Gość: wiaderny IP: 212.160.172.* 01.09.06, 14:43 Mam bardzo ważne pytanie: czy Kapitan (Maciej Kozłowski) na końcu filmu na pytanie porucznika Arka o to jak znaleźli zaginioną broń odpowiada: Osuszyliśmy staw czy Osuszyliśmy gliniankę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: kroll - tekst z filmu 01.09.06, 15:13 Osuszyliśmy staw.Na pewno.O gliniance kapitan mówi później,w scenie z Arkiem,Kubą i lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: kroll - tekst z filmu 01.09.06, 15:21 Mówi to chyba gdy "ustalają" oficjalną wersję zdarzeń że "Kroll utopił się w tej, no, gliniance". Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: kroll - tekst z filmu 01.09.06, 15:23 martincool napisał: > Mówi to chyba gdy "ustalają" oficjalną wersję zdarzeń że "Kroll utopił się w > tej, no, gliniance". Nie Kroll się utopił tylko szeregowy Chudziński vel Chudy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: kroll - tekst z filmu IP: 212.160.172.* 01.09.06, 15:33 Tak jest. > > utopił się w > > tej, no, gliniance". ... a zjednostki oddaliłeś się, co...? w szoku! To wszystko się zgadza, chodziło tylko o "staw czy glinianka". Qrczę, wygląda na to, że przegrałem zakład :( Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martincool Re: kroll - tekst z filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:24 Hehe, no faktycznie, przeca nie Kroll się topił, z rozpędu pisałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś