maja2 04.07.04, 20:39 Jaką metodę NPR można stosować w cyklach po odstawieniu pigułek? Jak wygląda wtedy temperatura, śluz ? Na czy się opierać. Chcemy mieć dziecko. Dziękuję za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Odstawienie tabletek anty.....PORADŹCIE COŚ 04.07.04, 21:54 www.npr.prolife.pl/npr_po_odstawieniu_pigulki.htm Odpowiedz Link
magda010 Re: Odstawienie tabletek anty.....PORADŹCIE COŚ 05.07.04, 20:20 Cykle po odstawieniu moga byc dlugie, nieregularne i nawet bezowulacyjne. Wszystko zalezy od organizmu. Radzilabym przed zajsciem zbadac prolaktyne, bo pigulki czesto ja podwyzszaja, a ona jest przyczyna poronien. Ogolnie wszystko powinnas robic tak jak zwykle w npr - mierzyc temperature, obserwowac sluz i szyjke. Tyle ze u mnie np. z tempki poki co nic nie wynika, cykle sa z reszta ok 70 dniowe, sluz jest caly czas nieplodny. Ale wykrylam juz, ze to sprawka prolaktyny i musze ja zbic, Jak wroci do normy, cykle sie ureguluja, to stosuje sie zwykly npr. Odpowiedz Link
fenka Re: Odstawienie tabletek anty.....PORADŹCIE COŚ 06.07.04, 09:42 U mnie po odstawieniu tabletek cykl natychmiast wrócił do normy, dzięku pomiarowi temperatury i obserwacji śluzu nie było watpliwości co do dni płodnych. Polecam stronę dr Wrochny (adres znajdziesz na górze tej strony forum). Odpowiedz Link