lylika 05.07.07, 13:58 Sezon ogórkowy w pełni. Lato jakieś szare, mało nas, to chociaż się uśmiechnijmy. A to na dobry początek: www.youtube.com/watch?v=nSYei2Xr_Bc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Ogórki? 05.07.07, 14:10 Ogórki (poza Książką poniekąd...) nie występują. Bób owszem. A czereśnie? Poza Autobiografią chyba nie. Ogórki to najlepsze są małosolne Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Ogórki? 05.07.07, 14:15 g0p0s napisał: > Ogórki to najlepsze są małosolne Ale małosolne "bardzomałosolne" czy takie juz podkiszone? Bo ja to preferuję te drugie, jak juz smaczek złapią (że o woni nie wspomnę) Odpowiedz Link
groha Re: Ogórki? 05.07.07, 14:49 A nie wystąpiło gdzieś u Guruy słowo: "mizeria"? Bo coś mi się kołacze, ale nie jestem pewna. I chyba, niestety, nie chodziło o tę z ogórków. Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 14:40 ) Wyjechali na wakacje tralalalala... gdy nie ma w domu dzieci, to jesteśmy niegrzeczni... A wiesz, Lyliko, że też mnie korciło, żeby założyć wątek z takimi ogórkowymi wiadomościami do śmiechu, lub ogórkową kroniką kryminalną, typu: zabili go i uciekł, ale prawdę rzekłszy, jakoś mi się odechciało. Bo podobno teraz sezon na ogórki trwa cały rok. Szkoda. Za to jest sezon na melony! Też można sobie zdrowo pochichotać z takich różnych, jak głupi do sera. Osobiście lubię bardzo Odpowiedz Link
eulalija Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 14:59 Ogórki są, kiszone. W świętej książce. Też jestem fanką takich małosolnych na piąty dzień. Mam kłopoty. Mój Lepsza Połowa jest fanem takich na drugi-trzeci dzień. Albo zrobię na raz z 10 kilogramów albo obejdę się smakiem, wypisz wymaluj rolmopsy. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 15:08 Nooo, rzeczywiście, zapomniałem. Masz niefart, może spróbuj przeprogramować Połowę Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 15:12 g0p0s napisał: > Masz niefart, może spróbuj przeprogramować Połowę ...albo nastawiać 2 słoiczki i jeden trzymać pod kluczem ) Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 15:13 Najlepsze ogórki są na placu - ups, to nie to - są te już dobrze ukiszone, koniecznie w dębowej beczce. Dobre są też surowe z miodem, ale na takie do miodu trzeba jeszcze trochę poczekać. Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 15:41 Drobiażdżek. )) www.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw&mode=related&search= Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Sezon ogórkowy 05.07.07, 21:54 Ogórek z miodem Chłodny i słodki. Jaki pyszny! Smak mojego dzieciństwa z działki ciotki.. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 11:35 Z ciekawości kiedyś spróbowałem i jak dla mnie, to smakuje jak ogórek z miodem, żadnej wartości dodanej Ale może się nie znam Odpowiedz Link
aurelia76 Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 11:53 Ogórki uwielbiam w każdej postaci, z tego małosolne i korniszonki na czele. Mizeria zaraz po nich. A z ciekawiej podanych: świeże ogórki duszone z cebulą. Może nawet ze śmietaną, nie pamiętam. Na ciepło. Smakują trochę jak grzyby. Ale tylko trochę Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 12:09 Piosenka na sezon ogórkowy z naszego ulubionego kabaretu. Są chmielevskiana! www.youtube.com/watch?v=eeMAPhXh-Y0&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 20:32 Ale wstrętnie i smętnie. Zabija mnie ta pogoda. Puszczę sobie Panią Genię. Ona mnie zawsze podnosi na duchu. www.youtube.com/watch?v=fAXCGQ75cP0 Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 20:40 Wybitnie deprechowato. Nawet nie chce mi się iść do kuchni o ugotowany, wytęskniony bób. Oraz pracować się nie chce, a termin wisi nad głową, wolałabym kocyk, lampkę, książeczkę pyszną - Akunin na mnie czeka od miesiąca. Jedno wielkie Bu. Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 21:08 No, deprechowato jest, nie da się ukryć. Kwiaty więdną, twarze bledną, Weltschmertz ćmi, jak ciasny but... Ale moje jaskółki mają jeszcze gorzej. Przed chwilą straciły gniazdo z potomstwem I to jest prawdziwy dramat. Patrzę, jak krążą i krążą, bezdomne, i serce mi się kraje na takie plasterki, jak temu ogórku mizeriowatemu... Jak to jest prawdziwy sezon ogórkowy, to ja jestem myszegene kopf. Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 21:12 Chciałam zapytać, czy ktoś wie kiedy skończy się jesień? Odpowiedz Link
eulalija Re: Sezon ogórkowy 06.07.07, 21:33 21 grudnia. Nie przejmuj się, do wiosny już blisko. Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 07.07.07, 08:37 Wolałabym się cofnąć do maja i czerwca a nie czekać na następną wiosnę. Odpowiedz Link
eulalija Re: Sezon ogórkowy 07.07.07, 09:13 Od poniedziałku ma być i widniej, i cieplej, i suszej. Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 11:09 Kociu, okazuje się, że z powodu trudności w zdobyciu materiałów budowlanych, dasz wiarę? Biedule, zamiast porządnego błotka, zastosowały do budowy gniazda jakieś szare badziewie, które po prostu nie wytrzymało trudnych warunków atmosferycznych. Spadło i nie było co zbierać, niestety. Teraz patrzę na pozostałe dwa gniazda, zrobione z tego samego szajsu i zastanawiam się, czy może ich jakoś czymś nie przyklajstrować, albo co... Nie miała baba kłopotu, zaprosiła jaskółki, hehe. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 11:26 Oj smutne, pare lat temu na moich oczach zjechalo po pochylej galezi sosny cale mewie gniazdo. Mowilam wczesniej, ze zle buduja, ale gdzie tam, nie sluchaly. Jedno mewiatko wyladowalo u mnie w ogrodzie, rodzice bronili karmili caly dzien i dwie noce...ja tez pilnowalam ale niestety, nie udalo sie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 11:57 Uwaga ! www.youtube.com/watch?v=LLs7ILmqLNU&mode=related&search= Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 12:01 To był cudowny świat w zupełnie starym stylu www.youtube.com/watch?v=Q_loG4isEoU&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 12:11 Zbieram forsiaki na zakup dvd ze spektaklami Kabaretu (drogie pieruńsko) a na razie sycę się tym co na You Tubie. Na przykład tym: www.youtube.com/watch?v=qUkZv_d8DP4&mode=related&search= Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 12:37 Oj przepadlam w tym YouTube, co za fantastyczne urzadzenie! znalazlam wujka Wieska - prawdziwy wujek mojej przyjaciolki a ja sobie go przyszylam Zobaczcie od kogo w dziecinstwie nauczylam sie krakowiaka: www.youtube.com/watch?v=VxVOZEcf9PY&mode=related&search= Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 12:49 Hi,hi,hi a ja już nabyłem Zabawa słowem w wykonaniu Mistrza Przybory jest nieporównywalna z niczym w Kosmosie i poza nim - "najpierw podejmie potem obejmie" zwala z nóg )) Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:00 Też mam wszystko, bo KSP, to moja miłość, mój konik, mój chyź, moje szaleństwo...! Kurczę, ale trochę się niepokoję, bo nie wiem, czy to normalne, że ostatnio najczęściej łapię się na nuceniu tego: Nie, nie! Nie budźcie mnie Śni mi się tak ciekawie Jest piękniej w moim śnie, Niż tam, na waszej jawie Tu, po tej stronie rzęs, Cudowny bezsens sprawia, Że bezlitosny sens Moich spraw sensu nie pozbawia. Jawą nie nudźcie mnie! Nie! Nie! Nie budźcie mnie! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:08 Ja mam dreszcze jak widzę i słyszę Kalinę w tej piosence. A KSP to największe dokonanie tak zwanej kultury masowej w XX wieku - moim zdaniem oczywiście. I właśnie od kabaretu wzięła się moja miłość do lat 60-tych, ale o tym już było )) Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:08 Dudka też lubię. A to specjalnie dla Asi. www.youtube.com/watch?v=WAiVQOl_u-s&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:13 A dla wszystkich taki drobiażdżek: www.youtube.com/watch?v=ZXx5KbsNUyc&mode=related&search= Zawsze przy tym umieram ze śmiechu. ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sezon ogórkowy 10.07.07, 10:21 > Dudka też lubię. A to specjalnie dla Asi. Dziekuje, odwdzieczam sie Pod Egidą www.youtube.com/watch?v=qODIW8ij1iQ&NR=1 Przepadlam w tej tubie ) zdaje sie ze niedlugo bede na biezaco .. Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 10.07.07, 11:05 Dziękuję, lubię Dałkowską i tę przeróbkę piosenki Michnikowskiego. Dziecko mi nagrało cały koncert jubileuszowy, to sobie kawałkami oglądam. A tuba jest świetna i można w niej przepaść. ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:12 A łącząc Kabaret z Guruą byłem lekko rozczarowany, że nie zachwycił. ("Chmielewska dla zaawansowanych" przyp. aut.) Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:24 E tam, ja już w nic stamtąd nie wierzę. To wszystko podobno pan Tadeusz sobie zmyślił przecież Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:48 groha napisała: To wszystko podobno pan Tadeusz sobie > zmyślił przecież ... ) Od zmyślania, to jest ten Tadeusz co w piernikowym mieście wygłosił kazanie o oszuście i czarownicy . Swoją drogą kompletnie się pogubiłam. Z której to jest Ewangelii? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 13:52 Czy prawidło, że wróg mojego wroga jest moim przyjacielem jeszcze obowiązuje? Wolałbym, żeby nie) Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 14:10 O tych Ci chodzi? ) www.youtube.com/watch?v=8PJshPa3rIs Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 14:11 Najmocniej przepraszam, Baronie, ale proszę nie mieszać. Tamten, to nie jest żaden pan. On tylko przypadkowo nosi takie samo imię, cholera jasna, psia krew. Za przeproszeniem, ale musiałam sobie ulżyć. Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 14:23 Oż, kurczę, niewinnego pana Barona posądziłam o mieszanie, niewinnego! No widzisz, Szefowo, do czego doprowadza ludzi samo wspomnienie o tamtym... że nie wspomnę imienia? Tfu. Już nigdy nie użyję tego imienia nawet niechcący, jak babcię kocham. Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 09.07.07, 22:22 Na dobranoc: www.youtube.com/watch?v=8a5y1oxmrUc&mode=related&search= I nie imputujcie mi, że to polityczne. To fragment filmu jest. ) Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 10.07.07, 21:32 Co tak zacichli? Pogadajcie trochę. www.youtube.com/watch?v=eZFs33Eq0-M&mode=related&search= Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 11:50 Dalida prześliczna, bidulka... A jak Lylika zachęca do gadania, to ja się podzielę impresjom takom. Nowa dyrekcja u mnie w pracy zamontowała na korytarzach dla pracowników pitne źródełka (baniak na odwyrtkę na postumencie) z wodą zimną i wrzątkiem. I ja uwielbiam, kiedy sobie ciurkam z kranika, to jak baniak robi "buuulllbrglll, buuulllbrglll" itd. Jeśli ktoś uważa, że nie na temat i w ogóle kretyństwo, to wolno mu. Z szacuneczkiem - bbbzzzzzz Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 11:53 He, he! Ja za to lubię się bawić takimi przezroczystymi okładkami do bindowania dokumentów. Jak są całe w paczce i się je ugniata to tak fajnie strzelają )) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 12:08 U nas też takie baniaczki są od jakiegoś czasu, ale ostatnio chyba z dostawami wody cos zdechło, bo jak rano chciałam sobie zrobić "buuulllbrglll, buuulllbrglll" (cóż za piękne określenie!!!) w najbliższym baniaczku, to okazało się, że posucha Musiałam udać się dalej. ...Co i za chwilę znowu uczynię... ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 12:20 Mnie taki baniak podsuwa pomysł wpuszczenia do niego rybki, mogła by być nawet sztuczna Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 12:03 lylika napisała: > Co tak zacichli? Pogadajcie trochę. > www.youtube.com/watch?v=eZFs33Eq0-M&mode=related&search= Ty tak? To ja tak ! www.youtube.com/watch?v=ZvjPmhhvtJE&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 12:31 36krzysiek napisał: > Ty tak? To ja tak ! .... Gwiezdne wojny? ) www.youtube.com/watch?v=hugHlhmnI1M&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 13:54 Nie chceta gadać, to słuchajta Baryłajta. www.youtube.com/watch?v=aS2Fve72AZg&mode=related&search= Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 15:30 > Nie chceta gadać, to słuchajta Baryłajta. Ludzie jak ja go kocham ! Jak ja bym chciala tak spiewac ! Jak ja bym wtedy sobie spiewala! No to czesc, znowu wsiakne w tubie. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 13:54 Noooo toooo jaaaa CIACH! www.youtube.com/watch?v=I4U2ZV9TdQs Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 14:09 Dość bab. Ładny chłopczyk i ma seksualny głos. Jest u mnie w pierwszej dziesiątce. ) www.youtube.com/watch?vgwETZKNPZc&mode=related&search= Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 11.07.07, 14:51 No to masz MOJĄ WIELKĄ MIŁOŚĆ od 25 lat www.youtube.com/watch?v=9xtYEX9KDwY Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Sezon ogórkowy (Lylika) 11.07.07, 22:32 lylika napisała: > Dość bab. Ładny chłopczyk i ma seksualny głos. Jest u mnie w pierwszej dziesiątce. ) > www.youtube.com/watch?vgwETZKNPZc&mode=related&search= Noooo, powiem Ci że ten kawałek to mi się podoba!!! ) Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy (Lylika) 11.07.07, 22:51 ) A ten? www.youtube.com/watch?v=YHbshERgRsA&mode=related&search= Odpowiedz Link
ida14 Bułeczki ;) 11.07.07, 23:27 www.youtube.com/watch?v=gxNRf93a2BA to jest moja wieeelka miłosc od zimy www.youtube.com/watch?v=ecc9pcjJTpk i jeszcze raz On www.youtube.com/watch?v=LVExrL2br6c bułeczek melancholijny www.youtube.com/watch?v=Q5fpsln6cUg i następne cudo Odpowiedz Link
ida14 Re: Bułeczki ;) 11.07.07, 23:34 Tak was zarzuciłam tymi moimi ulubieńcami, że mi głupio, ale ostatnio nic innego nie robie tylko słucham muzyki wiec trafiliscie w mój temat Odpowiedz Link
lylika Re: Bułeczki ;) 11.07.07, 23:40 Fratellis - tak jak bym wczesnych Beatlesów słuchała. A Kooks ładny chłopczyk i nie wyje tylko śpiewa. I można sobie zanucić. W dzisiejszych czasach, to niezmierna rzadkość. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Bułeczki ;) 12.07.07, 09:01 Noo, wieczorkiem sobie posłucham! ...Żebym tylko nie wsiąkła tak jak wczoraj, bo znowu bedę siedzieć do 1.30... Odpowiedz Link
ida14 Re: Bułeczki ;) 12.07.07, 15:04 Ja siedziałam do 2:30. Rozmawiałam z kolegą i kilka razy kończyłam, ale jeszcze jadna piosenka i jeszcze jedna Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Bułeczki ;) - Ida 12.07.07, 15:27 Też bym pewnie siedziała, gdybym nie musiała rano wstać do pracy i kotłować się tutaj ze sprawozdaniami... A dziś bedę słuchać tych Twoich, to kto wie o której skończę Kiedyś też szalałam za muzyką, a teraz z nowości niewiele juz znam (poza moimi ulubieńcami, których dokonania śledzę). Jakby Cię "rozpierało" co by się z kimś muzycznie podzielić, to ślij mi na priv. Chętnie posłucham czegoś nowego Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Bułeczki ;) - po odsłuchaniu 13.07.07, 00:20 ida14 napisała: > www.youtube.com/watch?v=gxNRf93a2BA to jest moja wieeelka miłosc od zimy > www.youtube.com/watch?v=ecc9pcjJTpk i jeszcze raz On > www.youtube.com/watch?v=LVExrL2br6c bułeczek melancholijny > www.youtube.com/watch?v=Q5fpsln6cUg i następne cudo No, no - muszę przyznać że całkiem da się słuchać! (w odróżnieniu od tego na co zwykle w radio trafiam). Moim zdecydowanym faworytem jest nagranko drugie (posłuchałam z przyjemnością 2 razy) oraz nagranko ostatnie Masz jeszcze coś w tym typie?? Odpowiedz Link
ida14 Re: Bułeczki ;) - po odsłuchaniu 13.07.07, 10:53 Alez oczywiście, że mam. Nawet całe mnóstwo Poszukam takich najlepszych i przesle na priv jak znajde chwilke czasu A co do radia to polecam Trójke Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Bułeczki ;) - po odsłuchaniu 13.07.07, 12:56 Super! Ostrzegam, że mogę się upominać! ) Co zaś do radia, to w pracy mam taki rzęch, że odbiera tylko Program I i to w pozycji "na leżąco", bo inaczej trzeszczy. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 12:41 Żadna nowość, ale za każdym razem odpływam gdzieś daleko, daleko, daleko... www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 13:08 36krzysiek napisał: > Żadna nowość, ale za każdym razem odpływam gdzieś daleko, daleko, daleko... > www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w Zadawka: I z jakim wykonawcą Wam sie kojarzy, bo mi jednoznacznie Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 13:42 36krzysiek napisał: z jakim wykonawcą Wam sie kojarzy, bo mi jednoznacznie Cijednoznacznie a midwuznacznie. To znaczy podwójnie. ) www.youtube.com/watch?v=tywEnVjPUUQ&mode=related&search= Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:11 Brawo! Wygrała Pani zestaw śrubokrętów lewoskrętnych i komplet ścierek ogrodowych ) Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:16 Uwielbiam to! Oglądam sobie czasami jak lecą te piłeczki i to mi tak dobrze robi na nerwy jak nic innego. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Sezon ogórkowy - Krzysiu, Ido !! (i inni) 13.07.07, 20:25 Rany, że też ja dopiero teraz to odsłuchałam! (mówię o "Heartbeats", czyli tej reklamie z piłeczkami). Po tych naszych ostatnich "muzycznościach" tutaj własnie myślałam dziś, żeby o tym napisać. Też hipnotyzowała mnie ta piosenka i reklama. Przypadkiem dowiedziałam się potem na ten temat dużo, a teraz mam całą płytę tego wykonawcy (razem z tym utworkiem) w MP3. Chce ktoś??? ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:33 Proszę bardzo. 14.30 dobra pora na małą gimnastykę. Nózka w lewo, nózka w prawo. Bioderko raz, dwa, raz, dwa. A teraz pajacyk! www.youtube.com/watch?v=kxr5Rg-Sotg&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:51 36krzysiek napisał: > Proszę bardzo. 14.30 dobra pora na małą gimnastykę. Nózka w lewo, nózka w > prawo. Bioderko raz, dwa, raz, dwa. A teraz pajacyk! > > www.youtube.com/watch?v=kxr5Rg-Sotg&mode=related&search= .. Krzysiek! Czy wiesz, że dźwiękiem można zabić? Mnie takim na pewno. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:35 Hi, hi, hi! Jak tak dalej pójdzie załozymy oddział Towarzystwo Wszystko Youtubskie! Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:43 To teraz coś z innej troszke beczki ode mnie: www.youtube.com/watch?v=4M-dzGdkwF4 www.youtube.com/watch?v=Y6M19uaDaJE słuchajcie raczej na przyciszonym ;P Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:48 Nigtwish dobre do samochodu. Głosniki na full, gaz i 230 !!! Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:54 Samochoden nie jeżdże to nie wiem, ale jak masz doła i puścisz sobie Nightwish to wszystkie smutki przeradzają sie w energie do działania Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 08:04 36krzysiek napisał: > Nigtwish dobre do samochodu. Głosniki na full, gaz i 230 !!! ... Krzysiu, to jest dobre na test głośników (obowiązkowo na full!!!) Masz tam też test dla głosu. Licznik od 03.15 do 03.40 ) Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 08:05 Za szybko poszło. www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw&mode=related&search= Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 14:49 A tego szukałem kiedyś na necie od 11 do 18, pamietając tylko teledysk !!! www.youtube.com/watch?v=dtqGoHouoE0 Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 15:08 www.youtube.com/watch?v=CdZ8uG_RbSc ja chce takie suknie www.youtube.com/watch?v=199dhf7Otfs cudna, tylko strasznie długo sie ładuje u mnie Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 15:07 Kiedy byłam młodym Irano-Ormianinem tak grałam na gitarze! www.armik.com/ Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 15:48 www.youtube.com/watch?v=D977uOHVxYA&mode=related&search= jeju alez sie panosze w tym wątku, musze chyba przestac bo nikogo nie dopuszcze do tuby... tj. do głosu Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 19:44 To macie teraz cos ode mnie. Chyba moja ulubiona piosenka (ze wzgledu na slowa). www.youtube.com/watch?v=SYaeqRQtag8&mode=related&search= Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 19:51 I jeszcze jedna z tego okresu: www.youtube.com/watch?v=3lrbqinXcHM Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 20:06 I jeszcze jedna: www.youtube.com/watch?v=7aKKazpwzIU Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 01:17 A tutaj cos innego... szkoda tylko, ze to nie calosc... www.youtube.com/watch?v=yuLy7bidPeA Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 20:08 O! Wołoduch sie odezwał! No to ja jedną: www.youtube.com/watch?v=o2u1GMvBCsw słuchałam jej swego czasu za kazdym razem kiedy mogłam sie dostac do Internetu. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 22:04 My, woloduchy, mamy to do siebie, ze sie odzywamy. Od czasu do czasu. Szczegolnie, jesli temat nas rajcuje. A teraz zmiana artysty: www.youtube.com/watch?v=SdzJ4hyZRic www.youtube.com/watch?v=43hYsx3PJSQ www.youtube.com/watch?v=CNSRvcVQrIE Czworki, niestety, nie znalazlem... A szkoda... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 13.07.07, 23:32 ale do mnie to juz sie nie odzywaja osobiscie. Liczyłam, na jakiegos maila po przyjezdzie, a tu pustka Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 00:45 Odzywaja sie, ale ze nic sie nie dzialo, to nie maja o czym pisac. Nie tak, jak niektorzy, ktorzy byli na wakacjach, a sprawozdania niet... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 12:01 Niektórzy już przed wakacjami napisali maila, a odpowiedzi niet Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 17:32 No to teraz wiesz, co to znaczy czekac na odpowiedz "ad usrantem mortem"... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 19:06 Bo sie w koncu zdenerwuje i pierwsza napisze! nie wiem czy to juz dawałam, ale chyba nie www.youtube.com/watch?v=VwhHdeHJ1Yk Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 20:11 Zrob to, tzn. zdenerwuj sie, po czym przeczytaj swoj ostatni list 8-{)> pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 20:15 Chodzi Ci o to "opowiem po powrocie"? Nie ma juz co opowiadac, to co streściłam było najwazniejsze. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 14.07.07, 22:02 Streszczac to mozesz lektury obowiazkowe, a nie intrygujace i wlos jezace wydarzenia ze swiata rzeczywistego... 8-{)> Pozdrawiam (wyczekujaco) Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 13:48 pl.youtube.com/watch?v=FcUZq52igPo musiałam sie tym z Wami podzielic. Facet jest świetny! ja sie prawie popłakałam. Odpowiedz Link
ida14 Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 16:25 To taki mój odsmucacz: pl.youtube.com/watch?v=xc6RtYoQEmc Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 19:31 No to tu cos ode mnie: www.youtube.com/watch?v=_3UU3agWmW0 Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 20:13 I jeszcze jedno: www.youtube.com/watch?v=tKSK0bz9anM&mode=related&search= Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 21:21 Za Boney M nigdy nie przepadałam ale były czasy, że dużo dałabym żeby tylko mieć płytę Move. Odpowiedz Link
eulalija Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 22:24 Rany koguta, to z koncertu w Moskwie, który to był rok? 1985? Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 22:36 Przepraszam, z pamięci mówiłam To 1978!! www.youtube.com/watch?v=79wp2L3fT6Y Odpowiedz Link
