boberzary 19.12.04, 21:41 Chciałbym się dowiedzieć czy w nowym roku nie planujecie wycieczek krajonawczych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Wycieczka 19.12.04, 21:54 Jasne, ze planujemy - teraz czas na łazowskie obrzeza Zielonego Lasu Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Wycieczka 20.12.04, 11:02 A byliście zobaczyć grobowiec właściciela elektrowni Łozy i samą elektrownią bo jak nie to polecam.Moge nawet was tam zaprowadzić, ciekawe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
eyecity Re: Wycieczka 20.12.04, 11:40 Na grobowcu nie bylismy, to zostalo na kolejne wycieczki. Swoja droga Zielony Las pieknie wyglada rowniez zima... taka wycieczka rowniez bylaby ciekawa. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Wycieczka 20.12.04, 22:31 zima jak najbardziej, ale jak napisal bober najlepiej jak bedzie snieg i od siebie dodam: mroz Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Wycieczka 20.12.04, 12:34 Proponuje również wycieczkę do lasu za Siodłem.Można tam poszukać pozostałości po takich wsiach jak Kałc, Jaszkowice,Stare Laski z pomnikiem poległych żołnierzy,czy też Paprotnia.Może wy wiecie gdzie jest miejsce z pięcioma kamieniami upamiętniających chyba polowanie lub spotkanie cesarza Wilhelma, grafra moltke , księcia Fryderyka Karola, hrabiego Bismarcka i anonimowego następcy tronu.Jest to ciekawe miejsce i godne wycieczki. Tylko wiem że znajduję sie za wsią Siodło w Dolinie Czerwonej Wody. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Wycieczka 20.12.04, 22:24 Hmm, brzmi naprawde interesujaco! Rowery czy nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
eyecity Re: Wycieczka 21.12.04, 11:03 Croolicku wiesz dobrze ze moj rower jest delikatnie mowiac niesprawny... :/ Bober Twoja propozycja naprawde brzmi ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Wycieczka 21.12.04, 11:08 Myśle że jak dojdzie do wycieczki to lepiej jak pojedziemy tam rowerami.To jest troche za daleko jak na piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzondou Re: Wycieczka 23.12.04, 20:23 czesc, po przeprowadzeniu małego dochodzenia, dowiedziałem sie mniej więcej gdzie są te kamienie, nawet mam naszkicowaną mapkę ;). Jednak myślę że w tym roku odpuscimy sobie wypady do lasu, po pierwsze pogoda, a po drugie brak czasu, w każdym bądź razie u mnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Wycieczka 23.12.04, 22:55 Ja tez mysle, ze w tym roku sie wycieczki nie uda sie przeprowadzic ale moze w styczniu gdy pojawi sie jakis sniezek i mroz? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Wycieczka 20.12.04, 11:47 Zielony Las zimą wygląda bajecznie tylko musi leżeć śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
dzondou Re: Wycieczka 22.12.04, 14:17 witam i pozdrawiam, az mnie uszy świerzbią jak słysze o wycieczce :), ale jak nie będzie dużego śniegu to ja proponuje jak zwykle samochodem podjechać w pobliże i reszta na piechotę. I oczywiście jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Wycieczka 06.02.05, 18:26 Może cos sie zorganizuje bo widzę że croolick ma czas. Chyba że sie mnie boisz to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
dzondou Re: Wycieczka 06.02.05, 23:09 hmm, ja całkiem zapomniałem o tym poście, a dziś taka ładna pogoda była na wycieczkę, problem w tym że posiałem kartkę z planem tych kamieni :( Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Wycieczka 07.02.05, 00:15 kurcze, wlasnie rozpoczynam maly remont mieszkania :-( Moze weekend? p.s. bober, pochlebiasz sobie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzondou Re: Wycieczka 07.02.05, 17:04 Cze, może byc weekend, ale telewizji nie zapraszamy, bo to weekend i operator kamery może znowu zaniemóc ;), ale jak juz to proponuje niedziele bo ja mam duzy remont mieszkania i w sobote pewnie sie narobię to z przyjemnością w niedziele wypocznę w zielonym i jak pogoda dopisze to moze i w białym lesie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Wycieczka 07.02.05, 19:25 Niedziela jak dla mnie może być. Mam nadzieje że bedzie troche ludzi. Pozdrowienia i co złego to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś