Dodaj do ulubionych

poszukuję praca w Budapeszcie

02.11.10, 14:33
Witam,

poszukuję pracy w Budapeszcie z językiem polskim i węgierskim na pełny etat.
Jestem węgierką, w r. 2007 skończyłam polonistykę w Debreczynie, mam doświadczenie w obsłudze klienta i asystencji biurowej. Swoje CV prześlę osobom zainteresowanym.

Dziękuję

Melinda

Obserwuj wątek
    • aot.lensonline Re: poszukuję praca w Budapeszcie 04.03.11, 13:02
      OFERTA PRACY W BUDAPESZCIE, x KER. W HURTOWNI OPTYCZNEJ. PRACA W DZIALE SPRZEDAZY, OD PONIEDZIALKU DO PIATKU, W GODZ. 10.15-18.30.
      JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA PROSZE O PRZESLANIE CV NA ADRES aot@t-online.hu
      PENSJA 150e+prowizja, umowa o prace. wymagana biegla znajomosc komputera i j. wegierski.
      Z powazaniem
      Kathy THURN
      tel. +36-309-008-234
      E-mail: aot@t-online.hu
      > Witam,
      >
      > poszukuję pracy w Budapeszcie z językiem polskim i węgierskim na pełny etat.
      > Jestem węgierką, w r. 2007 skończyłam polonistykę w Debreczynie, mam doświadcze
      > nie w obsłudze klienta i asystencji biurowej. Swoje CV prześlę osobom zainteres
      > owanym.
      >
      > Dziękuję
      >
      > Melinda
      >
      • aot.lensonline Re: poszukuję praca w Budapeszcie 04.03.11, 13:07
        > OFERTA PRACY W BUDAPESZCIE, X KER. W HURTOWNI OPTYCZNEJ. PRACA W DZIALE SPRZEDAZY, OD PONIEDZIALKU DO PIATKU, W GODZ. 10.15-18.30.
        > JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA PROSZE O PRZESLANIE CV NA ADRES aot@t-online.hu
        > PENSJA 150e+prowizja, umowa o prace. wymagana biegla znajomosc komputera
        i j. wegierskiego.
        > Z powazaniem
        > Kathy THURN
        > tel. +36-309-008-234
        > E-mail: aot@t-online.hu
        • aot.lensonline Re: OFERTA PRACY W BUDAPESZCIE 05.03.11, 13:00
          OFERTA PRACY W BUDAPESZCIE, X KER. W HURTOWNI OPTYCZNEJ. PRACA W DZIALE SPRZEDAZY, OD PONIEDZIALKU DO PIATKU, W GODZ. 10.15-18.30.
          > JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA PROSZE O PRZESLANIE CV NA ADRES aot@t-online.hu
          > PENSJA 150e+prowizja, umowa o prace. wymagana biegla znajomosc komputera
          i j. wegierskiego.
          > Z powazaniem
          > Kathy THURN
          > tel. +36-309-008-234
          > E-mail: aot@t-online.hu
    • aot.lensonline Re: poszukuję praca w Budapeszcie 18.03.11, 16:34
      PROSZE o kontakt
      E-mail aot@t-online.hu.
      tel. kontaktowy +36-309-008-234
      Z powazaniem
      Kathy THIURN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się