eulalija Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 22:40 Czyli jestem jeszcze starsza. Gdzie jest najbliższy most? Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 23:27 No to w temacie Rosja: www.youtube.com/watch?v=b7Hip9aI1BE Niestety, nie znalazlem jego nagrania "Poliuszko, polie", a szkoda... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 00:03 Dziękuję, Wołoduchu, lubię ten temat muzyczny Ale w tym repertuarze, to chyba najbardziej cenię Chór Aleksandrowa. Chyba nikt nie jest w stanie im dorównać, uważam. Ech, jak oni śpiewają "Poliuszko, polie", to aż mi ciary po plecach chodzą... Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 00:32 Mówisz i masz. www.youtube.com/watch?v=CfBeeVKhPHE&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 00:34 Może być też taka wersja. www.youtube.com/watch?v=fmqTM_WqIwc&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 00:41 A jako bonus kołysanka na dobranoc. )))) www.youtube.com/watch?v=NhIMEMDYxZE&mode=related&search= Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 02:09 Co prawda to nie dla mnie, ale tez dziekuje. Swietne wykonanie (a przy okazji obejrzalem ich "Czerwone maki..."), ale bede sie upieral, ze "Poliuszko, polie" w wykonaniu Rebroffa jest lepsze. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
eulalija Re: Sezon ogórkowy 15.07.07, 22:36 Rany, jaka ja już stara jestem, a pamiętam, jakby to było dziś, no, ewentualnie wczoraj. Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 16.07.07, 21:26 Może niezbyt pasujący do reszty, ale ten "kawałek" uwielbiam. Nawet dobre wykonanie znalazłam. www.youtube.com/watch?v=MYhxfq8HoxY&mode=related&search= Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 12:56 Coś na rozgrzewkę? www.youtube.com/watch?v=DXEl1pEOoec Baronie, widzę Cie w tej solówce. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 13:15 A to Baron osobiście wykowywał, podczas działalności w huże www.youtube.com/watch?v=SWRdqMuOW8o&mode=related&search= Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 13:23 Rany Julek! Ubyło mi 40 lat ! www.youtube.com/watch?v=eFfeMAyX-GE Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 13:41 i jeszcze coś dla wszystkich starych grop www.nostalgia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=86 Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 13:46 36krzysiek napisał: > i jeszcze coś dla wszystkich starych grop ... A dla jeszcze starszych.grop czegoś nie masz? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:15 Nie udało się, droga Szefowo, chciałem znajść trailer filmu "Świat się śmieje", ale się nie udało Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:26 36krzysiek napisał: > Nie udało się, droga Szefowo, chciałem znajść trailer filmu "Świat się śmieje", > > ale się nie udało .. Myślałam, że zadedykujesz mi to: )) www.youtube.com/watch?v=4nj0vEO4Q6s Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:27 lylika napisała: > 36krzysiek napisał: > > > Nie udało się, droga Szefowo, chciałem znajść trailer filmu "Świat się śm > ieje", > > > > ale się nie udało > .. > Myślałam, że zadedykujesz mi to: )) > www.youtube.com/watch?v=4nj0vEO4Q6s > Buahahahahahahahahahahahaha !!! To już nie stare gropy tylko mumie! Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:35 Znalazłam Wołga, Wołga... miesozerca.blox.pl/2007/04/Rosjanie-mnie-juz-pogrzebali.html Odpowiedz Link
lylika Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:40 Jak się dobrze poszuka, to się znajdzie. Można obejrzeć całość!!! miesozerca.blox.pl/2007/04/Swiat-sie-smieje.html Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:42 Rany Boskie! Lylika! Jesteś genialna !!! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 14:57 No to ja już skończyłem pracę na dziś, teraz film )) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sezon ogórkowy 17.07.07, 15:05 Sieeerce! Kak charaszo na swietie żyyyyc. Odpowiedz Link