ewa.gwiazda33 23.04.14, 11:14 piszcie swoje opinie, jak Wam sie podobało, co Was miło zaskoczyło, a czym byliście rozczarowani moze ktos leci 10.07 z Wawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybens1 Re: Jungle Aqua Park 25.04.14, 15:47 lecimy 29.05. z Warszawy, leci ktoś jeszcze w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
eniki Re: Jungle Aqua Park 21.05.14, 20:29 Byłam w 2011 roku, mogło się wiele zmienić, ale: + Bardzo dobre jedzenie, bodajże w 6 restrauracjach - dużo czasu traci się na obejście wszystkich i wybór (taki minus w plusie) + Fajne pokoje w bungalowach - bardzo przestronne. My mieliśmy bungalow dość daleko od wszelkich atrakcji (zjeżdżalni i restauracji), ale za to mieliśmy wspólny basen z kilkoma innymi bungalowami - mnóstwo polskiej muzyki - lokalizacja hotelu dla nas była słaba (daleko do centrum) - ale zależy co kto lubi - obsługa rozpieszczona napiwkami, nawet dostając 5 dolarów nie potrafili wykrzesać z siebie trochę życia Odpowiedz Link Zgłoś
kxjp Re: Jungle Aqua Park 24.05.14, 22:51 byłem tam również w 2010 i w 2011r. Hotel wtedy bardzo nam się podobał. W 2012 i 2013 byliśmy w Sharmie, hotele droższe, ale naszym zdaniem gorsze. obsługa w Jungle też o wiele lepsza. Nie zgodzę się więc z przedmówcą. Wtedy trudno było dostać miejsce w Jungle, wszyscy nam zazdrościli. Nie wiem jak jest teraz, ale w tym roku lecimy do Royal Moderna Albatros - hotel tej samej sieci co Jungle. Pikalbatrosy maj ogólnie dobrą markę. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaamamaaa Re: Jungle Aqua Park 04.06.14, 12:36 eniki napisał(a): > Byłam w 2011 roku, mogło się wiele zmienić, ale: > > + Bardzo dobre jedzenie, bodajże w 6 restrauracjach - dużo czasu traci się na o > bejście wszystkich i wybór (taki minus w plusie) > + Fajne pokoje w bungalowach - bardzo przestronne. My mieliśmy bungalow dość da > leko od wszelkich atrakcji (zjeżdżalni i restauracji), ale za to mieliśmy wspól > ny basen z kilkoma innymi bungalowami > własnie o taka miejscówkę pytałam na innym temacie jaki mieliście numer domku? będę wdzięczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
batysz Re: Jungle Aqua Park 22.06.14, 20:13 Miłym zaskoczeniem rzadko spotykanym było butelkowane wino i napoje typu Fanta, Cola wydawane w restauracji które można zabrać np. do pokoju, stolika. Odpowiedz Link Zgłoś