Gość: Sloggi IP: *.man.polbox.pl 01.06.01, 13:39 Jak żyje się pomiędzy Ząbkami a Wołominem ??? Co u Was jest ciekawego ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buh Re: Jak tam się żyje ???? 15.06.01, 16:34 Kurczę, z tego co widzę, jestem jedyną osobą z Zielonki, która się tu udziela... Żyje się tu średnio. Zero życia kulturalnego. Pełno skurwysynów, którzy tylko czekają, żeby komuś przywalić. Ja tam siedzę w domu, albo poza Zielonką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_ADam Re: Jak tam się żyje ???? IP: 10.213.2.* / *.cormay.pl 04.08.01, 18:50 buh napisał(a): > Kurczę, z tego co widzę, jestem jedyną osobą z Zielonki, która się tu > udziela... ja tez tu jestem :) > Żyje się tu średnio. Zero życia kulturalnego. Pełno skurwysynów, > którzy tylko czekają, żeby komuś przywalić. Ja tam siedzę w domu, albo poza > Zielonką. to niestety prawda, ubolewam nad liczba dresiarzy ktorzy kreca sie po naszym miescie i uwazaja sie za panow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak tam się żyje ???? IP: *.gazeta.pl 25.06.01, 00:00 Gość portalu: Sloggi napisał(a): > Jak żyje się pomiędzy Ząbkami a Wołominem ??? > Co u Was jest ciekawego ???? jest super tylko dzisiaj (25.06.2001) zielonka trochę się zakorkowała przez naprawe przejazdu kolejowego ale ogólnie jest super Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jak tam się żyje ???? 24.01.02, 09:26 Zielonka jest pięknie położona, bardzo się rozrasta i wkrótce może prześcignąć liczbą mieszkańców Ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Jak tam się żyje ???? 05.02.02, 14:02 sloggi napisał(a): > Zielonka jest pięknie położona, bardzo się rozrasta i wkrótce może prześcignąć > liczbą mieszkańców Ząbki. Silna jest frakcja katolicka, więc będziemy się rozmnażać jeszcze szybciej ;) BuhH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bitels Re: Jak tam się żyje ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 01:51 wiec chcialem powiedziec, ze piszac ten list jestem kompletnie nie zapoznany z innymi, ktore wypowiadaly sie na ten temat i moze sie powtorze moze nie ale cos powiem. miasto nie robi nic procz nazywania ulic, skwerow i in. wiadomo jak, buduje krzyze, obrazki....... natomiast jesli chodzi o mlodziez to ma wspanaiala, nie mowie tutaj o grupkach dresow, ktore biegaja i z nudow nie wiedza w co sie ugrysc, tylko o mlodziezy obiecujacej, sa ludzie ktorzy zbieraja sie, zeby grac w dosc wyrafinowana gre - brydza, jest kilka kapel, tworza, do tego jest kilku fotografow artystow, amatorow prozy i liryki, ludzie maluja. jest pewin problem, ze ci mlodzi szeleszczacy zagluszaja wszystkich sila glosu i nie tylko, tak ze tych utalentowanych, ktorych jest naprawde duzo nie moga normalniej w synbiozie z innymi tworzyc etc. mlodzi artysci pochowani sa w swoich piwnicach,a le przyjdzie jescze czas, ze ten potencjal zaleje nasze kochane brudne mioasto Odpowiedz Link Zgłoś