22.06.11, 19:41
Chyba potrzebuję asystenta do pakowania. Na razie mam walizkę i dwie torby, Na cztery dni...Ratunku!
Obserwuj wątek
    • stara.gropa Re: Wyjazdowo 22.06.11, 20:08
      Le Baron w drodze na dworzec
      https://photos.travellerspoint.com/134362/walizki.jpg
    • tutul Re: Wyjazdowo 22.06.11, 20:09
      Dla ciebie walizka,dla Buni torby.jak znam życie i tak czegoś zapomnisz.
      • 36krzysiek Re: Wyjazdowo 22.06.11, 20:41
        Mam kalosze, Offa, żelazko, sześć par butów, kapelusz...
        • goonia Re: Wyjazdowo 22.06.11, 21:19
          Baronie, ja Ci zdalczynnie pomoge. Ogladenlam pare dni temu krotki program o pakowaniu w wydaniu lokalneo major domusa i juz wszystko wiem.
          Po pierwsze pakujemy rolujac wszystko. A po drugie, jesli mamy duzo miejsca skladamy rzeczy przy okazji wypychajac rekawy, kolnierzyki i co tylko sie da - bibula. Puchato ma byc, co oznacza, ze do walizki zmiesci sie tylko polowa przygotowanych rzeczy.
          Ciekawam, czy kalosze lepiej wypychac czy rolowac?
          No, to w drogesmile

Ps. Nie zapomnij o igle z nitka, nozyczkach, sunbloku, plastrach, pesetce, ksiazkach, aparacie, okularach p.slonecznych, telefonie, ladowarce, zapasowych bateriach......o Karolu.... ja tak jeszcze dlugo mogetongue_out
    • eulalija Re: Wyjazdowo 22.06.11, 22:14
      Goonia podała zestaw, pamiętaj jeszcze, że jestem, że do komputera i tej pajęczej sieci mam dostęp, ale jednak tym razem weź jakąś mapkę i numery telefonów ...

No, gdyby się nie zmieściły to dzwoń!
      Buziaczki Wam, miłego, a kocyk dla Królewny????
      • kurcgalopek Re: Wyjazdowo 22.06.11, 23:32
        żeby tylko kocyk..
        a jedzenie, ulubione miseczki na jedzenie, miseczka na wodę, ulubione zabawki oraz zestaw leków? Proszę się nie śmiać, pies znajomej na przykład ma nadwrażliwe oczy i jak słońce za bardzo świeci trzeba mu okulary specjalne zakładać, których absolutnie zapomnieć nie wolno. Nie ma lekko.
        Wyjazd z psem to zresztą pikuś w porównaniu do wyjazdu z kotem, gdzie jeszcze dochodzą drobiażdżki w postaci transportera, kuwety i wielkiej torby żwirku wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka