Dodaj do ulubionych

pytanie techniczne (wykresy)

30.12.05, 13:14
Chcę sie zalogować n tej stronie z wykresami temperatur
www.fertilityfriend.com/
Tutaj mam instrukcję
www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=13&s_id=1&ss_id=3
I w tej instrukcji jest napisane, zeby wybrać "free charting" - a ja tego nie
mogę znależć. Kto sie logował niech pomoże :))
Obserwuj wątek
    • maruda79 Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:20
      Nie korzystam z FF, ale mam instrukcje gdzie jest napisane, ze free charting
      wybiera sie po zarejestrowaniu...
      Skąd wezmę program
      Programu nie ściągamy na swój komputer. Używamy go "on-line" - trzeba wejść na
      stronę www.fertilityfriend.com i się załogować. Można udostępniać innym swoje
      wykresy (każdy posiada swoja "stronę").

"Rejestrujemy się
      Na stronie głównej FF wybieramy free charting. Pojawia się tabelka - w pierwsze
      pole wpisujemy nazwę jaka chcemy się określić (np. "Ania"). W drugim polu
      podajemy adres swojej poczty elektronicznej. W kolejnym polu, gdzie pytają jak
      dowiedzieliśmy się o FF, można wybrać jakakolwiek opcję. Po wypełnieniu tabelki
      naciskamy przycisk proceed."
    • maruda79 Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:22
      Z ciekawosci zajrzalam na FF - kliknelam join it'a free i pokazalo mi sie
      okienko do rejestracji...
      • arras-k Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:25
        Spróbowałam sie zalogować, wpisałam dane ale wyszła mi ta stronka i jest
        zupełnie inaczej niz w instrukcji. Nie wiem co dalej sie robi.
        www.fertilityfriend.com/ffo/signup.php
        • arras-k Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:26
          Teraz weszłam na tą sronkę i mi sie pojawiły okienka do wpisania danych,
          wcześniej było co innego. Kurcze...Próbuję dalej...zobaczymy co wyjdzie.
          • maruda79 Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:30
            Jak nikt Ci nie pomoze do jutra, to jutro przesle Ci strone do polskiego
            programu online w stylu FF - nie korzystam, ale codziennie przysylaja mi
            przypomnienei zeby sie zarejestrowac, ale codziennie je kasuje ;) Niestety nie
            mam nigdzie zapisanej tej strony... Mysle, ze polska strona bylaby dla Ciebie
            latwiejsza :)
            • anhes Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:33
              www.nmpr.bfe.pl/
              • arras-k Re: Dziękuję! 30.12.05, 13:39
                chyba lepiej skorzystać z tej polskiej wersji.
                Tak to ejst jak sie angielskiego nie zna :(
                Pozdrawiam
                • anhes proszę! 30.12.05, 13:43
                  ja korzystam najwazniejsze jest to że przysyłają przypomnienie na skrzynkę a
                  mnie się parę razy zapomniałao wpisać na kartkowy wykres..

gorzej z interpretacją , bo z tego co w sieci wyczytałam to na tych angielskich
                  stronach interpretują wykresy, tu raczej kiepsko, bo jak nie zaznaczysz śluzu a
                  skoczy ci temp. to nie ma interpretacji ze jest owu... zresztą sama zobaczysz,
                  programik nie jest doskonały sle to już coś
                  • kaja5 Re: anhes 30.12.05, 14:01
                    Ja tez korzystam z wersji polskiej. Mam w zwiazku z tym do Ciebie pytanie (bo
                    to dopiero pierwszy miesiąc korzystania) - dziś pojawiła mi sie na dole (po
                    naciśnięciu "pełny wykres z analizą"), tam gdzie jest napisane "dni płodne"
                    literka "N" - co ona oznacza?Wydaje mi sie że dni niepłodne, bo N=Niepłodne,
                    jednak to nie mogą być moje dni niepłodne, bo mam akurat płodne i na dniach
                    spodziewam sie skoku.
          • anhes Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:36
            czy to nie jest tak ze oni przysyłają na podany @ hasło które trzeba tam w
            trzecim chyba kroku podać????
            • arras-k Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:44
              Jeśli chodzi o tą angielską wersie to kończę swoje próby zalogowania sie na
              etapie wpisania swoich danych do tej tabelki
              www.fertilityfriend.com/fforeg.html
              Teraz powinnam według tej instrukcji: www.mamo-tato.pl/article_show.php?
              a_id=13&s_id=1&ss_id=3 nacisnąć "proceed", jednak za groma nie mogę tego
              znaleźć.
              • arras-k Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 13:45
                To prawidłowy link do instrukcji.
                www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=13&s_id=1&ss_id=3
                • anhes Re: pytanie techniczne (wykresy) 30.12.05, 14:16
                  ja też nie znam angielskiego ale jak wpisuję imię i adres@ to potem wciskam
                  next ( tak ze zdrowego rozsądku...) i potem jest takie inne okienko w którym są
                  te dane które wpisałam i okienko na password... a nigdzie wcześniej nie pisałam
                  żadnego pasłordu więc nie wiem co dalej a na @ też nic nie przychodzi... bez
                  sensu ja już parę razy próbowałam i chyba za tempa jestem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka