16.09.13, 15:54
Kto zna nowy rozkład linii J? od 23 września ma jeździć co 20 min
Obserwuj wątek
    • baseciq Re: linia J 16.09.13, 16:47
      Trzeba pukać tutaj: www.stalko.net.pl/autobusy/linie-regularne/
      • marioelcia Re: linia J 24.09.13, 10:16
        oczywiście pukam na stronę firmy stallko ale tam nie ma aktualizacji. Kierowcy maja rozkład w znikomych ilościach odsyłają do internetu a tu nic. Telefonu firma tez nie odbiera, stąd moje pytanie na forum
        • baseciq Re: linia J 24.09.13, 11:01
          Dodzwonić się da. Napisać maila też. Nie są może super komunikatywni ale dużo lepiej u nich niż kolejach mazowieckich. Nie poddawaj się :)
    • mika661 Re: linia J 24.09.13, 19:56
      pisalam do nich 2 e-maile nic nie odpisuja a telefon nie odpowiada jak ktos codziennie jezdzi to nie wiadomo jak z domu wychodzic.
      jak ktos cos bedzie wiedzial to niech da znac.
      • jak-39 Re: linia J 24.09.13, 22:07
        Doskonałym przykładem jak jesteśmy My mieszkańcy traktowani, przez pracowników UM Zielonka utrzymywanych między innymi z naszych podatków i przez Nas wybranych z Panem burmistrzem na czele.
        UM na swojej stronie www.zielonka.pl podaje możliwości komunikacyjne naszego „miasta” ze światem zewnętrznym, między innymi propozycjami widnieje i sławetna linia „J”.
        W moim pojęciu redagowanie i podawanie do Naszej wiadomości zmian w rozkładach jazdy dostępnych nam środków komunikacji, jest obowiązkiem UM. Tymczasem konsumenci potężnych sum płynących z naszych aportów wnoszonych do miejskiej kasy, robią sobie przysłowiowe „jaja”, przepraszam jeśli kogoś z mieszkańców tym zwrotem uraziłem.
        Dbanie o tak podstawowe wiadomości i ich przekazywanie mieszkańcom, korzystających z tych środków komunikacji, jest ich bezwarunkowym i podstawowym obowiązkiem.
        • anj74 Re: linia J 25.09.13, 15:31
          Nie rozumiem na jakiej zasadzie obowiązkiem UM ma być publikowanie rozkładów jazdy prywatnych linii.
    • mika661 Re: linia J 25.09.13, 13:23
      Dodalam rozklad na swoj profil mam nadzieje ze widac
      • jak-39 Re: linia J 25.09.13, 17:38
        mika661 - serdeczne dzięki! Oczywiście widać.
        anj74 - bez komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka