kapsla 18.08.04, 18:06 Wczoraj wróciłam z Maxim Plaza w Sharm i jeżeli ktoś ma pytania to chętnie odpowiem- mój g-g 9038818 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-hotele Re: Maxim Plaza-Sharm 5* 31.05.05, 14:49 (cyt. ponpon Data: 31.05.2005 12:08) "Hotel dość ładny. Bardzo podobny do Radisson SAS w Sharm. Hotel ma 4 lata. Niestety widać to już tu i tam (niedomyte wanny, pęknięcia ścian). Ale ogólnie standard dobry. Pokoje duże (salon + sypialnia). Miałem domek najbliżej może z pięknym widokiem. Kilka basenów. 3 zjeżdżalnie do wody. Plac zabaw dla dzieci. Bar w basenie (piwko smakuje tam wyśmienicie). Największy minus to jedzenie (all inclusive): 3 x dziennie przez 7 dni to samo. Nie to, że niedobre, ale nudne! Poza tym restauracja włoska i rybna (płatna). Alkohole paskudne prócz ichniejszego piwka. Plaża standardowa czyli brak. Leżaki na tarasach wysypanych piaskiem. Rafa dość płytka (do 6-7 m). Radisson ma zdecydowanie ciekawszą, ale i bardziej dziką (głęboko + duża fala). Na przeciwko 2 supermarkety ze wszystkim (prócz alkoholu). Codziennie atrakcje wieczorne (pan rzępoli fajnie na gitarze; show w amfiteatrze). 6-7 min autobusem od lotniska. Samoloty nie przeszkadzają wcale." Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: Maxim Plaza-Sharm 5* 21.07.05, 19:41 Czy ktoś wrócił ostanio z tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Maxim Plaza-Sharm 5* 21.07.05, 19:53 Przypuszczam, (ale to jedynie moje przypuszczenia, więc proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie!), że t5ak naprawdę to hotel Maxim Plaza-Sharm, faktycznie mieści się w Sharks Bay i opisy jego są w wątku: Maxim Plaza (*****) Sharks Bay Odpowiedz Link Zgłoś