g0p0s 04.04.07, 12:30 Obraz Lesia można nabyć: www.rempex.com.pl/?nodeid=93&_aph_glowna_tresc_stage=show_prodc&_aph_glowna_tresc_cat_id=72&_aph_ glowna_tresc_prod_id=6827&_aph_glowna_tresc_prod_new=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka_31 Re: Lesio 04.04.07, 12:37 Jesteś pewien, że to TEN Lesio? ...Bo obraz to nawet mi się podoba...) Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 12:58 Bardzo piękny obraz, bardzo. W ogóle, to obrazy Lesia powinny wisieć u nas, nie uważacie? Gdyby TWCh miało swoją pralnię, rzecz jasna Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Lesio 04.04.07, 13:03 Ja tam bym go chętnie na własnej ścianie powiesiła (jakby co, to mogę przechować do czasu aż TWCh dorobi się pralni...) ) Podoba mi się kolorystyka. Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 13:19 Anmaniko, skopiuj to, co jest w drugiej linijce na czarno, potem otwórz to, co jest na czerwono, następnie w pasku startu wklej na końcu, to co skopiowałaś i otwórz. Jasno wytłumaczyłam? Odpowiedz Link
anmanika Re: Lesio 04.04.07, 13:26 Ani tak ani tak sie nie otwiera, ale za to zobaczylam ile kosztuje obraz znajomego mojej babci) Szkoda, ze nie podarowal jej jednego. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Lesio 04.04.07, 13:29 Mnie sie otworzył (zrobiłam tak jak i Groha). Mogę Ci przesłać na małpę jak chcesz ) Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 13:32 Faktycznie, nie chce się wkleić, skubany, ale spróbuję, co mi szkodzi: <a href="http://www.rempex.com.pl/?nodeid=93&_aph_glowna_tresc_stage=show_prodc&_aph_glowna_tresc_cat_id=72&_aph_glowna_tresc_prod_id=6827&_aph_glowna_tresc_prod_new=0">obraz Lesia</a> Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Lesio - do wszystkich 04.04.07, 13:45 Ponawiam propozycję. Ja sobie już skopiowałam, więc jak komuś nie chce wklejać i przeklejać, to mogę mu posłać na małpę (czyli z dostawą na miejsce) Odpowiedz Link
eulalija Re: Lesio - do wszystkich 04.04.07, 14:20 Jak masz jeszcze cierpliwość to i ja poproszę, metodą prób i błędów nie powiem co osiągnęłam. Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 13:53 Dorko, Ty nasz dostawco piękności różnych, listonoszu samych dobrych wiadomości, kurierze śliczności... Publicznie i oficjalnie dziękuję Ci za wszystko, co od Ciebie mam! Odpowiedz Link
anmanika Re: Lesio 04.04.07, 13:59 senkju dorka, obraz naprawde mozna spokojnie powiesic na scianie. Cena jak dotad niewygorowana. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Lesio 04.04.07, 14:03 Ochhh Groszko... teraz to sie zarumieniłam.... Nie przesadzaj Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lesio 04.04.07, 13:59 A kiedy ta licytacja lub do kiedy? Na razie cena atrakcyjna. Odpowiedz Link
lylika Re: Lesio 04.04.07, 16:25 Wszystko jedno bardzo niska. Nie mogę się doszukać kiedy i gdzie będzie na aukcji. Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 23:03 A ja zaparłam się, żeby wkleić tutaj ten link i nie ma przeproś, próbuję ponownie: glinki.com/?l=jzngx0 Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 23:13 ))) Zaczyna mi się to coraz bardziej podobać. No, to jeszcze raz, a co tam, trening czyni mistrza, haha. obraz Lesia Odpowiedz Link
groha Re: Lesio 04.04.07, 23:23 Jest wyżej obraz Lesia? Jest! Ależ jestem zdolna, ho ho... A tu jest programik do skracania zbyt długich linków, może się komuś przyda, na zaś: glinki.com/ Uwaga, lubi robić psikusy i wklejać kota, jak wyżej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Lesio 05.04.07, 00:15 Zdolna jestes nieslychanie ! Nawet kot ci sie udal ) A cena za Lesia wcale sie nie rusza. Czekamy na ostatnia chwile i tak podbijemy ze niech sie Picasso schowa. No to moge isc spac jak juz tak ladnie postanowilam? Odpowiedz Link
lylika Re: Lesio 05.04.07, 07:58 Z tych strzępków informacyjnych (swoją drogą strona pożal się Boże - łazi jak żółw o kulach, informacje żadne) udało mi się wywnioskować, że obraz był wystawiany na aukcji w dwa tysiące piątym roku (Piszę rok słownie, bo to jest mój prywatny protest przeciwko tym wszystkim osobom medialnym i, że się tak brzydko wyrażę, publicznym, które mówią: w dwutysięcznym piątym. Niedawno zapytałam jednego Bardzo Ważnego Pana z telewizji, znowu muszę użyć brzydkiego słowa, publicznej, dlaczego na przykład podając swoją datę urodzenia nie mówi: rok tysiąc dziewięćsetny trzydziesty siódmy? Obraził się na mnie śmiertelnie. Nie wiem tylko czy za zwróconą uwagę czy za domniemaną datę urodzenia - na oko to najwyżej pięćdziesięciolatek.). Wracając do tematu. Obraz "zawisł" na stronie 2 lata temu i być może dawno go sprzedano tylko nie można znaleźć na ten temat adnotacji. Pod podany na stronie numer dodzwonić się nie można. Odpowiedz Link
lylika Re: Lesio 05.04.07, 09:09 Oj czepiasz się. Kampinoska się puszcza a Tobie drzew brakuje. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Lesio 05.04.07, 11:43 Ki diabel z tym rokiem 2005?? To juz pani Kampinoskiej nie mozna wylicytowac ? Mnie tam drzew starczy. Lyliko trzymaj palec na pulsie, moze uda ci sie dodzwonic. Odpowiedz Link
joasia72 Re: Lesio 06.04.07, 15:16 Co jakiś czas mają aukcje on-line, może tam coś będzie? www.rempex.com.pl/?nodeid=13 Odpowiedz Link