Gość: kasia IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 18:54 nareszcie dobry polski serial kryminalny.qrde,chyba nawet bardzo dobry! czekam na opinie-chyba ogladacie?trzeba promować polskie seriale!nie mam na mysli telenoweli oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korek Re: glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:07 bardzo dobry Radziwiłowicz, i młody Stuhr i Gonera i Barciak i Dziędziel i Pilaszewska i jej asystent (ten asystent chyba ma najwięcej do powiedzenia w tym serialu if you know what i mean ;D), no i motyw z paleniem papierosów super! bardzo dobre zdjęcia (kamera filmowa rulez!! precz z cyfrówką!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: glina IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 21:44 a właśnie Pilaszewska-jaka cudowna postać,prawda?a szczególnie w tym odcinku w którym dziecko do niej dzwoni i ona mówi o brokułach..... jej asystent?kogo masz na mysli?przecież ona nie ma asystenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:41 oj kasiu, trzeba oglądać uważnie: w scenach z Pilaszewską od czasu do czasu pokazuje się taki duży facet w lekarskim kitlu, czasem jej coś poda, raz wysunął trupa z chłodni, pokazuje się przez 2-3 sekundy ale nie chwaląc się mi to wystarczyło by rozpoznać niejakiego Pana Pasikowskiego - ot i po zagadce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: glina IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 19:53 naprawde Pasikowski sie pokazał w roli asystenta?qrde,a wydawało mi sie że bardzo uważnie śledze ten serial.ale mnie zaskoczyłeś!może jeszcze sie pokaże w nastepnych odcinkach?na pewno będę bardziej uważna:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia pytanie do korka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 19:56 a ile jest odcinków?bo ja mam nadzieje ,że jeszcze ze dwadzieścia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: pytanie do korka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:23 niestety tylko 12 (słownie dwanaście) ale może to i dobrze bo chodzi nam wszakże o jakość a nie o ilość, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie do korka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 22:50 tylko dwanaście?jestem zawiedziona...jak ja przeżyje czwartki bez Gajewskiego? bez Pilaszewskiej?i jej asystenta(Pasikonika)? i bez Bonaszewskiego:))) i bez pięknych kobiet,prawda?Pasikonik ma dar wielki ,a szczególnie w tym serialu-piękne kobiety,mój mąz się nimi zachwyca,ja zresztą też-Urszula Grabowska,wow,co za cudowna postać,kobieta aniol,skąd Pasikonik ja wytrzasnął? Odpowiedz Link Zgłoś
albaaa Re: pytanie do korka 02.11.04, 15:40 No to ja musze powiedzieć, że też jestem zawiedziona...12 odcinków, to dla mnie chyba będzie za mało. Fakt, chodzi o jakość, ale....takie miłe teraz są te czwartkowe wieczory. A czytaliście porównanie Gliny z Kryminalnymi w dodatku telewizyjnym do GW?? Dobre to było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie do korka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 20:34 czytałam.oglądałam tylko pół odcinka kryminalnych-tyle wytrzymałam.co za gniot! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: pytanie do korka 05.11.04, 11:41 Po przeczytaniu wywiadu z odtworca glownej roli w serialu "Kryminalni" wyrobilam sobie zdanie na temat tego serialu. Na pewno go nie obejrze, to musi byc gniot stulecia jezeli zatrudniaja do niego osobe z IQ na poziomie meduzy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: pytanie do korka 05.11.04, 13:17 na razie 12 odcinkow... maja byc nastepne..... Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Re: glina 05.11.04, 17:10 Serial dobry nawet. Stuhr młody bardzo dobry, ciekawa zmiana wizerunku, Radziwiłowicz nudny, ale znośny, kobiety w serialu są okropne. Wszystkie wiecznie albo mają pretensje, są poobrażane, albo ryczą, albo sa dziwkami, krótko mówiąc, dno. Fabuła dobra, scenariusz to mocna strona Gliny. I ten klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia nie wszystkie ......... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 17:43 kobiety sa okropne.Pilaszewska jako patolog-ekstra!a scena w której dzwoni do syna w sprawie brokułów-miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: glina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 22:49 Pilaszewska świetna jest po prostu!!! "Życie nam się rozpieprzyło?" Naprawdę szcunek dla tej aktorki czuję coraz wiekszy. Świetnie zagrała w teatrze w "Pamięci wody", świetnie wypada w krrrrryminalnym serialu, no aby tak dalej! Niestety najmniej w serialu podoba mi sie córka Radziłowicza - drewno zupełne! Pielęgniarka - miłość nie lepsza. Drugą w kolejności dobrą rolę żeńską utrupiono (kilerka - nimfomanka oczywiście!). Zdolna aktorka to była! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: glina 06.11.04, 10:45 Mnie sie spodobala aktorka grajaca ekspedientke, naprawde swietnie zagrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: glina IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 22:43 tak,ten śmiech.....ale chyba łatwiej zagrać taka głupia panienke niz narzeczona (qrde,juz byłą)Radziwiłowicza ,która woli doktora "Bonaszewskiego":))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albaaa Re: glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:11 No właśnie!!!Zrezygnować z takiego gościa, jak Radziwiłłowicz...mój brat po prostu nie mógł tego zrozumieć. Biedactwo-momentalnie zmienił zdanie na temat owej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Mozna sie było spodziewac... 08.11.04, 18:29 Kobiety w filmach Pasikowskiego to z reguły złe kobiety są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia a w ten czwatrek..... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 22:10 nie było gliny:(((a czytaliscie wywiad z Agieszka Włodarczyk w dodatku telewizyjnum gazety?czy aktorka może mieć wpływ na charakter postaci? bo z tego co przeczytałam to chyba tak-a zawsze wydawało mi sie że to zalezy od scenariusza i rezysera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albaaa Re: a w ten czwatrek..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:23 No właśnie...nie było gliny:-( Szkoda...tymbardziej, że cały czas słyszałam w radio reklamy filmu i słowa w stylu "oglądaj w każdy czwartek"...No, ale już blisko do kolejnego czwartku!!! Wywiad czytałam:-) Tak to chyba jednak jest, że człowiek ma zawsze większy bądź mniejszy wpływ na charakter postaci...czasami może i nieświadomie, ale jednak. No i chyba po tym rozpoznaje się tych lepszych i gorszych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś