Dodaj do ulubionych

Agadir w maju

21.02.13, 18:28
Witam. Mam pytanko do tambylców. Myśleliśmy o wypadzie na początku maja na tydzień. Ja kocham słońce, mąż ciekawski wszystkiego, córcia też. Egipt - majówka prawie co rok trochę się znudził ( córci). Mysleliśmy i wypadło na Maroko. Jak tam ze słoneczkiem w tym czasie? Jakie są temperatury? Nie musi być upałów ale słońce :-)))). Z tego co czytałam noce i ranki bywają chłodne i czasem trochę mgliste. Byliśmy w styczniu w Egipcie i byłam zachwycona. Na kolację w kurtce, córka w zimowej czapce a w ciągu dnia na leżaczku. Dla tych co chcieli by skomentować to leżenie to tak lubię odpoczywać bo nogi mam zmęczone ganianiem na codzień. No i wycieczki oczywiście planujemy. Czekam na podpowiedzi bo hotel i temin mam już wybrany. Pozdrawiam. Ewa
Obserwuj wątek
    • maroko4u Re: Agadir w maju 21.02.13, 22:58
      Witam,
      Pozwole sobie odpowiedzieć na Pani pytanie, bo sporo tych „majowych miesięcy” spedzilem w Maroku ;-)
      Zawsze polecam turystom maj, czerwiec, wrzesień. Mysle, ze to sa najfajniejsze miesiące jeśli chodzi o przyjazd do Maroka. W Agadirze w maju jest cieplo powyzej 25 stopni. Wieczory zawsze sa chłodniejsze wiec nie wolno zapomnieć o długim rekawie.
      Jesli chce Pani skorzystac z mojej oferty zapraszam allmaroko.pl
    • nuova Re: Agadir w maju 22.02.13, 12:06
      NA Maroko??
      jak już to:
      Do Maroko
      • nchyb Re: Agadir w maju 24.02.13, 18:22
        wybór słusznie padł na Maroko, więc wyjadą do Maroka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka