nikita15 09.05.03, 00:57 czy ktos zna kogos z tej klasy, to znaczy z pierwszej klasy jaka powstala przy technikum, rok 1990........rocznik 1975....... a moze ktos tu zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buh Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO 09.05.03, 09:25 ja nie znam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 12:09 hej:) znam kilka osob z tej klasy, chodzilam z nimi na angielski, ale obecnie nie mam z nimi kontaktu moze jednak jakos moge Ci pomoc? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nikita15 Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO 10.05.03, 23:06 hej..:) skoro znasz kilka osob, to podejrzewam ze wiem ktore to osoby...:)) - szkola angielskiego w zielonce??? no coz, tak sie pytam z ciekawosci, co sie z nimi dzieje, bo sama nie mam z nikim kontaktu..... a pomoc?? no coz, o nic konkretnego w sumie nie chodzi....taka mialam nadzieje ze moze ktos z nich tu zaglada....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita15 Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO 10.05.03, 23:21 acha, ew. anna w. mnie interesuje, jesli znasz.... gdyby tak moze byla kiedys mozliwosc zeby napisala do mnie......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 13:22 tak ta szkola;) ale niestety nie mam kontaku z nikim poza kinga:) ale moze ktos tu jeszcze zagladnie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikita15 Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO 12.05.03, 22:28 acha, kinga...:)) pozdrowienia dla kingi od agnieszki w takim razie...:))) moze ona cos wie wedle prosby w poprzednim watku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LO przy Technikum - wogole Pierwsza Klasa LO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 12:14 przy najblizszej mozliwosci przekaze:0 i postaram sie cos wywiediec;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś