Dodaj do ulubionych

Krętka blada - uwaga KRYTYCZNA

• 36krzysiek Re: Krętka blada - uwaga KRYTYCZNA 07.03.06, 10:37
      e tam zaraz zaginione zdjecia! azali nie zaginione one sa tylko zamiejsowione
      i ja wiem doskonale gdzie ! Za prawdę konieczne jest by one udały się do
      fotoplastikonu ażeby portrety z nich uczynic. Co też czynie od przesło 1,5
      roku smile
      • edyta95 Re: Krętka blada - uwaga KRYTYCZNA 07.03.06, 11:49
        chcesz mie gości?
    • edeka5 Re: Krętka blada - uwaga KRYTYCZNA 12.03.06, 08:59
      Nie lubię w książkach polityki i dziejowej teorii spisku.
      Chyba muszę przeczytać sobie "Las Pafnucego", już ponad 2 lata czeka.
    • jocker_tg Re: Krętka blada - uwaga KRYTYCZNA 12.03.06, 12:01
      Wasze krytyczne uwagi nie mogą się nawet równać z tym co mnie spotkało. sad W
      moim egzemplarzu książki brak jest 17 stron (128-145)! W miejsce brakujących
      kartek wstawione są podwójnie odbite strony 113-128. Nie wiem gdzie pominienem
      to zgłosić. Książkę kupiłem w internetowej księgarni Merlin.pl. Może ktoś byłby
      łaskaw streścić fabułę z kart książki 128-145 bo jużnie mogę się doczekać
      dalszej lektury. tongue_out
      • groha Re: Krętka blada - uwaga KRYTYCZNA 12.03.06, 12:22
        Druk i oprawa: Topolgraf (a może opolgraf? bo nie wiem, czy inicjał w logo to
        jest literka T czy ozdobnik), czyli składaczom arkusze się pomyliły. Pewnie z
        tego pośpiechu pracowali na trzy zmiany. A w Merlinie nie można reklamować?
        Chyba, że już nie masz rachunku, to pech podwójny.
        Na stronie 128 zaczyna się akurat życiorys Bieżana i jego dzieci, ze
        szczególnym uwzględnieniem córki Kasi oraz dochodzi do jedynej sceny, która
        wywołała mój uśmiech, a mianowicie - oświadczyn Górskiego. Trzy lata się do
        nich zbierał, a gdy Kasia przejęła wreszcie inicjatywę w swoje ręce, to zdołał
        ją zastrzelić, według mnie, najlepszym zdaniem w całej książce: "Pozbędę się
        mojego małego i załatwimy większe". A potem są odwiedziny Martusi i piją na
        zmianę: wino, herbatę, piwo, wino, herbatę... I tak, aż do strony 145 smile
    • edeka5 Re: Krętka blada - do MarrtyWu 19.03.06, 16:20
      Marta, skończysz sesję naukową do 7 kwietnia? To Ci przyniosę Krętkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka