dakusia 05.08.04, 16:46 wiem ten temat jest dosc czesto poruszany ale chce chlopczyka :))) co dokladnie powinnam zrobic... dziala rzeczywiscie, metoda wspolzycia w dzien owulacji? prosze o podzielenie sie doswiadczeniami. Dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumecka Sprawdz w tabeli. 05.08.04, 17:50 Moim kolezankom sie sprawdzila ta tabela, ja tez na nia licze ze mi sie sprawdzi bo chcialabym chlopca,slyszalam ze trzeba trafic w srodek dni plodnych zeby byl chlopczyk. Pozdrawiam.jjj tabela na stronce: www.jolmys.webpark.pl Odpowiedz Link
dakusia Re: Sprawdz w tabeli. 05.08.04, 20:35 dziekuje :) i zycze powodzenia :*:* oraz przyjemnej pracy ;-) Odpowiedz Link
nowabiala Re: Sprawdz w tabeli. 05.08.04, 20:38 Na chłopaka trzeba jak najblizej terminu owulacji - oczywiscie jeden raz. Odpowiedz Link
lula11 Re: Sprawdz w tabeli. 06.08.04, 19:35 Wiedzialam ,że najbliżej owulacji, tylko...jeden raz..?Dlaczego?? Bardzo chcemy chłopca, podjęliśmy kochanie w okresie najbliższym owu, ale wiele razy , czy to wyklucza poczęcie chłopca? Nigdzie do tej pory nic takiego nie przeczytałam,że tylko raz..:((( Odpowiedz Link
lula11 Re: Sprawdz w tabeli. 06.08.04, 19:41 Mi w tabeli wychodzi synek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wg tej właśnie tabelki potwierdziło się narodzenie dwóch moich córek, czyli ...wierzę w tę tabelkę!!!:):):):) Agata. Odpowiedz Link
miki_mause Re: Chlopiec 06.08.04, 12:48 U mnie - cykl 29 dni. Pierwszy chłopak (9 dniu cyklu) drugi chłopak (miedzy 9- 12 dzien cyklu), a miała być dziewczynka!!! Odpowiedz Link
aska80 Re: Chlopiec 06.08.04, 15:51 hihi, wszystko jest kwestią prawdopodobieństwa, pewne nic nie jest Odpowiedz Link