marcci1 01.03.09, 12:36 Witam, co sądzicie na temat tego sklepu, czy opłaca się w nim robić zakupy? ostatnio byłem, i było dosyć drogo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jachraniak.pl Re: SIMPLY_CITY 01.03.09, 12:49 Postaram się odpowiedzieć na wszystko :) Sadzę że to spoko sklep. No ale skoro jest dosyć drogo, to nie opłaca się robić zakupów :) są ważniejsze tematy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=148&w=91904257 Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: SIMPLY_CITY 01.03.09, 17:41 Za: - mają moje ulubione kopytka i krokiety (Virtuu) - mają Pomelo na wagę - są blisko Przeciw: - makabrycznie mały asortyment, rzec można nastawiony na konkurencję z biedronką, API ma o wiele lepszy - marnują miejsce na półkach żeby ukryć powyższe - wędliny mają oddzielną kasę w której nie można płacić kartą - nigdy nie widziałem tam czynnej więcej niż jednej kasy - chleb śmierdzi chlorem Odpowiedz Link Zgłoś
monchhichi Re: SIMPLY_CITY 13.03.09, 23:56 Nie wiem, skąd wrażenie że jest drogo. Drogi to jest API, przedwczoraj weszłam i wyszłam bez zakupów, ceny żywności dla dzieci 15-20% wyższe niż w hipermarketach czy rossmannie. Simply ma ceny porównywalne z tańszymi hipermarketami, sprawdzałam, są minimalnie drożsi typu 10 gr na paczce mrożonek, ale bliskość mi tę różnicę rekompensuje. A już np. w Tesco ceny są wyższe niż w Simply. Asortyment rzeczywiście nie powalający, choć na pewno dużo lepszy od Biedronki, a czasami i od Api :-) (np. w Api przedwczoraj nie mieli zwykłych flipsów kukurydzianych ) Jak byłam w Simply 3 dni temu bodajże, to kasy były czynne dwie. Chleba nigdy w hiper ani supermarketach nie kupuję, bo niczego dobrego się po takowym nie spodziewam, więc porównawczo się nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: SIMPLY_CITY 14.03.09, 00:00 W API jest pyszny chleb biesiadny z piekarni grzybki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcci1 Re: SIMPLY_CITY 08.05.09, 20:39 TAK MAŁO OPINII O SIMPLY, A OSTATNIO SIE CHYBA KOLEJKI ZMNIEJSZYŁY, pOZDRAWIAM STAŁY PRACOWNIK Odpowiedz Link Zgłoś
kamilu2 Re: SIMPLY_CITY 12.05.09, 16:58 Rzeczywiście SIMPLY nie jest wcale takie drogie, ale z drugiej strony ja nie zwracam aż tak wielkiej uwagi na ceny pojedyńczych produktów. W SIMPLY nie kupowałbym bo nie ma tam całego asortymentu jakiego szukam, a nie lubię jak muszę chodzić za zakupami po kilku sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_banda Re: SIMPLY_CITY 13.05.09, 16:15 Jak nie macie czasu na stanie w kolejkach to spróbujcie w internecie. W A.pl albo frico.pl kupicie nawet pieczywo, owoce i mięso. Ja byłam zadowolona. Dostawa gratis przy większym zamówieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: SIMPLY_CITY 14.05.09, 09:42 A jak tanio w tym a.pl... a.pl/Kategoria-1/Supermarket/Produkt-5636/1 - u nich 4.13zł, ja kupuję po 2.5-2.7zł. 50% drożej - to faktycznie nazywa się darmowa dostawa :-) Zresztą, herbata Ahamad w Simply kosztuje 18.99, ja kupuję po 13.5 i to z kubkiem... Faktycznie, BARDZO tani market. Odpowiedz Link Zgłoś
marcci1 Re: SIMPLY_CITY 16.05.09, 18:05 TO moze podziel się z nami informacją gdzie znajduje się ten sklep z tak tanią herbatą. Chyba, że po herbatę jeżdzisz do jednego sklepu(akurat byla promocja), po makaron do innego(bo też akurat promocja). to faktycznie tanio to wyjdzie, a później gadasz takie głupoty, że jakie Ty tanio wszystko kupujesz Pozdrawiam marcci Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: SIMPLY_CITY 16.05.09, 18:37 Ależ proszę bardzo. Chełmżyńska 180, Ząbki. Do wyboru, do koloru. Każdy znajdzie coś dla siebie... Po wędliny to akurat szkoda zachodu, ale po wodę, herbatę, chemię - wybór spory. Odpowiedz Link Zgłoś
bazoona Re: SIMPLY_CITY 19.05.09, 16:25 ja korzystam z A.pl i faktycznie jest tani. Nie widze roznic miedzy cenami w osiedlowym i tam, a jako ze nosic nie trzeba -> wybor jest prosty. Dyskusja o pojedyncze produkty jest bez sensu. Sens ta rozmowa by miala gdybys zrobil duze zakupy na caly tydzien i porownal z tym co wydajesz robiac to w tradycyjnym sklepie. Mi sie nie zdarzylo jeszcze zaplacic wiecej - szczegolnie ze koszty dojazdu odpadaja (a czas to tez pieniadz, o czym akurat pracujac w takim zawodzie jak moj nie da sie zapomniec) Odpowiedz Link Zgłoś