groha Re: Ogłaszam przerwę:) 07.07.05, 20:07 Wykorzystałam czas przeznaczony na chorowanie w jedynie słuszny sposób i popisałam na zapas) A teraz udaję się na krótką rekonwalescencję, więc Wam też daję chwilę odsapki od Anki i bobu) Załączam serdeczności dla wszystkich Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ogłaszam przerwę:) 07.07.05, 22:18 nie wiem jak my to wytrzymamy, ale trzymaj sie cieplo i nie jedz faszerowanych niemytych jagod ani scierpnietego serka. Serdecznosci. Odpowiedz Link
magdajeden Re: Ogłaszam przerwę:) 10.07.05, 00:57 mam nadzieję, że się nie pogniewacie że pozwoliłam sobie na kontynuację wątku Dorki Odpowiedz Link
groha Re: Komentarzyk 10.07.05, 13:44 Magda) Fajnie, że napisałaś) Naprawdę, super!! Akcja gęstnieje, jak stygnąca galaretka) Dorcia nic nie wie o Mikusiu, no i ten mercedes... Intrygująco jest) Odpowiedz Link
magdajeden Re: Komentarzyk 10.07.05, 17:36 wybaczcie, że się odważyłam, ale polubiłam tą idiotkę (krowę niebiańską, jakby to ktoś powiedział, Dorcię) i nie chciałam, żeby była taka wstrętna. jeszcze kiedyś nią zamieszam ) jak wam nie przeszkadza. pzdr Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Komentarzyk 11.07.05, 00:13 Magda po prostu jestem pełna podziwu, już pomijam intrygującą fabułę, ale żeby tak z marszu poznać dogłębnie naszych powieściowych bohaterów?? Dzięki za oswojenie z Dorcią, bo jakoś nie mogłam sobie jej wyobrazić. Ja też mam swojego konika - jest nim Gabryś i tez zamierzam nim jeszcze zamieszać. A co! Odpowiedz Link
magdajeden Re: Komentarzyk 11.07.05, 00:45 dzieki usiadłam i przeczytałam waszą powieść >>> wciągnęła mnie i już. tylko piszcie dalej bo doczekać się nie mogę Odpowiedz Link
stara.gropa Prośba. 11.07.05, 10:00 Piszcie dziewczyny! Bo aż mnie skręca z ciekawości, co dalej? Odpowiedz Link
magdajeden Re: Prośba. 11.07.05, 10:37 przyłączam się do prośby ja też chcę czytać dalej. Odpowiedz Link
altu Re: Prośba. 11.07.05, 16:10 cholercia, nie bylo mnie tydzien. i moje cos szlag trafil.. bo juz do calosci nie pasuje... to gdzie se mam to wsadzic, co?? Odpowiedz Link
magdajeden Re:hmm 11.07.05, 16:41 przykro mi, że ci pomieszałam szyki, ale może już nie mieszać tylko lecieć jak jest? nie wiem, nie wtrącam się. nikt nie ostrzegał, żeby nie ruszać. to juz sama nie wiem, pisać czy nie pisać? Odpowiedz Link
altu Re:hmm 11.07.05, 17:13 pisac, pisac. pewnie ze pisac. zobacze wieczorem, w domu, co tam teraz na tapecie, sprobuje sie wstrzelic.. moje pomysly i to co mialam rzucilam do watku obok hehe.. na tym to polega, zeby sie wstrzeliwac w to, co bylo napisane.. (a przynajmniej tak mi sie wydawa) pozdrowionka.. Odpowiedz Link
magdajeden Re:hmm 11.07.05, 17:33 > pisac, pisac. pewnie ze pisac. no więc właśnie tak mi się wydawało również i dlatego się wstrzeliłam. ale później mnie zaskoczyła twoja reakcja. ale oki zostawiam już Dorkę (bo i tak planowałam ją "zaginąć" na jakiś czas a wezmę się za kogoś jeszcze nie nadgryzanego a swoją drogą, nie chciałoby mi się pisać na zapas,właśnie w związku z tym ryzykiem że będzie to a muzom pozdrawiam ) Odpowiedz Link
altu Re:hmm 12.07.05, 13:02 hm.. to nie tak, ze na zapas.. tylko doostep do netu mam bardzo scisle ograniczony. wlasciwie to wcale. i tak czasami tylko sie wbijam na chwil pare. i dlatego to moze tak wychodzi.. hm.. kurcze.. to ja zaniecham tffurczosci na czas jakis. potem ewentualnie podopisuje krajobrazy hehe.. pozdrawiam i czekam na wiecej. powiesci of kors.. Odpowiedz Link
groha Re: E, tam... Dziewczyny, jest OK :) 11.07.05, 18:39 A kto powiedział, że nie może być dwóch wersji tych samych wydarzeń? A nawet trzech? Ma być zaskakująco, ciekawie, sensacyjnie i śmiesznie, ale jak dotąd, nikt nie wymagał od nas konsekwencji) W tym urok tego czegoś, co łaskawcy nazywają powieścią, a nam daje frajdę Najwyżej, gdy wyjdzie zbyt wielki galimatias, to zrobi się z tego dwie powieści, he he. Od przybytku głowa nie boli. A teraz niech będzie jak jest, czyli spontanicznie i wesoło. Wszak o to, proszę szanowneo państwa chodzi, prawda? Przynajmniej - dopóki się nie znudzi Odpowiedz Link
altu Re: E, tam... Dziewczyny, jest OK :) 12.07.05, 13:03 no dobrze. to jak znowu bede, to wkleje to co tam mi wyszlo o tej Dorce i Bolku... czekam na ciagi dalsze.. bo teraz to juz nie wiem, kiedy w netowosci bede siedziala.. Odpowiedz Link
goonia Aaaaaach, az mi slow zabraklo 12.07.05, 19:41 z zachwytu of course. Ze tez ja nie mam talentu literackiego Odpowiedz Link
groha Re: Aaaaaach, az mi slow zabraklo 12.07.05, 23:58 goonia napisała: > z zachwytu of course. Ze tez ja nie mam talentu literackiego Gooniu, a skąd ta pewność? Trzeba spróbować. Jak się nie przewrócis, to się nie naucys) Odpowiedz Link
goonia Re: Aaaaaach, az mi slow zabraklo 13.07.05, 16:51 groha napisała: > goonia napisała: > > > z zachwytu of course. Ze tez ja nie mam talentu literackiego > > Gooniu, a skąd ta pewność? Trzeba spróbować. Jak się nie przewrócis, to się nie > > naucys) Alez ja wlasnie leze i wstac nie moge) Odpowiedz Link