typson 19.12.03, 02:35 widze ze dzis znow nocka w pracy, co?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Krakusie 19.12.03, 02:45 typson napisał: > widze ze dzis znow nocka w pracy, co?? Witam. Niestety,ale tak. Odrobiłem się wcześniej i teraz mam troszkę czasu. Pewnie znów pojawią się na auto moto głupie posty na ten temat w wykonaniu henia i jego kompanów. Ale mi to zwisa. Nocki ciągnę dlatego,że tak mi jest wygodnie.W ciągu dnia spokojnie załatwiam swoje sprawy,a w nocy pracuję.Przynajmniej jest spokojniej i ciszej. Radyjko sobie gra na ulubionej fali,a ja sobie teraz siedzę z Wami na ulubionym forum automobil. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
typson Re: Krakusie 19.12.03, 02:59 A poco zagladasz na A-M. Szkoda czasu. Niekiedy widze jak "Nasi" wtracaja tam swoje trzy grosze (np Betty). Ja nie widze celowosci takiego postepowania. "czego oczy nie widza tego..." tez kiedys bywalem na nockach, jak pracowalem we fabryce, co sie nazywa Procter&Gamble :-) Milo to wspominam pzdr Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Krakusie 19.12.03, 03:33 typson napisał: > A poco zagladasz na A-M. Szkoda czasu. Niekiedy widze jak "Nasi" wtracaja tam > swoje trzy grosze (np Betty). Ja nie widze celowosci takiego > postepowania. "czego oczy nie widza tego..." Zaglądam ,bo tu często panuje w nocy cisza. Czasem już od 1 godziny do 6 rano nikogo nie ma. Tam zawsze coś się dzieje.Nawet jak ten kanadyjski henio coś napisze,to sprawdzam co miał na myśli. A tak na prawdę,to od kiedy wywalono gb,to zaglądam na auto moto w poszukiwaniu jego postów.Greenblack jest prawie zawsze obecny na forum i czasem można z nim pogadać. > > tez kiedys bywalem na nockach, jak pracowalem we fabryce, co sie nazywa > Procter&Gamble :-) Milo to wspominam > > pzdr Ja w fabryce nie pracuję,ale nocki mam.I nie jestem ochroniarzem ani stróżem,jak to myśli henio. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
typson Re: Krakusie 20.12.03, 15:41 > Ja w fabryce nie pracuję,ale nocki mam.I nie jestem ochroniarzem ani > stróżem,jak to myśli henio. > Pozdrawiam. Ja dalej pracuje w fabryce. Przynajmniej tak do spolki ze znajomymi z pracy nazywamy nasza firme. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Krakusie 19.12.03, 09:42 typson napisał: > A poco zagladasz na A-M. Szkoda czasu. Niekiedy widze jak "Nasi" wtracaja tam > swoje trzy grosze (np Betty). Ja nie widze celowosci takiego > postepowania. "czego oczy nie widza tego..." skoro nie zagladasz na auto-moto (bo sensu w tym brak) to jakim cudem wylapujesz tam jednego posta dziennie mojego autorstwa? ;) Odpowiedz Link
typson Re: Krakusie 19.12.03, 11:54 > skoro nie zagladasz na auto-moto (bo sensu w tym brak) to jakim cudem > wylapujesz tam jednego posta dziennie mojego autorstwa? ;) tak wszedlem raz kilka dni temu, zobaczylem jak jest cudnie. Poczym zalozylem u nas watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=9671608&v=2&s=0 Watek mial byc dowodem "nie wprost", ze jest sens istnienia Automobilu. Czyli odpowiedzia na: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=9637559 pozdrawiam Odpowiedz Link
mejson.e5 Into the night 19.12.03, 09:58 "W ciągu dnia spokojnie załatwiam swoje sprawy,a w nocy pracuję." A kiedy, kurczę śpisz, krakusie? Bo jak za kierownicą, to... Pozdrawiam i miłych snów w ciągu dnia ;-). To przecież prawie, jak Białe Noce, no nie? Mejson Odpowiedz Link
typson Re: Into the night 19.12.03, 11:48 > A kiedy, kurczę śpisz, krakusie? > Bo jak za kierownicą, to... e tam, przesadzasz. jak sie ma auto z poduszka to przynajmniej wyspac sie wygodnie mozna Odpowiedz Link
krakus.mp Spoko,spoko! 19.12.03, 22:16 mejson.e5 napisał: > "W ciągu dnia spokojnie załatwiam > swoje sprawy,a w nocy pracuję." > > A kiedy, kurczę śpisz, krakusie? > Bo jak za kierownicą, to... > > Pozdrawiam i miłych snów w ciągu dnia ;-). > To przecież prawie, jak Białe Noce, no nie? > > Mejson Witam. Znów jestem do rana w pracy. Pytasz kiedy śpię.Trochę rano (3 godz) i trochę przed pracą (2-3godz.) Jak na razie,to mi tyle wystarcza.W niedzielę odsypiam do południa. Pozdrawiam. PS. za kółkiem to tylko raz przysnąłem w drodze do Roterdamu w 1991r. Na moje (i nie tylko) szczęście obudziłem się w ostatniej chwili (anioł stróż zadziałał) w momencie jak dwoma kołami jechałem już po poboczu. ======================================================= lepiej żałować że coś się w życiu zrobiło, niż żałować że czegoś się nie zrobiło. ======================================================= krakus.mp forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14718 Odpowiedz Link
bisnesmen Re: Spoko,spoko! 19.12.03, 22:32 krakus.mp napisał: > Witam. > Znów jestem do rana w pracy. > Pytasz kiedy śpię.Trochę rano (3 godz) i trochę przed pracą (2-3godz.) A dzisiaj kto przemknął Szewską z żoną i synem ok. 20:30? :) Życzę spokojnej nocy, mgła, jak diabli, więc uważaj, wracając rano do domu! Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Spoko,spoko! 19.12.03, 23:13 bisnesmen napisał: > krakus.mp napisał: > > > Witam. > > Znów jestem do rana w pracy. > > Pytasz kiedy śpię.Trochę rano (3 godz) i trochę przed pracą (2-3godz.) > A dzisiaj kto przemknął Szewską z żoną i synem ok. 20:30? :) No tak,wydało się!!Hehehe. Pytanko. To Twoja S6 parkuje czasem na Szewskiej? > > Życzę spokojnej nocy, mgła, jak diabli, więc uważaj, wracając rano do domu! Dziękuję za życzenia. Nocka zawsze jest spokojniejsza od dniówki.Mniej pracy i mniej ludzi. A rano,to jest ślisko jak cholera.Zawsze uważam,bo szkoda samochodu. Pozdrawiam. > Odpowiedz Link
bisnesmen Re: Spoko,spoko! 19.12.03, 23:27 krakus.mp napisał: > Pytanko. > To Twoja S6 parkuje czasem na Szewskiej? Ja nigdy tam nie parkowałem, a auta i żony nie pożyczam ;) Rzadko zostawiam samochód w centrum (przed Galerią Centrum za to czasem mi się zdarzy...) > Nocka zawsze jest spokojniejsza od dniówki.Mniej pracy i mniej ludzi. > A rano,to jest ślisko jak cholera.Zawsze uważam,bo szkoda samochodu. Racja, racja. Dodatkowo trzeba uważać na "młodzież", która nocą i nad ranem, pobudzona albo rozczarowana alkoholem wykonuje w naszym mieście niebezpieczne ewolucje na nogach i na czterech kółkach. > Pozdrawiam. Dzięki, ja idę już spać i również pozdrawiam. Odpowiedz Link
krakus.mp koniec z nockami. 20.12.03, 05:53 typson napisał: > widze ze dzis znow nocka w pracy, co?? Witam. Dochodzi 6 rano.Kończę ostatnią w tym roku nockę. Być może ostatnią przepracowaną w tej firmie. Jadę teraz do domeczku spać.Czeka mnie dzisiaj pracowity dzień. Żegnam wszystkich do poniedziałku (pracuję po południu). Pozdrawiam. Odpowiedz Link