realista17 02.10.05, 14:27 Co sądzicie o filmach jima jarmusha? jak to się dzieje, że jego filmy choc na 1 rzut oka są dziwne to jednak mają coś w sobie i chce sie je oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazz Re: Jim IP: *.eltronik.net.pl 03.10.05, 17:52 oglądam , po prostu, nie poucza, nie wymądrza się, czasami baśni dotknie, a przede wszystkim zwykłych ludzi i trochę nie całkiem zwykłych opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jim IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.05, 16:06 Bo mają niesamowity klimat, można spotkać Lou Reeda czy samego jarmusza, jest dobra muza, ludzie palą papierosy i zachowują się normalnie. Nawet Ameryka jest normalna, czyli taka jak w rzeczywistości a nie na filmie typu Hollywood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Re: Jim IP: *.acn.waw.pl 05.10.05, 19:38 Ameryka w filmach Jarmuscha jest beznadziejna. Czyli taka jak w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jim 05.10.05, 21:10 nie do kazdego trafiaja do mnie np. zupelnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Jim 05.10.05, 23:52 kubissimo napisał: > nie do kazdego trafiaja > do mnie np. zupelnie nie ooo... a myslałem, że jestem jedyny, który nie lubi filmów Jarmuscha... Odpowiedz Link Zgłoś