 100%!! > Proponuję zrobić to samo tym co są z Krakowa, bo na terenie Muzeum jest knajpka > > i po zakończeniu zwiedzania można wypić browara (nareszcie shermlock). > Mam nadzieję żę również inni się pojawią.Będzie mi z tego powodu bardzo miło/ > Pozdrawiam. > PS. > Czy godz 14 Wam odpowiada? > ...jak najbardziej. Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Starego zgreda,z łysiną z pewnością poznacie! 28.11.03, 22:18 sherlock_holmes napisał: > Zgodnie z propozycja Krakusa, robimy spotkanie forumowiczow w najblizsza > niedziele o godz.14 (wstepny projekt) pod Muzeum na ul.Wawrzynca. Obecnosc > obowiazkowa :))))) Prosze,aby wszyscy czuli sie zaproszeni. > Witam. Ale gdyby był z tym problem,to w ręce będę miał auto śmiecia (auto świat)! Pozdrawiam. PS. Dzięki shermlocku za szybką reakcję na mój pomysł. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: http://www.mimk.com.pl/ 29.11.03, 02:41 krakus.mp napisał: > www.mimk.com.pl/ Odpowiedz Link
krakus.mp Re: http://www.mimk.com.pl/ 29.11.03, 06:17 Witam. To znowu ten krakus,co wali w służbową klawiaturę,okradając swojego pracodawcę (austriackiego). Na moje szczęscie minęła 6 rano i jadę do domku odpocząć po tygodniu nocek. W takim razie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w niedzielę o 14 tej w Muzeum. PS. Jak to mówią te kolesie z V-Maxa: no to Pa!!! Odpowiedz Link
9ton SPOTKANIE 29.11.03, 11:09 ja postaram się przyjechać (ale najwcześniej O 14.30). może jakiś znak rozpoznawczy np. kwiatek w butonierce :))))) no chyba, że autośmieć wystarczy. ale trzeba to ustalić. ci co przyjadą nie będą przecież pytać każdego napotkanego czy to własnie formumowicz. DO ZOBACZENIA Odpowiedz Link
lexus400 Re: SPOTKANIE 29.11.03, 12:42 9ton napisał: > ja postaram się przyjechać (ale najwcześniej O 14.30). może jakiś znak > rozpoznawczy np. kwiatek w butonierce :))))) > no chyba, że autośmieć wystarczy. ale trzeba to ustalić. > ci co przyjadą nie będą przecież pytać każdego napotkanego czy to własnie > formumowicz. > DO ZOBACZENIA Wydaje mi się,że autośmieć będzie najlepszy:-)) Pzdr. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: SPOTKANIE 29.11.03, 16:06 lexus400 napisał: > > Wydaje mi się,że autośmieć będzie najlepszy:-)) > Pzdr. Przepraszam,ze sie nie odzywam, ale mialem urwanie glowy. Nie mam Auto-smiecia, za to bede mial na szyi zawieszony aparat - takiego wielkiego Zenita z wielka lampa :) Powinno wystarczyc. To co, ostatczenie ustal;amy na 14.30 spotkanie? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: SPOTKANIE- ale wam ZAZDROSZCZĘ>>>.... 30.11.03, 01:49 ......kocham Kraków...ech...ale dośc o tym - bo to temat _rzeka i zacznę płakać, jak się w ten temat wgłębię. A na spotkanie polecam Wam lokal NOSTALGIA -> Szerlok zna adres. Gustownie, smacznie, tanio !!! Polecam pierogi wszelakie. I toast za zdrowie Padalcowej - zakochanej w Krakowie - od_zawsze i na wieki ! Odpowiedz Link
betty-bt proponuje.. 29.11.03, 12:47 na pierwsze spotkania dekamerona umawialismy sie w konkretnym miejsu. czyli tak: mozna zarezerwowac stolik (jest tam jakas knajpka, kawiarnia?) na haslo np. "automobil" (lub inne dowolne) i kazdy przy wejsciu pyta poprostu o zarezerwowany stolik. w sumie nawet nie trzeba rezerwowac. mozna to zalatwic po przybyciu na miejsce. bawcie sie dobrze. poprosze o fotki :) zrobimy wam kolaz ;-P Odpowiedz Link
lexus400 Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 14:07 .....że mam dzisiaj imieniny (Andrzej)więc nie bardzo mogę się wyrwać,może następnym razem:-)) Pozdrawiam i żałuję Odpowiedz Link
hidden Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 15:01 rozaola napisała: > Sto lat z okazji imienin! > > Roza Sto lat! to jest z okazji urodzin.Oj,brakuje kindersztuby....:-( Odpowiedz Link
greenblack Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 15:02 Czy na imieninach podaje się suma adwentowego? Odpowiedz Link
rozaola Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 16:02 > > Sto lat! to jest z okazji urodzin.Oj,brakuje kindersztuby....:-( Kindersztuby to brakuje tym, co zamiast zlozyc solenizantowi poprawne, prawidlowe zyczenia sztorcuja innych. Roza Odpowiedz Link
hidden Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 16:08 rozaola napisała: > > > Kindersztuby to brakuje tym, co zamiast zlozyc solenizantowi poprawne, > prawidlowe zyczenia sztorcuja innych. > Twoje zeznania są naciągane i nie trzymają sie kupy.Zresztą sama o tym wiesz... Odpowiedz Link
rozaola Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 16:48 > > Twoje zeznania są naciągane i nie trzymają sie kupy.Zresztą sama o tym wiesz... Przeczytaj sobie maila od derwisza w watku o usmiercaniua Automobilu - zrozumiesz dlaczego nie bede odpowiadac na twoje zaczepki. bez pozdrowien Roza Odpowiedz Link
lexus400 Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 16:54 Serdeczne dzięki Roza i aankaa - właśnie chwilowo nie siedzę przy stole więc korzystam z okazji aby zajrzeć na forum, te życzenia stu lat mogą też być aktualne bo 2 dni temu skończyłem 42 (wiem - nie ma się czym chwalić):-)) no to najlepszego - obowiązki wzywają:-)) Pzdr. Odpowiedz Link
staruch5 Re: kurde zapomniałem..... 30.11.03, 17:37 jest, jest. Mozna miec wiecej. Wszystkiego Njalpeszego! Odpowiedz Link
krakus.mp Troszkę po czasie ale szczerze!!! 01.12.03, 19:09 lexus400 napisał: > Serdeczne dzięki Roza i aankaa - właśnie chwilowo nie siedzę przy stole więc > korzystam z okazji aby zajrzeć na forum, te życzenia stu lat mogą też być > aktualne bo 2 dni temu skończyłem 42 (wiem - nie ma się czym chwalić):-)) > no to najlepszego - obowiązki wzywają:-)) > Pzdr. Wiele szczęścia i słodyczy Lexusowi krakus.mp życzy!!! Pozdrawiam. PS. Szkoda że nie przyjechałeś,ale teraz już wiem dlaczego. Odpowiedz Link