sultanbrunei 19.01.13, 23:16 Ratunku !!! Pilnie dobrego fachury/serwisanta od gazowego pieca Viessmanna potrzebuję!!! miałem gdzieś kontakt ale zaginął, a piec miał być tak dobry że nigdy nic proszę pana się nie psuje.......tja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skibek44 Re: Fachowiec Viessmann 21.01.13, 20:00 Gosc z radzymina i bardzo dobry fachura,zadzwon moze dojedzie 600369853 Odpowiedz Link Zgłoś
sultanbrunei Re: Fachowiec Viessmann 21.01.13, 22:26 dzięki serdeczne, trafiłem dziś na wspaniałego fachurę, bo mi telefonicznie naprawił usterkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.katinka Re: Fachowiec Viessmann 22.01.13, 17:58 "trafiłem dziś na wspaniałego fachurę, bo mi telefonicznie naprawił usterkę :) " Czy ten szpecjalista tylko w Veissmanach robi czy może inne piece tyż? Jakbyś był tak miły i podał tel? Zapowiadają -25, to kąpiel w zimnej wodzie nie bardzo mi pasuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
sultanbrunei Re: Fachowiec Viessmann 22.01.13, 18:20 nie wiem czy innymi się zajmuje, ale proszę kontakt 509 419 764. w sumie sam miałem go spytać , ponieważ mam jeszcze piec junkersa szwankujący, ale byłem tak szczęśliwy że odpaliłem piec bez wydania paru złotych że zapomniałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.katinka Re: Fachowiec Viessmann 22.01.13, 19:01 Sultan...dzięki za namiar...ale Pan Junkersów nie...Za to dosyć to była zabawna rozmowa...Ja nie wiem jak Ty się z Panem dogadałeś? A może faceci posługują się jakimiś skrótami językowymi? No...no..noooo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sultanbrunei Re: Fachowiec Viessmann 22.01.13, 23:04 hehe, tja język dla wtajemniczonych :) a tak serio to pewnie miałem troche fart że mogłem kilkoma wskazówkami fachury sobie poradzic. z doświadczenia : każda wizyta fachury od pieców "o proszę pana , płyta główna sterująca do wymiany- 1200", wyganiam, biorę następnego i uprzedzam że jak płyta główna do wymiany to niech ją sobie zabierze i o dziwo zawsze da się naprawić do 200 zł (ale to ten junkers marny) Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: Fachowiec Viessmann 23.01.13, 08:30 To nie tylko z piecami. W sumie cały sprzęt AGD/RTV/itp. "Płyta/komputer do wymiany": - lodówka - płyta, "pińcet", okazuje się termostatem za 50 zł - zmywarka - programator, "800", wychodzi że jednak grzałka za 100zł - pralka - "bemben, tysiondz", gniazdo amortyzatora bębna za 5zł Zacznę chyba tak komputery naprawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś