IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 18:54
nareszcie dobry polski serial kryminalny.qrde,chyba nawet bardzo dobry!
czekam na opinie-chyba ogladacie?trzeba promować polskie seriale!nie mam na
mysli telenoweli oczywiscie
Obserwuj wątek
    • Gość: korek Re: glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:07
      bardzo dobry Radziwiłowicz, i młody Stuhr i Gonera i Barciak i Dziędziel i
      Pilaszewska i jej asystent (ten asystent chyba ma najwięcej do powiedzenia w
      tym serialu if you know what i mean ;D), no i motyw z paleniem papierosów
      super! bardzo dobre zdjęcia (kamera filmowa rulez!! precz z cyfrówką!)
      • Gość: kasia Re: glina IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 21:44
        a właśnie Pilaszewska-jaka cudowna postać,prawda?a szczególnie w tym odcinku w
        którym dziecko do niej dzwoni i ona mówi o brokułach.....
        jej asystent?kogo masz na mysli?przecież ona nie ma
        asystenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: korek Re: glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:41
          oj kasiu, trzeba oglądać uważnie: w scenach z Pilaszewską od czasu do czasu
          pokazuje się taki duży facet w lekarskim kitlu, czasem jej coś poda, raz
          wysunął trupa z chłodni, pokazuje się przez 2-3 sekundy ale nie chwaląc się mi
          to wystarczyło by rozpoznać niejakiego Pana Pasikowskiego - ot i po zagadce...
          • Gość: kasia Re: glina IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 19:53
            naprawde Pasikowski sie pokazał w roli asystenta?qrde,a wydawało mi sie że
            bardzo uważnie śledze ten serial.ale mnie zaskoczyłeś!może jeszcze sie pokaże w
            nastepnych odcinkach?na pewno będę bardziej uważna:))
            pzdr
          • Gość: kasia pytanie do korka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 19:56
            a ile jest odcinków?bo ja mam nadzieje ,że jeszcze ze dwadzieścia:)))
            • Gość: korek Re: pytanie do korka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:23
              niestety tylko 12 (słownie dwanaście)
              ale może to i dobrze bo chodzi nam wszakże o jakość a nie o ilość, nieprawdaż?
              • Gość: kasia Re: pytanie do korka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 22:50
                tylko dwanaście?jestem zawiedziona...jak ja przeżyje czwartki bez Gajewskiego?
                bez Pilaszewskiej?i jej asystenta(Pasikonika)?
                i bez Bonaszewskiego:)))
                i bez pięknych kobiet,prawda?Pasikonik ma dar wielki ,a szczególnie w tym
                serialu-piękne kobiety,mój mąz się nimi zachwyca,ja zresztą też-Urszula
                Grabowska,wow,co za cudowna postać,kobieta aniol,skąd Pasikonik ja wytrzasnął?
                • albaaa Re: pytanie do korka 02.11.04, 15:40
                  No to ja musze powiedzieć, że też jestem zawiedziona...12 odcinków, to dla mnie
                  chyba będzie za mało. Fakt, chodzi o jakość, ale....takie miłe teraz są te
                  czwartkowe wieczory. A czytaliście porównanie Gliny z Kryminalnymi w dodatku
                  telewizyjnym do GW?? Dobre to było!
                  • Gość: kasia Re: pytanie do korka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 20:34
                    czytałam.oglądałam tylko pół odcinka kryminalnych-tyle wytrzymałam.co za gniot!
                    • anmanika Re: pytanie do korka 05.11.04, 11:41
                      Po przeczytaniu wywiadu z odtworca glownej roli w serialu "Kryminalni"
                      wyrobilam sobie zdanie na temat tego serialu. Na pewno go nie obejrze, to musi
                      byc gniot stulecia jezeli zatrudniaja do niego osobe z IQ na poziomie meduzy.
                      • scoutek Re: pytanie do korka 05.11.04, 13:17
                        na razie 12 odcinkow... maja byc nastepne.....
    • watanabe.miharu Re: glina 05.11.04, 17:10
      Serial dobry nawet. Stuhr młody bardzo dobry, ciekawa zmiana wizerunku,
      Radziwiłowicz nudny, ale znośny, kobiety w serialu są okropne. Wszystkie
      wiecznie albo mają pretensje, są poobrażane, albo ryczą, albo sa dziwkami,
      krótko mówiąc, dno.
      Fabuła dobra, scenariusz to mocna strona Gliny.
      I ten klimat...
      • Gość: kasia nie wszystkie ......... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 17:43
        kobiety sa okropne.Pilaszewska jako patolog-ekstra!a scena w której dzwoni do
        syna w sprawie brokułów-miodzio
    • Gość: pompon Re: glina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 22:49
      Pilaszewska świetna jest po prostu!!! "Życie nam się rozpieprzyło?" Naprawdę
      szcunek dla tej aktorki czuję coraz wiekszy. Świetnie zagrała w teatrze
      w "Pamięci wody", świetnie wypada w krrrrryminalnym serialu, no aby tak dalej!
      Niestety najmniej w serialu podoba mi sie córka Radziłowicza - drewno zupełne!
      Pielęgniarka - miłość nie lepsza. Drugą w kolejności dobrą rolę żeńską
      utrupiono (kilerka - nimfomanka oczywiście!). Zdolna aktorka to była!
      • anmanika Re: glina 06.11.04, 10:45
        Mnie sie spodobala aktorka grajaca ekspedientke, naprawde swietnie zagrala.
        • Gość: kasia Re: glina IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 22:43
          tak,ten śmiech.....ale chyba łatwiej zagrać taka głupia panienke niz narzeczona
          (qrde,juz byłą)Radziwiłowicza ,która woli doktora "Bonaszewskiego":)))))))))))
          • Gość: Albaaa Re: glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:11
            No właśnie!!!Zrezygnować z takiego gościa, jak Radziwiłłowicz...mój brat po
            prostu nie mógł tego zrozumieć. Biedactwo-momentalnie zmienił zdanie na temat
            owej pani.
            • monikaannaj Mozna sie było spodziewac... 08.11.04, 18:29
              Kobiety w filmach Pasikowskiego to z reguły złe kobiety są.
              • Gość: kasia a w ten czwatrek..... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 22:10
                nie było gliny:(((a czytaliscie wywiad z Agieszka Włodarczyk w dodatku
                telewizyjnum gazety?czy aktorka może mieć wpływ na charakter postaci? bo z tego
                co przeczytałam to chyba tak-a zawsze wydawało mi sie że to zalezy od
                scenariusza i rezysera
                • Gość: albaaa Re: a w ten czwatrek..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:23
                  No właśnie...nie było gliny:-( Szkoda...tymbardziej, że cały czas słyszałam w
                  radio reklamy filmu i słowa w stylu "oglądaj w każdy czwartek"...No, ale już
                  blisko do kolejnego czwartku!!!
                  Wywiad czytałam:-) Tak to chyba jednak jest, że człowiek ma zawsze większy bądź
                  mniejszy wpływ na charakter postaci...czasami może i nieświadomie, ale jednak.
                  No i chyba po tym rozpoznaje się tych lepszych i gorszych.
                  Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka