Gość: mateusz IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 09:51 śnieżne powino dać się ściągnoć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marmite Re: Śnieżne psy * IP: *.bn.com.pl / 192.168.3.* 13.08.02, 01:39 Dziś obejrzałem "Śnieżne psy" i moge śmiało polecić ten film. Dobry scenariusz, ciekawe krajobrazy, dobrzy aktorzy. Komedia obyczajowa dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista/kinoman Re: Śnieżne psy * IP: 195.94.206.* 16.08.02, 17:09 Ja chcę skierować swoje słowa do autora recenzji opisywanych na tych stronach. Osoba która "zachęca" do oglądania filmów w większości niestety ale zniechęca do ich oglądania. Ciągle czytam że albo film jest do bani, albo klapa, dno itp. Te recenzje mnie na prawdę zniechęcają. A sam wielokrotnie sprawdziłem że jest inaczej niż ten genialny krytyk opisuje. Oglądam 90% filmów pokazywanych w naszych kinach, mam różne zdanie o filmach ,czasami idę dla filmu, innym razem dla aktora, muzyki ale zawsze znajduję w filmie coś ciekawego i interesującego, nie wszystko jest do bani jak ten przepraszam za wyrażenie " debilny krytyk " opisuje. Ludzie nie czytajcie tych durnych recenzji i gwiazdek bo z tego co widzę to ten krytyk opisuje wszystko tylko w/g jednej swojej kategorii. Dla przykładu film " Śnieżne psy bardzo mi się podobał, warto go zobaczyć " a GAZECIE PL proponuję zmienić krytyka na kogoś bardziej optymistycznie nastawionego na świat i film. Pozdrawiam, Kinoman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Śnieżne psy * IP: 66.207.192.* 20.08.02, 15:24 Ja i trzy moje corki- z zachwytem obejrzalysmy ten film - z powodu psow i Alaski- czy jest sentymentalny - to chyba dobrze, bo w naszym swiecie nie ma miejsca na uczucia- tylko pogon za uciekajacym czasem - wiec warto prze chociaz 2 godziny zachwycic sie przyroda i popatrzyc na zycie z przymrozeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: Śnieżne psy * IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 12:11 poprostu świetna komedia nie rozumiem czemu ma tylko 1 gwiazdkę Odpowiedz Link Zgłoś