Dodaj do ulubionych

Jungle Aqua Park

23.04.14, 11:14
piszcie swoje opinie, jak Wam sie podobało, co Was miło zaskoczyło, a czym byliście rozczarowanismile
moze ktos leci 10.07 z Wawki?
Obserwuj wątek
    • rybens1 Re: Jungle Aqua Park 25.04.14, 15:47
      lecimy 29.05. z Warszawy, leci ktoś jeszcze w tym terminie?
    • eniki Re: Jungle Aqua Park 21.05.14, 20:29
      Byłam w 2011 roku, mogło się wiele zmienić, ale:

+ Bardzo dobre jedzenie, bodajże w 6 restrauracjach - dużo czasu traci się na obejście wszystkich i wybór tongue_out (taki minus w plusie)
      + Fajne pokoje w bungalowach - bardzo przestronne. My mieliśmy bungalow dość daleko od wszelkich atrakcji (zjeżdżalni i restauracji), ale za to mieliśmy wspólny basen z kilkoma innymi bungalowami

- mnóstwo polskiej muzyki
      - lokalizacja hotelu dla nas była słaba (daleko do centrum) - ale zależy co kto lubi
      - obsługa rozpieszczona napiwkami, nawet dostając 5 dolarów nie potrafili wykrzesać z siebie trochę życia wink
      • kxjp Re: Jungle Aqua Park 24.05.14, 22:51
        byłem tam również w 2010 i w 2011r. Hotel wtedy bardzo nam się podobał. W 2012 i 2013 byliśmy w Sharmie, hotele droższe, ale naszym zdaniem gorsze.
        obsługa w Jungle też o wiele lepsza. Nie zgodzę się więc z przedmówcą. Wtedy trudno było dostać miejsce w Jungle, wszyscy nam zazdrościli.
        Nie wiem jak jest teraz, ale w tym roku lecimy do Royal Moderna Albatros - hotel tej samej sieci co Jungle. Pikalbatrosy maj ogólnie dobrą markę.
      • szalonaaamamaaa Re: Jungle Aqua Park 04.06.14, 12:36
        eniki napisał(a):

> Byłam w 2011 roku, mogło się wiele zmienić, ale:
        >
        > + Bardzo dobre jedzenie, bodajże w 6 restrauracjach - dużo czasu traci się na o
        > bejście wszystkich i wybór tongue_out (taki minus w plusie)
        > + Fajne pokoje w bungalowach - bardzo przestronne. My mieliśmy bungalow dość da
        > leko od wszelkich atrakcji (zjeżdżalni i restauracji), ale za to mieliśmy wspól
        > ny basen z kilkoma innymi bungalowami
        >
        własnie o taka miejscówkę pytałam na innym temaciesmile
        jaki mieliście numer domku?
        będę wdzięczna za info
    • batysz Re: Jungle Aqua Park 22.06.14, 20:13
      Miłym zaskoczeniem rzadko spotykanym było butelkowane wino i napoje typu Fanta, Cola wydawane w restauracji które można zabrać np. do pokoju, stolika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka