ewa9717 Re: Powitanko. 25.02.08, 15:04 Dzień dobry!!!!! Rano był listopad, a teraz jakby kwiecień cycuś? Odpowiedz Link
sylwiaipaula Re: Powitanko. 26.02.08, 08:26 Witam,witam i wszystkich o samopoczucie pytam.Chyba wiosna idzie - codziennie rano obserwuje stada saren na lace (ja tak przepraszam za brak pewnych literek ale ja do was z niemcow skrobie) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Powitanko. 26.02.08, 09:31 Wiosna, panie sierżancie, wiosna. Tylko musiałam skrobać szyby Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Powitanko. 26.02.08, 11:36 Witam Memłona. Azali mrowie a mrowie roboty. Ostatnio coraz mniej mnie z niej wystaje. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Powitanko. 26.02.08, 11:58 Witam wszystkich jeszcze z pianą na pysku po dzikiej awanturze z MDM, oskarżona o perfidny zamiar wyrzucenia mu bezcennych wycinków prasowych z wynikami z jakiejś olimpiady! Postanowiłam oto skasować stosik makulatury leżący od lat w jakimś kącie i zamiast zrobić to cichcem, obciążyłam MDM, jeszcze wbijając mu dobitnie do mózgownicy, że papiery to do pojemnika "Papier", a torbę do "Plastik". No więc wrzucał i wykrył, że pakunek zawinięty w stary "Duży format" to bezcenne wycinki! No chyba radar w oczach musiałabym mieć czy cóś!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powitanko. 26.02.08, 14:32 Znaczy dobra żona to żona zradarzona. Dzień taki sobie. I to co najwyzej. Odpowiedz Link
eulalija Zwycięstwo, zwycięstwo, zwycięstwo!!! 26.02.08, 20:40 Dwa urzędy, dwa banki, jedna administracja, jeden zarząd nieruchomości i jedna wspólnota zostały dziś pokonane. Ja je pokonałam!! Osobiście! Bez pancerfausta, bez pożyczki u Grohy. Najmniej dobrze wyszło mi we własnym banku, aczkolwiek też wyszłam z tarczą a nie wynieśli na tarczy. Witam, lepiej późno niż wcale!! -- Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 27.02.08, 07:57 Strasznie zmokłam na spacerze z owczarkową Jakaś ostatnia chmura nad Targówkiem o siódmej rano wytrząsała resztki wody. Jeszcze schnę. Przejaśnia się. Witam. Odpowiedz Link
sylwiaipaula Re: Powitanko. 27.02.08, 08:16 witam i zycze wszystkim pieknego i udanego dnia Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 27.02.08, 21:54 Wiesz, powinnaś sekcję utworzyć, już rzekłaś gdzieś słowo, że z Niemiec, ale tak bardziej północnie? Bo może z Lezbobimbo sekcję niemiecko-duńską stworzycie? Choć Lezbobimbo też nam jakoś przepadla, czort ją wie, egzaminy jakoweś zdaje czy fale na siebie włażące dla dobra forum ogląda? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Powitanko. 27.02.08, 22:06 Witam!! Dzień z gatunku paskudnawych, by nie rzec trudnych. Duuużo zawirowań interpersonalnych. eeeeechhhh. Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 27.02.08, 22:10 Rychło marychno, właśnie wychodzę Loty nocne są niebezpieczne. Czy Ty byś nie mogła latać w dzień? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Powitanko. 27.02.08, 22:13 Cześć, może jeszcze nie wyszłaś... Cały dzien latałam, tu i tam, alez komputerem się dopiero teraz na oczy widzę... Ty... A może ja jestem nietoperek???? Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 27.02.08, 22:17 Toperz? Bo jak nietoperz, to ja już nie wiem co Ty jesteś )) Odpowiedz Link
lylika Re: Powitanko. 27.02.08, 22:41 eulalija napisała: > Toperz? Bo jak nietoperz, to ja już nie wiem co Ty jesteś )) > ... Nie wiesz? To kacopyrz. Po nocy lata, we włosy się wkrynca. To nadprzyrodzune jest. ) (Z czego to?) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Powitanko. 27.02.08, 22:48 Nie Grzeskowiak przypadkiem? Ballada o robokach? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: Powitanko. 28.02.08, 08:02 woloduch1 napisał: > Nie Grzeskowiak przypadkiem? Ballada o robokach? > > Pozdrawiam > > Woloduch > Zgadza się. metyl.wrzuta.pl/audio/5LC5OpiA6s/11._kazimierz_grzeskowiak_-_rozprawa_o_robokach Dzień dobry. Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 28.02.08, 08:08 Osobom z niższych kategorii wagowych zaleca się dziś stosowanie balastu. Kapelusze, peruki, bereciki przywiązać, inaczej trzeba uprawiać biegi łapawcze. Widziałam nobliwie wyglądającego pana biegnacego za kapeluszem) Witam. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Powitanko. 27.02.08, 12:32 Witam! - tak krótko i po wojskowemu, bo dziś postanowiłam zaciąć zęby i rzucić się w tzw. wir pracy i odrobić różne zaległości, albowiem mój zapał do tejże roboty w ostatnich dniach wykazywał postępujący uwiąd i coś z tym w końcu muszę zrobić. Nie chcem, ale muszem! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powitanko. 27.02.08, 15:06 Czesc na deszczowo. I tak niezle, bo moglo byc sraczkowo Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powitanko. 28.02.08, 08:55 Dzień dobry! Za chwilę smiało wychynę na swiat. Bez żadnych balastów, a co! Odpowiedz Link
sylwiaipaula Re: Powitanko. 28.02.08, 09:41 dziendoberek -pogoda na zachodzie Polski a wschodzie Niemiec znosnia,wiatr umiarkowany -slonce chyba tez (na razie sie zastanawia wychynac czy nie); a do Danii to daleko mam -prosze mnie umiejscowic na wysokosci zielonogorskiego -przejscie graniczne Gubin-Guben i tam sobie codziennie siedze w biurze/tak jak teraz / z twarza zwrocona do was Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Powitanko. 28.02.08, 14:16 Witamy i też się twarzą zwracamy)) Ja rozpoczęłam dziś dzień od masaży plecowych i teraz czuję, ileż to mam różnych drobiazgów w kręgosłupie A teraz - do pracy)) Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 28.02.08, 21:54 Uprasza się Szanowną dysponentkę "powitanka" o nowe powitanie, strasznie ciężko tu się już wita, chociaż ja akurat się żegnam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powitanko. 29.02.08, 06:53 Dzień dobry! Dzień dobry! Jadę na dwa dni na wieś, poszukam dla Was wiosny! Odpowiedz Link
eulalija Re: Powitanko. 29.02.08, 07:38 Na Targówku są już spore pączki na drzewach. A dziś moja owczarkowa zażyła na spacerze pierwszego, swieżego perzyku. Chłodniej i widno. Witam piątkowo. Odpowiedz Link