lluk2 05.03.15, 08:41 Witam Was, chciałbym poprosić o praktyczną opinię jak ktoś używa, na temat internetu od Orange. Właśnie chcę zmienić operatora telewizji i proponują mi też internet od Orange. Jak z zasięgiem w Zielonce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apuk1980 Re: Internet od Orange Free Net 05.03.15, 09:51 posiadam internet z Orange, LTE śmiga mi bez problemu (koniec ulicy Ossowskiej, już prawie przy Kobyłce), nawet bez anteny zewnętrznej mam jakieś 70% siły sygnału. Przy czym wydaje mi się że Orange sztucznie przycina pasmo bo mam transfer na poziomie 20mb/s downolad i 5 mb/s upload a nie wierzę żeby BTSy w mojej okolicy były zapchane. Za to ping jest bardzo przyjemny bo w teście mam zawsze poniżej 20ms. Odpowiedz Link Zgłoś
orangeekspert1 Re: Internet od Orange Free Net 21.03.15, 13:29 Prędkość uzależniona jest od lokalizacji, w której będziesz korzystał z internetu. Możesz kupić starter w Orange na kartę i sprawdzić działanie internetu. Wystarczy, że włożysz kartę do smartfona. Odpowiedz Link Zgłoś