mauveflower 14.01.06, 13:57 byście polecili? Nie chciałabym jendak wypozyczać żadnego melodramatu, chociaż wśród takich tez zdarzają się "perełki". Może jakaś komedia? Albo obyczajowy? Mamy po 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shirley Re: planuję babski wieczór - jaki film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:39 Proponuję 'To właśnie miłość' (Love Actually). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freerock Re: planuję babski wieczór - jaki film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:14 A ja ponownie polecam "Jedwabna Opowieść" Na babski wieczór też może być:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: planuję babski wieczór - jaki film 15.01.06, 12:46 Proponuję idealny film na babski wieczór : wyznania.gejszy.filmweb.pl/ lub: dom.z.piasku.i.mgly.filmweb.pl/ Mnie zachwycił ten drugi ze wspaniałą rolą Bena Kingsley'a. Polecam ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame Re: planuję babski wieczór - jaki film IP: *.bydgoszcz.agora.pl 17.01.06, 13:39 Niewierna z Diane Lane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota751 love actually IP: 193.111.166.* 17.01.06, 14:09 to super film, trudno go jakoś sklasyfikować. Ja oglądałam go już kilka razy i za każdym razem płaczę na tym samym momencie i śmieję się niemal do łez na scenach które już prawie znam na pamięć. "Dom z piasku i mgły" - płakałam więc różnie to może być. Odpowiedz Link Zgłoś
makowa_panna Re: love actually 17.01.06, 14:42 o tak stalowe magnolie rowniez bardzo polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Stalowe magnolie 17.01.06, 19:42 O tak, przyłączam się. Babski film o babach dla bab. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makowa_panna Re: love actually 17.01.06, 14:41 to wlasnie milosc - uwielbiam ten film! pol zartem pol serio - dla mnie komedia wszechczasow rybka zwana wanda - swietna komedia czułe slowka blizej jerry maguire - mysle, ze idealny na babski wieczor inni wszystkie te filmy nagrane byly kilka lat temu ale mysle, ze na babskie wieczory sa idealne:) Odpowiedz Link Zgłoś
zmanka Re: planuję babski wieczór - jaki film 17.01.06, 19:39 Polecam "8 kobiet".Cudowny klimat,wspaniała muzyka,genialne aktorki i zaskakujące zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: planuję babski wieczór - jaki film 17.01.06, 21:03 "8 Kobiet" bardzo fajny filmek, jak również inne Ozona. Myśle, że w ogole francuskie kino świetnie sie nadaje na taki wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgola Re: planuję babski wieczór - jaki film IP: *.atman.pl / *.atman.pl 17.01.06, 22:27 pewnie juz jestes po babskim wieczorze, ale gdybys jeszcze w najblizszym czasie cos planowala to polecam: - Pod słoncem Toskanii - Notthing Hill - Smażone zielone pomidory - Czekolada acha Bridget Jones tez moze byc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: planuję babski wieczór - jaki film IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.01.06, 09:44 Polecam: To Właśnie Miłość (Love Actually). Świetna wielowątkowa komedia o związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: planuję babski wieczór - jaki film IP: *.chomiczowka.net.pl 18.01.06, 09:56 oj, tak, to wlasnie milosc jest idealny. ja bym jeszcze dodala kiedy harry poznal sally, perelka. i stalowe magnolie, popieram. plus paczki chusteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: planuję babski wieczór - jaki film 18.01.06, 16:20 A ja na babski wieczór polecam: 1. Thelma & Louise 2. Chicago 3. Frida Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: planuję babski wieczór - jaki film 18.01.06, 16:26 Jesli "Ukryte pragnienia" to również "Rzymska Opowieść" Odpowiedz Link Zgłoś