Dodaj do ulubionych

Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin

13.04.11, 11:03
Kto jeszcze nie miał okazji, by zahaczyć o Radzymin w czasie pchlego targu - dużo stracił! To raj dla miłośników okazji, staroci i dziwnych rzeczy wszelkiego rodzaju.

Pchli targ w Radzyminie początkowo, czyli dwa lata temu,miał odbyć się tylko raz. Jednak zainteresowanie radzyminiaków okazało się tak duże, że taka częstotliwość zdecydowanie nie wystarczała. Teraz pchli targ w Radzyminie można odwiedzać od kwietnia do września, w każdą ostatnią niedzielę miesiąca - i kupić tam dosłownie wszystko: od mydeł, proszków do prania poczynając, a kończąc na kolekcjonerskich monetach i starych aparatach fotograficznych, te ostatnie można kupić już za 15 zł!

Targ cieszy się ogromnym powodzeniem wśród mieszkańców miasta. Przychodzą tam tłumy odwiedzających, a okoliczne chodniki są zastawione samochodami tak, że nie sposób przejść. Popularność targu bierze się z jednego prostego powodu: można tu kupić naprawdę unikalne rzeczy za naprawdę unikalne pieniądze. Zobaczcie sami!

Więcej informacji: anna.orlinska@radzymin.net lub forum@radzymin.net

NAJBLIŻSZY PCHLI TARG - 08.05.2011 R. (9.00 - 14.00)

Osoby zainteresowane miejscem handlowym prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny:

Koordynator:
Anna Orlińska - Ounissi

tel. 0 798 367 629
mail: anna.orlinska@radzymin.net
Obserwuj wątek
    • kchacinski Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 13.04.11, 11:23
      Dodam jedynie, że organizatorem jest Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum"
    • ania_travel Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 01.05.11, 21:01
      Już w najbliższą niedziele (08.05.2011) otwieramy sezon na "Pchli Targ".

Od 9.00 do 14.00 na parkingu przed Halą sportową Radzymińskiego Ośrodka Kultury i Sportu.

Serdecznie zapraszamysmile

organizator: Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum"
      • broda9000 Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 09.05.11, 14:18
        niestety nie byłem... jest szansa na jakąś relację (ew. fotorelację)?

ania_travel napisała:

> Już w najbliższą niedziele (08.05.2011) otwieramy sezon na "Pchli Targ".
        >
        > Od 9.00 do 14.00 na parkingu przed Halą sportową Radzymińskiego Ośrodka Kultury
        > i Sportu.
        >
        >
        > Serdecznie zapraszamysmile
        >
        >
        > organizator: Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum"
        • przedemerytka Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 10.05.11, 10:23
          Kchaciński pewnie jeszcze nie wrócił z pchlego targu smile
          Tym razem wystawił Anię -trawel i forum podobnie jak pod koniec października ubiegłego roku założony komitet Forum i wszystkich co mu zaufali.
          • kchacinski Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 10.05.11, 11:34
            Myślę, że nie powinnaś wypowiadać się w sprawach, o których nie masz pojęcia smile
          • kdobrzyniecki Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 10.05.11, 18:49
            przedemerytka napisała:

> Kchaciński pewnie jeszcze nie wrócił z pchlego targu smile
            > Tym razem wystawił Anię -trawel i forum podobnie jak pod koniec października ub
            > iegłego roku założony komitet Forum i wszystkich co mu zaufali.

Droga przedemerytko SRF to nie tylko kchacinski!!! SRF dziala na zasadzie społecznej pracy wszystkich członków i akurat za koordynacje Pchlego targu odpowiada Ania Orlińska - Ounissi

Kolejny Pchli targ odbedzie się 29 maja, ale o szczegółach zapewne wkrótce wypowie sie koordynatorka
          • ania_travel Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 11.05.11, 11:55
            przedemerytka napisała:

> Kchaciński pewnie jeszcze nie wrócił z pchlego targu smile
            > Tym razem wystawił Anię -trawel i forum podobnie jak pod koniec października ub
            > iegłego roku założony komitet Forum i wszystkich co mu zaufali.

Witam Pani Mario,

miałabym wielką prośbę do Pani oraz innych zainteresowanych użytkowników forum, aby nie łączyć działalności forum.gazeta.pl "Radzymin i okolice" ze Stowarzyszeniem "Radzymińskie Forum". Są to dwie rożne działalności których nie należy łączyć.
            Również prosiłabym aby prywatne "wycieczki" w kierunku Pana Chacińskiego, Pana Dobrzynieckiego i Pana Szewczyka nie kierować w stosunku do całego SRF. W Stowarzyszeniu oprócz w/w Panów, charytatywnie pracuje ponad 20 osób, więc chciałabym prosić Państwa aby nie przerzucać osobistych żalów w kierunku całego SRF.

Posty umieszczane są przez prywatne osoby a nie Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum". Jedynie informacje o podejmowanych działaniach SRF umieszczane są przez koordynatorów projektu, za zgodą Zarządu.

W najbliższych dniach zostanie otwarta nowa siedziba SRF, gdzie będziecie mogli Państwo przyjść i poznać pozostałych członków Stowarzyszenia.

Pozdrawiam, Ania

• ania_travel Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 11.05.11, 11:36
      Dzień dobry,

w dniu 08.05.2011 r., odbył się pierwszy w tym roku Pchli Targ. Wyjątkowo było więcej osób zainteresowanych kupnem niż sprzedażą. Dlatego jako organizatorzy postanowiliśmy przychylić się pozytywnie do prośby wielu osób i zorganizować jeszcze w tym miesiącu Pchli Targ.

Tak więc jeszcze raz zapraszam na Pchli Targ w dniu 29 maja 2011 r.

Organizator:
      Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum"

Miejsca bezpłatnie użyczył nam Pan Mirek Jusiński, Dyrektor ROKiS, za co serdecznie dziękujemy.

Koordynator:
      Anna Orlińska - Ounissi
      • przedemerytka Re: Przepraszam za zamieszanie 11.05.11, 22:15
        na forum, oraz P Kchacińskiego.
        Gdyby post Pani Ani został zamieszczony wczoraj lub przedwczoraj nie byłoby też mojego postu. Przyznam, że nie byłam 8.05 i po braku odpowiedzi dla ktoregos z forumowiczów, odnosnie targu sadziłam, że nie odbył się. Skoro jednak odbył się, mogliście zamieścić informację i nie byłoby sprawy. To, że nie było dużo sprzedajacych, nie dziwi mnie, bo było zimno. Nie zauwazyłam też bannerów, jak rownież bieżącej informacji na stronie SRF.
        Poniekąd czułam się zawiedziona brakiem informacji i czułam złość choćby z powodu, iż kolejny raz zaufałam SRF i przekazałam 1%.
        Wymagamy informacji od innych, ale jak widać czasami sami jej nie udzielamy.
        • kchacinski Re: Przepraszam za zamieszanie 12.05.11, 09:46
          Dziękujemy za zaufanie i przekazany nam 1% podatku.

W tym roku koordynatorem projektu jest nowa osoba i wierzę, że pod jej przedownictwem każdy kolejny pchli targ będzie większy i lepiej rozreklamowany od poprzedniego smile

Pozdrawiam,
          Krzysiek
    • markee Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 10:53
      Czy Pchli Targ 8 maja rzeczywiście się odbył? Czytam ze zdziwieniem, bo byłem ok. godz.10.30 i nic się nie działo. Co więcej nikt w okolicy, jak również w ośrodku nic nie wiedział.
      • kchacinski Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 11:02
        Formalnie się "odbył".
        Jednak liczba sprzedających była zbyt mała.
        • racjonalista69 Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 12:49
          kchacinski napisał:
          > Formalnie się "odbył".

To się odbył czy się nie odbył?

Czy tylko w sprawozdaniu się odbył?
          • kchacinski Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 14:03
            Odbył się, aczkolwiek nie można go zaliczyć do udanych.
            Nie za bardzo też rozumiem o jakich sprawozdaniach piszesz, bo projekt jest realizowany wyłącznie prze SRF bez zaangażowania śrrodków zewnętrznych.
            • racjonalista69 Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 16:10
              A to SRF nie pisze sprawozdań ze swojej działalności?
              Bo jako OPP to chyba nawet musi je składać.
              • kchacinski Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 16:19
                Masz rację. To obowiązek każdej OPP. SRF też je składa.
                • racjonalista69 Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 21:51
                  Stąd też było moje pytanie jaką informację o tym Pchlim Targu SRF umieści w swoim sprawozdaniu.
                  • kdobrzyniecki Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 12.05.11, 23:42
                    racjonalista69 napisał:

> Stąd też było moje pytanie jaką informację o tym Pchlim Targu SRF umieści w swo
                    > im sprawozdaniu.

Musze Tobie wyjaśnić, żeby nie było niedomówień, iż OPP sklada roczne sprawozdanie merytoryczne i finansowe ze swojej działalności statutowej do Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. Internetową wersje sprawozdań możesz przejrzeć w bazie sprawozdań OPP na stronie www.pozytek.gov.pl lub na naszej stronie w zakladce sprawozdania.
                    Sprawozdanie finansowe i merytoryczne za 2010 r. zostanie upublicznione po zatwierdzeniu go przez Zarząd i Komisje rewizyjną i nastapić to musi najpóźniej do końca czerwca 2011 r.

Pozdrawiam
                    KD

Mam nadzieje, ze chociaz odrobine wyjaśnilem Tobie na czym polega sprawozdawczość w stowarzyszeniu
                    • monika24.24 Re: Pchli Targ 8 maja 2011 - Radzymin 13.07.11, 08:55
                      Kiedy odbędzie sie kolejny Pchli targ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka