Dodaj do ulubionych

Pomóżcie zinterpretować prosze

11.09.10, 19:43
Proszę spójrzcie na mój wykres czy można ufać interpretacji przez ten program? Chodzi mi o to czy już rzeczywiście mam niepłodne dni?
fotoforum.gazeta.pl/photo/6/wd/md/qtql/oGnGbju1YH0A26VR4X.jpg
W i M na dole to śluz płodny, S to sucho, koniec śluzu. Zwyżka temperatury jakaś przedwczesna. Dzis nie zmierzyłam. Nie bardzo to umiem zinterpretować. Pomóżcie prosze! Od tego zależy przebieg dzisiejszego wieczoru;)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bystra_26 a jaka to metoda? 11.09.10, 20:29
      Jeśli to jest metoda angielska, to masz już 3 dni z wyraxnie wyższą temperaturą i o ile dzisiaj nie było śluzu z cechami płodnymi, również 3 dzień po szczycie śluzu, a więc tu dziś wieczorem zaczęłaby się niepłodność. Ale niech Ci to jeszcze ktoś stosujący angielską w praktyce potwierdzi.

Wg Roetzera musiałabyś poczekać na jutro i zmierzyć jutro temperaturę, bo mimo że są wyższe, to masz tylko 2 po dniu szczytu, a w Roetzerze potrzeba trzech.
      • marynia81 Re: a jaka to metoda? 12.09.10, 12:16
        Dzięki za odpowiedź. Przydała sie wczoraj. Ja stosuje Roetzera, a z programu korzystam tylko jako z notatnika.Ale zaskoczyły mnie te oznaczenia że juz jest czas niepłodny. Teraz mam jasność. Dzięki jeszcze raz! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka